Gå til innhold

Den store hudtråden!


Anbefalte innlegg

Da har du vel reagert på alkohol eller andre uttørkende stoffer i renseproduktene. Du er btw heldig.

 

Regner med det må være noe sånn ja. Men undres fortsatt litt over det at hun jobber/jobbet på en hudpleiesalong og sa det at hudrenseprodukter er den viktigste veien til en fin hud. Og at diverse fuktighetskremer da vil være unødvendige :hmm:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 1 år senere...

Hvor får man tak i Bulldog-produktene i Norge?

Eller er det billigst å bestille fra nettsidene deres?

 

Jeg har hvertfall kjøpt en del av produktene deres hos Vita.

 

Du får det billigere på nett, men hvis jeg husker riktig var ikke prisforskjellen så voldsom, så jeg gadd ikke å vente på en pakke fra UK/USA eller hvor det nå er billigst å bestille fra. :p

Endret av Xtra
Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Oppdaterer denne litt.

 

Vurderer å prøve bulldog-produktene nevnt tidligere i tråden. Hvor lang leveringstid er det ca. @feelunique.com? er på flyttefot for tiden, så må ha nogenlunde kontroll.

 

Ellers har jeg en tørr hudtype eller litt mer blandingshud. Får lett litt kontakteksem. Tørr på siden, fetere i pannen. (sånn at det kan glinse, på nesen også!) Jeg ønsker matt hud!

 

Funker disse produktene da, og går jeg for Original Moisturizer, eller den som er sensitive?

Lenke til kommentar

Hei, jeg er en mann på 26, kanske noen kan hjelp meg:

 

Ansikt: Jeg har fet og uren hud. Får mye sorte prikker på nesa om området rundt.

To ganger pr måned bruker jeg en slik "lim strips" som jeg legger over nesa og lar tørke i 15 minutt, før jeg river den av. Det hjelper litt, men det sorte kommer tilbake ganske raskt.

Får en kvise i ny og ne, men ellers ingenting. Er mest interesert i får bort de sorte prikkene. Noen som kan hjelp her?

Endret av Jofred
Lenke til kommentar

Hvor gammel er du?

Det hjelper å rense huden hyppig og bruke en lett fuktighetskrem som ikke er for fett..

Jeg har fett og tykk hud selv, bruker fuktighet og rensekrem fra Elizabeth Arden. Noe av det beste jeg har vært borti :) En god skrub 2-3 ganger i uken hjelper absolutt på mot fett hud og urenheter også. Nå er det noen år siden jeg hadde kviser, men bruker fortsatt rensemidler fordi huden føles så utrolig deilig og ser mye mindre fett ut etter en rens.

Endret av baBuShKa
Lenke til kommentar

Om det er meg du mener er jeg nå 26 år. (oppdaterer min post også)

Som svar på din post må jeg spørre; Hva er hyppig? Hva er en lett fuktighets krem ? Hva er en god skrub?

 

Ikke missforstå, takk for råd, men uten nøyaktige råd/instrukser føler jeg meg som et bortgått lam når det kommer til hud og lignende.

Lenke til kommentar

Hehe, nevnte jo til og med et merke til deg :p

En lett fuktighetskrem for meg er en uten for mye fett, dvs når den påføres så kjennes det lett og fint fremfor fett og klamt.

 

Selv renser jeg huden ca en gang om dagen i dusjen, nesten som å ta såpe i ansiktet, bare at du bruker rensegel eller rensekrem.., Skrubber ca 2-3 ganger i uken. Anbefaler deg å sjekke ut Elizabeth Arden, Vichy for men og Shiseido. Dette er ihvertfall merker jeg har vært fornøyd med.

 

Stikk innom Cubus, Bodyshop eller lignende og spør om tips.. Ikke alltid man skal stole på selgere, men når man er mann og går inn i en slik avdeling, så er jentene ofte mer enn villige til å hjelpe til. Som regel er det gode tips å få :)

Lenke til kommentar

Takk for gode råd igjen :)

 

Edit: Har nå funnet et kit jeg skal teste på ansiktet, se om jeg får bukt med urenhetene.

 

Lurer fortsatt på om noen kan hjelpe meg med problemene jeg har på ryggen, eller om det er et tapt slag.

 

Rygg: Har en del kviser/sår/kvisesår(?) på ryggen. Jeg vet ikke hva alt er, men en del rosa missfarging som ser ut som den sitter "under" huden min. Er dette noe jeg i det hele tatt kan fjerne/redusere?

Endret av Jofred
Lenke til kommentar

Jeg har sensitiv hud, og jeg kan ikke lenger barber mot hårene jeg er bare 19, hvis jeg barber mot hårene da vil jeg neste dag få kviser halsen, irritert hud.. Jeg lurte på om jeg kan få en tett barbering ved å bruke barbermaskin har noen prøvd Braun Series5 barbermaskin 5020S spiller det noe rolle hvor dyr barbermaskinen er? Jeg barberer meg hver dag, og det er med hårene som funker bra, men jeg får liksom ikke en tett barbering.. Hva burde jeg gjøre bytte høvel? Har akkurat nå Pace 6 barbering høvel. Fikk vite av hudlegen min at skjeggveksen ikke vokser ut på den måten at jeg ikke kan barber mot hårene ..

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

Rygg: Har en del kviser/sår/kvisesår(?) på ryggen. Jeg vet ikke hva alt er, men en del rosa missfarging som ser ut som den sitter "under" huden min. Er dette noe jeg i det hele tatt kan fjerne/redusere?

Er ikke dette arr fra kviser du tidligere har hatt på ryggen da? I så tilfelle vil disse blekne over lengere tid, men hos noen går de aldri helt bort. Jeg tror nok neste alternativ da er laserbehandling, og det pleier sjeldent å være særlig billig.

 

Sliter litt med arr og merker etter tidligere kviser selv. Det bedrer seg med tiden, men man kan fremdeles se sport av kvisene.

Lenke til kommentar

^Har blandingshud, med tørr hud på nederste del av ansiktet. Eneste som har hjulpet for min del er å kutte ut høvelbarbering og kun vaske med vann. Og ikke vask mye. Over tid har det så og si fjernet hudproblemene mine. Bruker bare skjeggtrimmer nå forresten.

 

Har også funnet ut at kostholdet har veldig lite å si for huden min. Det går mer på hvordan man ellers føler seg.

Lenke til kommentar

Kutte ut høvel altså? Det er vel noe jeg kan prøve. Er allerede ganske forsiktig med å vaske ansiktet.

 

Har dog merket at hvis jeg spiser mye godteri og slike ting å blir det kviseutbrudd med en gang, men hvis jeg holder meg unna så holder det seg omtrent likt, men det er alltid noe kviser. Da får jeg prøve å kutte ut høvel! Takk for tipset :)!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...