Gå til innhold

Har fått feil vare


Anbefalte innlegg

Hei.Flytt denne til riktig tråd.

 

Jeg har bestilt mange pc deler for å bygge PCen selv.

Alle delene jeg har fått er riktige unntatt en. Er i en dilemma nå og vet ikke hva jeg gjør. Den delen jeg har fått er en ganske dyr og ganske heftig. Men den delen jeg ikke har fått er kabinnett og jeg får ikke bygd PCen uten den.

Hva er mine rettigheter her? Har jeg lov å beholde den delen jeg har fått som jeg ikke har bestilt?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er det snakk om mye penger bør du såklart kontakte butikken og forklare situasjonen. Er du heldig får du beholde delen, eller så ber de deg sende den tilbake og så sender de deg den delen du i utgangspunktet skulle hatt. Har selv opplevd å få tilsendt feil vare, som da også være litt dyrere enn det jeg bestilte, men fikk da beholde varen. Riktignok var det ikke snakk om mye penger, men det er ikke galt å være ærlig her i verden.

Lenke til kommentar

Vil tro butikken ser dette ved gjennomgang av inventar og den dyre enheten savnes.

Kjapp gjennomgang av nylige ordre samt vekten på pakkene.

de har jo vekten på samtlige komponenter, mangler kabinettet vil pakken være for lett samt et kolli forlite da de typisk sendes alene, noe de raskt ser.

 

Gir deg endel mer goodwill kommer du til butikken istedenfor at de kommer til deg.

I forhold til at du får betale gjerne halvparten av mellomlegg samt de sender deg kabinettet etc

 

Kommer de til deg når de ser du har fått feil, og du har tatt den i bruk har de vel rett til og kreve deg for fullpris siden det er en opplagt feil du burde varslet og de ikke kan selge den ut igjen som ny vare når brukt.

Endret av cruzader
Lenke til kommentar

Når det gjelder vekt og størrelse så vil de neppe finne noe stor feil fordi dette er veldig likt med kabinnettet vil jeg tro. Første tanken min var å levere den tilbake fordi jeg er sånn av natur og så kommer den andre tanken om at jeg har vært snill og etisk hele mitt liv uten at de store positive ting skjer med meg, hvor er det blitt av karma tenker jeg da.

 

Kabinnettet jeg ikke fikk koster ca 850kr. Den varen jeg fikk ved feiltakelse koster ca 3000kr.

Vil jeg få noen belønning om jeg sender den tilbake? Ikke bare på tanken av at jeg sender den tilbake, men også siden jeg ikke fikk kabinnettet i tide og at jeg pga tapte noen dager?

Lenke til kommentar

Hør på dette folkens. På mandag ringte jeg og forklarte hva som hadde skjedd rolig og sakte. Da legger de en ny ordre på min konto og jeg ser at det er den kabinettet jeg mangler. Nå er jeg nettopp kommet hjem fra posten og det jeg har med meg er en Reserator XT til for en verdi av 3300kr. Så spørsmålet er om jeg skal gidde dette her mer eller selge den? Nå har jeg 2 av dem, den ene skal jo sendes tilbake.

Lenke til kommentar

Ja, jeg har 2 stykker med Reserator XT nå. Ringte nå igjen for å forklare hva som har skjedd. De beklaget over feilen og sa at det er systemfeil mellom dem og deres lager. De skulle se på saken og bestille en riktig vare til meg denne gangen og ringe meg igjen idag.

 

Jeg, på min side har sendt en liten klage til dem på epost. Jeg har måtte vente lenger, bruke mer tid for å dra til posten 2 ganger og må nok dit igjen for å returnere disse feilvarene og jeg må dit igjen for å hente kabinettet. Jeg har brukt tid og penger på å ringe kunderservice og fortelle dem hva som har skjedd osv. Jeg har rett og slett vært ærlig og ikke solgt disse varene noe jeg kunne. Om det ikke blir en belønning så er jo det veldig teit fra dem.

Lenke til kommentar

Han har vel faktisk bestilt den ene reseratoren...

 

edit: nei det har han visst ikke nei. Må si jeg og blir nysgjerrig på hvem det er som sender ut feilvarer i hytt og gevær. Kunne tenke meg å forsøke å bestille litt derfra selv ;)

Endret av srbz
Lenke til kommentar

Anbefaler at du tar kontakt med Dustin igjen , dette er trolig en veldig kjip feil for dem da det blir fort dyrt å sende ut varer som kanskje er verdt 2x det du bestilte.

 

Uansett så henger jo Dustin rundt på dette forumet så det kan jo godt være at de er klar over dette allerede, jeg hadde i alle fall ikke satset på å bli kjeltring for ca 7000kr som varene du har fått er verdt.

 

Sørg for å få sendt reseratorene i retur og be om å få returlapp fra dustin.

 

 

 

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...