Gå til innhold

Den herlige Samsung Galaxy S II tråden! Prat i vei...


Byxxi

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg har nå kjørt offisiell Ice Cream Sandwich siden oppdateringen ble gjort tilgjengelig, og er veldig fornøyd med alt bortsett fra batterilevetiden. Man skal la det gå en stund for man klager på akkurat dette, men det er helt tydelig at batterilevetiden er en god del dårligere enn på Gingerbread. Jeg har også prøvd å resette og installere på nytt uten at det hjalp. Blir spennende å prøve den britiske oppdateringen når den kommer i morgen. Får håpe de har fikset noen feil i den.

Jeg har nå kjørt offisiell Ice Cream Sandwich siden oppdateringen ble gjort tilgjengelig, og er veldig fornøyd med alt bortsett fra batterilevetiden. Man skal la det gå en stund for man klager på akkurat dette, men det er helt tydelig at batterilevetiden er en god del dårligere enn på Gingerbread. Jeg har også prøvd å resette og installere på nytt uten at det hjalp. Blir spennende å prøve den britiske oppdateringen når den kommer i morgen. Får håpe de har fikset noen feil i den.

har hatt samme problem ladet min igårkveld tok ut laderen før jeg gikk til sengs å imorges var det tomt,har hendt meg 2 ganger etter oppdateringen
Lenke til kommentar

Etter siste ladning av min SGS2 så har hjemskjermen begynt å kræsje konstant nesten hele tiden. Den virket fint i en uke etter oppgraderingen til ICS, men nå har den begynt å bli virkelig vanskelig. Jeg kan nesten ikke bruke telefonen nå lenger siden den kræsjer hele tiden.

 

Noen som har erfart det samme?

 

Hva kan jeg gjøre for å rette på dette? Jeg har nå fjernet cachen/instillingene for Hjem så jeg får nå se om det retter problemet..

Dersom jeg foretar en reset av mobiltelefonen forsvinner alle applikasjonene jeg har installert? I så fall hvordan får jeg installert alle igjen (jeg husker ikke alle appene jeg har installert).

 

Edit: Etter at jeg rensket cachen til Hjem så har den ikke kræsjet noe mer.

Endret av DJViking
Lenke til kommentar

Installerte ICS samme dag som den kom ut, fra før av så restarta tlf min flere ganger om dagen som var veldig irriterende siden jeg ikke legger merke til det hele tiden og må trykke inn pin koden.

Etter oppdateringen så forsvant det problemet, men ett nytt ett har oppstått, dekningen detter ned, har 0/4 streker, om jeg søker etter operatør så får jeg dekningen tilbake, men den detter ut igjen på under minuttet.

 

Nå skal det sies at tlf funka helt fint frem til lørdagen da jeg våkna opp å såg at tlf ikke hadde dekning, da restarta jeg tlf og fikk dekning igjen, noe som funket på lørdag, men fra søndag og i dag så er det helt håpløst.

 

Har forresten Chess som operatør uten noen binding.

 

Noen som opplever samme problemet som meg eller vet hva som kan være feil?

 

Edit: Glemte å si at jeg gjennopprettet til fabrikk standard før oppdateringen.

Endret av xIceTx
Lenke til kommentar

Har nettopp oppdatert til ICS og nå får jeg ikke Bluetooth forbindelse med biltelefonen. Bilen finner Galaxy'n, men greier ikke å opprette forbindelse. Noen forslag eller tilsvarende erfaringer?

 

Jeg har ikke prøvd andre BT enheter så jeg vet ikke om det er et generelt BT problem eller ikke.

Lenke til kommentar

Etter å ha oppdatert til offisiell ICS sliter jeg med å bli fullstendig kvitt noen applikasjoner, nærmere bestemt GTA3 og NOVA2. Begge disse programmene laster ned betydelige mengder data (type 1Gb) fra utviklernes servere ved første oppstart. Disse dataene forsvinner ikke ved avinstallering av applikasjonene eller fabrikkgjenoppretting av telefonen. Mht GTA3 er det ikke mulig å velge "tøm data" under instillinger-programmer, for å bli kvitt 1 Gb med data. Mht NOVA2 kan jeg tømme data, men ett eller annet sted på telefonen ligger det fortsatt ca 1Gb med data jeg ikke blir kvitt.

