Gå til innhold

Innlegg.no - Siste ordet 1


fargoth

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Selv har jeg 160 timer i Skyrim, men minst 20-30 timer er når spillet bare har stått på uten at jeg har spilt det O.o

 

Har sett Fellowship of the Ring og Two Towers, extended på blu-ray de siste dagene og er i skikkelig ringenes herre modus :dribble: Fant ut det var på tide å teste LOTRO igjen :D

Endret av Craxmerax
Lenke til kommentar

I hælvette, prøver å sove, men får det ikke til. Drar frem "Veien til båtførerprøven", men katta kommer sporenstreks for å legge seg på den. Ser ut til at jeg må dra frem noen Minerva-blader, men da blir jeg vel for oppspilt til å sove. Jeg er også tom for circadin og får ikke hentet ut mer før på nyåret. :thumbdown:

Lenke til kommentar

Hva var det med henne som gjorde det vanskelig?

 

Hun har høyt forsvar mot fysiske angrep, som gjør at det nesten er umulig å skade henne uten magi hvis du ikke er overlevlet. Det samme gjelder disse små åndene hun sender ut som skyter deg i ryggen hele tiden. Hun har også flere angrep som gjør mye skade på hele laget og gir debuffs, som confuse. På toppen av det hele er området du slåss på nokså lite med fire store syrebad rundt, og AIen til laget ditt er ikke bedre enn at de fort kan bli stående i et syrebad og fortsette med å angripe, uten å prøve og komme ut. Hvis du er så uheldig at noen dør i syrebadet er karakteren sannsynligvis en tapt sak, for de rekker ofte ikke komme seg ut med den lille HP-biten man får etter revival før de dør på nytt.

 

Jeg løste det ved å levle en del, fokusere mer på ether defense og sette Haste- og Phys Def Down-gems i monadoen, slik at jeg slo raskere, bygde opp monado-angrepet fortere (for å bruke det store angrepet som tar alt på skjermen mot disse små åndene hennes) og holdt forsvaret hennes nede. Allikevel drepte hun meg en gang til før jeg klarte henne, da jeg hadde uflaks med at karakterene på død og liv skulle stå i syra og angripe.

 

Jeg synes egentlig hun virket ubalansert, for etter at jeg hadde tatt henne så ble alt plutselig mye lettere og jeg hadde så høy level ift fiendene i siste dungeon at ingen av dem angrep meg.

Lenke til kommentar

Er det noen som hater å få Deja Vu? (har ikke tilgang til shortcuts med prikker og sånn)

 

Var det ikke egentlig "er det bare jeg som hater...".

 

Also, 130 timer Fallout 3. Usikker på om klokka går når spillet står på pause, men det hender jeg går fra det med pipboy på også. Uansett, ganske overraskende.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...