Gå til innhold

Innlegg.no - Siste ordet 1


fargoth

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hm, satt nettopp ny personlig rekord i å holde pusten, 2 min og 10 sek. Den forrige var på 2 min og 5 sek, dog var det under vann den ganger. Hvor er det egentlig vanskeligst, under vann eller liggende på en seng? Føler meg mye mer avslappet under vann, liksom..

Lenke til kommentar

Vurderer å slå til på dagstilbudet til Djuice. Sony Ericsson W995 med WeSC Bongo hodetelefoner. Noen som har noen ærlige ord å si om telefonen?

 

Når den har Wi-fi, det betyr at jeg kan koble den på tråløse nett? Kan fryktelig lite om sånt, og nettsurfing er en av tingene jeg absolutt skal bruke telefonen til. Derfor ønsker jeg meg aller mest en HTC Hero eller en iPhone, men W995 ser absolutt ut som et godt alternativ.

Lenke til kommentar

Jeg ville sniffet på Samsung Omnia HD, HTC Hero og iPhone 3GS om jeg var deg. Kanskje det er fordi jeg har hatt touchtelefon en stund nå at jeg har utviklet en slags avhengighet til det, men jeg klarer ikke vende meg til andre sine telefonen som ikke har det. Rett og slett mye enklere med touch.

Lenke til kommentar

Det er ett av de tingene jeg har mest lyst ja, skal ikke stikke det under en stol.

 

Finner dessverre ikke HTC Hero på telenor.no, kun HTC Tattoo. iPhone frister jo selvfølgelig, men svakt kamera og at jeg må bruke iTunes er enorme minus i min bok. Samsung Omina HD glimrer også med sitt fravær. Vet ikke helt hvorfor, men jeg har fryktelig lite lyst til å bytte mobiloperatør.

Lenke til kommentar

Når NetCom skriver "Data 9,- kroner" i prisoversikten for abonnement, mener de da per dag?

 

Hm, fant faktisk et tilbud jeg syns er veldig fint fra NetCom nå. HTC Hero med Freetext (jeg har Djuice nonstop nå, som er det "samme" abonnementet), men dette er litt billigere i måneden og har, så vidt jeg kan se, ingen pris på nettbruk. Der prisen skulle stått er det i hvert fall blankt, regner med det betyr fri bruk. Prisen for telefonen for ett år blir 5667 kroner, et beløp jeg absolutt kan leve med.

 

Noen som har noen glupe innsigelser?

Endret av AltF4
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...