 

Noen som vet hvordan jeg fjerner disse applikasjonene fullstendig? (Og om jeg i så tilfelle vil få problemer med å laste ned dataen fra utviklerne på et senere tidspunkt om jeg velger å installere de på nytt?)

Lenke til kommentar

Etter ICS oppdateringen hadde jeg batteriproblemer, fikk ikke ladet den osv... Men etter å ha tømt batteriet og ladet det opp igjen, og tatt factory defaults, slettet masse dritt fra minnet, så har telefonen blitt kjempebra. Mye mer responsiv, programmer starter fortere, stabilt og normalt batteriforbruk. Tror de fleste av oss må ta factory defaults for at telefonen skal fungere optimalt etter oppdateringen.

Lenke til kommentar
Etter siste ladning av min SGS2 så har hjemskjermen begynt å kræsje konstant nesten hele tiden. Den virket fint i en uke etter oppgraderingen til ICS, men nå har den begynt å bli virkelig vanskelig. Jeg kan nesten ikke bruke telefonen nå lenger siden den kræsjer hele tiden. Noen som har erfart det samme? Hva kan jeg gjøre for å rette på dette? Jeg har nå fjernet cachen/instillingene for Hjem så jeg får nå se om det retter problemet.. Dersom jeg foretar en reset av mobiltelefonen forsvinner alle applikasjonene jeg har installert? I så fall hvordan får jeg installert alle igjen (jeg husker ikke alle appene jeg har installert). Edit: Etter at jeg rensket cachen til Hjem så har den ikke kræsjet noe mer.

 

Hos meg så installerte alle appene seg automatisk når jeg resettet etterpå.

men de te rkanskje fordi jeg har sikkerhetskopiert all info til googles servere.

 

men hvis dere lurer på hvilke apper dere har.

så er den enkleste måten er å logge seg inn på Androidmarket på Nett og trykke på "mine Apper" eller. da kan du se alle app'ene du har installert.

Lenke til kommentar

Hva er egentlig en grei framgagnsmåte for ta factory reset? Tenker på lagring av sms, kontakter, anropslogg samt programinnstillinger osv?

 

AtW

 

Bruk Kies, det er ihvertfall den enkleste måten. jeg har i tilleg mybackup pro siden den også tar app'er koster litt penger da

 

kontakter regner med at er lagret på google?

Lenke til kommentar

Mine erfaringer etter oppdatering til nye android(har nå CriskeloServanTeam V05 -ICS 4.0.3 (Firm Oficial XXLPQ ROM).

Er meget fornøyd, og mobilen (etter oppdatering) fungere rask.

Kan anbefalles.

 

Har et par app`er som stopper opp, og låser / fryse mobilen, når jeg bruker dem.

Smsbanking sender 2stk sms, eller mottar ihvertfall 2stk, når jeg sender en forspørsel til banken.

Og så viser ikke melding app iconet at det er kommet inn sms, eller antallet.

 

App som ikke funker som det skal(om det er ICS eller app, er jeg usikker på)

- SMS backup

- Norsk tipping

 

Feil mld i SMS backup(se vekk ifra sms meldingen i bakgrunnen)

Screenshot_2012-03-19-01-31-44.png

 

Og Kalenderen(orginale) sier jeg ikke kan synce pga ikke konto, men har det og kan synce og. For det har jeg testet, la inn ny hendelse, synce`t ifra mobilen, og kom opp i kalender på web`en.

Når jeg starter en ny "Opprett Hendelse" i app`en på mobilen så kommer det opp dette vinduetScreenshot_2012-03-18-17-26-18.jpg

 

 

Batteri tid, den er meget bra standby(ca 2d 0h 22m på batteriet), men ikke så bra når en er i bruk, kunne kanskje vært litt bedre her. Har IKKE fått testet så mye enda, men det kommer jeg til å gjør dem neste dagene :-)

Da har jeg

Cellestandby på 32%

Skjerm 23% (ca 3h 40m på) - Lys styrke som regel på minimum

Android OS 17%

Taleanrop 8% - Et par samtaler som var meget korte

Telefon innaktiv 6%

Gmail 5%

Chess Free 2%

Google Play Butikk 2%

 

Ikke brukt wifi. Og noen ganger uten mobil nettverk.

