Gå til innhold

Innlegg.no - Siste ordet 1


fargoth

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Min første mandige handling i CK2: Tar opp sverdet mot en invaderende svenskekonge når han går gjennom landet med en liten gjeng soldater. Resultat: Han får noen tusen forsterkninger alt for fort, min egen konge står bare og ser på, svenskekongen burer inne min gravide kone og den ene sønnen min er nå regnet som svensk siden han ble født der (or something).

 

Great success!

  • Liker 1
Lenke til kommentar

 

Frozen var en svært bra film! Nesten like bra som Tangled og det sier litt! :wee:

 

Faktisk bedre imo, selv om Tangled også var veldig bra.

 

Jeg likte den veldig godt, men hadde litt problemer med stemmen til Elsa. Fantastisk sanger, men too much broadway for en disney film imo.

Endret av Craxmerax
Lenke til kommentar

Noen som har erfaring med å sende noe i retur til Komplett? Jeg har aldri gjort det før og er litt usikker. <.< Skal benytte meg av angreretten og har sendt forespørsel om det. Det har jeg fått godkjent og det står på infosidene til Komplett at innen 1-2 dager skal jeg få en mail om videre info om retur elns. Denne har jeg enda ikke fått, så jeg lurer på hva slags mail dette er og hva slags info den inneholder, eller om denne mailen jeg liksom skal få rett og slett bare er den angrefristskjema-mailen jeg allerede har fått da jeg kjøpte produktet?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...