 

Screenshot_2012-03-18-22-33-49.png

Etter å fryst SMS backup med Titanium Pro, så ble mobilen en del bedre, da SMS backup app`en låste / frøs SGS2 til tide og utide.

 

Ellers så sender jeg en forspørsel til banken(via smsbanking3), og får to stk sms`er tilbake. Er usikker på om det er SMSBanking3 som gjør det, eller annet? Hva mener dere, så kan være galt?

 

Annen ting, en har ikke det tallet som viser hvor mange sms en har fått inn på iconet på hjem skjermen der sms iconet er.

Endret av Ray001
Lenke til kommentar

Hei

 

Jeg skal legge en fil i ROOT directory på min S2, men hvilken mappe er dette?

 

Hehe :)

 

Root er vel ingen mappe, men øverste nivå i intern minne eller SD kortet. På en måte C: i windows sammenheng. Regner med du har roota mobile?

 

Har ikke roota telefonen nei. Det er en noen kart til et navigasjonsprogram som visst må ligge på "ROOT directory" :-)

Lenke til kommentar

Helt uten sammenheng med noe i tråden, men bare min erfaring med å Oppgradere til ICS...

Etter å ha lest om problemene enkelte har hatt med oppgraderingen, noe jeg hadde god tid til å lese om, siden det tok meg TO dager å få Kies til å fungere med PCn/Telefon...

 

Så gjorde jeg følgende...

1. Kies, sikkerhetskopier Anropslogg, SMS og noen innstillinger...

2. Kopier over Alt fra Phone og Card fra telefon til windows-mappe, bare sånn i tilfelle...

3. Fabrikkresette telefon.

4. Kies, Oppdater til ICS !

5. Logg inn på Google konto.

6. Kies, overfør Sikkerhetskopiene.

7. Bruke en stund på å logge inn på alle Apper som har konto/passord tilknyttet.

8. Ferdig!

 

 

* Apper som var installert på telefonen tidligere blir lastet ned på nytt automagisk.

* Kontakter, mail, gmail, og slikt lastes ned og er på plass automagisk.

* Slå av dobbelautentisering av Google Konto før du begynner, for hey, det er telefonen man bruker til å autentisere. (Litt prakk når man glemmer)

 

Eneste ekstra arbeidet er å sette bakgrunn å legge på plass ikoner og widgets igjen...

 

Nå har det gått 24 timer, å batterilevetiden er MYE bedre.!

Ingen som helst hikk eller hakk eller restart eller noenting å rapportere om egentlig, strøkent.

 

Oppdateringen har gått strålende, og ICS er en vesentlig oppgradering/forandring..

Herlig med litt sammenheng mellom Telefon og Nettbrettet også, begge kjører nå ICS.

Endret av Xkraft
Lenke til kommentar

har fått problemer med norsk-tipping appen etter oppdateringen noen som vet om fiks ??

 

Den virket første dagen etter oppdatering,men nå vil den ikkje starte står bare å blinker blå og svart skjerm under oppstart av appen.

Hadde samme problemet, Norsk Tipping appen krasjet hver gang. Avinnstallerte og innstallerte på ny, men nei. Oppdaget så et problem med bildegalleriet på SGII, fikk rett og slett ikke til å velge bilde som bakgrunn på startsskjerm. Bildegalleriet krasjet hver gang med restart som følge. Kom så på at jeg hadde valgt Tving GPU-gjengivelse under innstillinger utvikleralternativer. Fjernet så avhukningen for dette valg, og innstallerte Norsk Tipping appen på ny, voila nå virker både den og galleriet. Viktig at telefonen er på nett når man åpner Norsk Tipping, da den krasjer hvis jeg åpner appen uten nettilgang. :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...