Gå til innhold

Tror kanskje jeg har blitt svindlet, hjelp!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

har android telefon ja, ja, den skal ha blitt sendt idag, siden avviken var igår, og skulle sendes neste virkedag, som var idag, men da kan det hende at den er i sarpsborg på lørdag, men rekker jeg å hente den sammedagen da?

 

Som iskaldcola skriver; legg inn posten sin applikasjon så har du til en hver tid status på pakken din og du kan bruke den som hentelapp.

Dersom pakken skal hentes på lørdag så regner jeg med at den kommer sent på fredag, tror ikke pakkene som kommer inn til postkontoret på lørdag blir levert ut før mandag da logistikken til tider kan være ræva...

Lenke til kommentar

Fra sarpsborg til tønsberg, tar vell sikker, hmmm, sarpsborg -> moss 30 min, -> horten 20 min og resten vet jeg ikke, fikk isåfall tilbakemelding sånn ca når den vil være i sarp, så sa de isåfall lørdag..

 

Nå tar ikke posten å legger din pakke i egen bil, og sender den med fergen.

Den følger fast rute, og det er via Postens postterminaler. Den skal vi Oslo først, så til sarpsborg.

 

Skulle Posten hatt egne biler mellom hvert postkontor i Norge, så hadde de fleste av oss jobbet der, og hver brev ville kostet rundt 1000,- i porto.

Lenke til kommentar

Det som er så rart her at det er så mange varselstegn, men allikevel et snev av tvil om det kanskje er reelt:

- ikke oppgitt etternavn

- mangelfull adresse

- feil info i produktbeskrivelse

- kun PR bilde fra produsent

- forhåndsbetaling

- telefonnummer som er ute av drift

- veldig treg tilbakemelding på meldinger

- lover ting som ikke blir holdt

- rare påstander fra selger(postoppkrav er dyrere enn rekommandert post

- fått vare i retur pga feil adresse, sender på nytt(??)

- fjernet annonse av annonseleverandør

 

At du nå har fått et sporingsnummer som ser ut til å gi resultat gjør at det er en liten tvil om det er svindel eller ikke. Hadde du ikke hatt sporingsnummer ville eg konsekvent sagt at dette er svindel, men nå er eg i tvil. Og det er det som gjør det så spennende :)

Lenke til kommentar

Det er noe som heter at man ikke er skyldig før man er dømt, så jeg foreslår at dere ikke dømmer selger før pakken kommer.

At pakken blir først retunert til selger er ikke så unormalt. Kjøper virker ganske rastløs og har kanskje oppgitt feil levering adresse eller så har selger en veldig dårlig håndskrift:) . Kjøper begynte å mase etter 1 dag og trur at postet tar under 1 time. Selger HAR svart på mail og telefon. Hvis dette var en svinder trur jeg ikke han hadde svart på mail eller telefon.

Trur kanskje at begge parter ikke har solgt så mye varer over nett før og har ikke så mye kunnskap om hvordan posten fungerer.

Kjøper må prøve og roe seg ned litt...mulig kjøper har rett når han lurer på om selger har ADHD.

 

Dette er jo rene heksejakten, folk begynner å finne informasjon om selger og legger dette ut på et forum....bruk litt sunt fornuft folkens!

Hvis jeg hadde vært selger og sette denne heksejakten, skulle jeg jammen ha tatt et par ord med kjøper. Mulig dere ikke er klar over det, men det er straffbart.

Hvis denne handelen skulle gå bra er det jammen fristende og kontakte selger og fortelle hva som har foregått her. Har jo alt fått informasjon om han fra denne siden. At selger kommer med trusler om at han kjenne mange "slemme person" som kan ordne opp i dette, er ganske alvorlig kommentar.

 

Hvis det viser seg AT dette virkelig er en svinden er jeg helt enig med at det bør gjøres noen tiltak.

 

Trur at denne handelen kommer til og gå bra, lykke til:)

Endret av cmf_Tiger
Lenke til kommentar

Dette er jo rene heksejakten, folk begynner å finne informasjon om selger og legger dette ut på et forum....bruk litt sunt fornuft folkens!

Hvis jeg hadde vært selger og sette denne heksejakten, skulle jeg jammen ha tatt et par ord med kjøper. Mulig dere ikke er klar over det, men det er straffbart.

 

Det var jo derfor jeg mante til forsiktighet litt tidligere i tråden. Akkurat nå er selger godt nok anonymisert, ingen avslørende informasjon ligger såvidt meg bekjent i tråden. Men vi trenger ikke vente lenger enn til i morgen forhåpentligvis for å finne ut om det er en svindel eller ei. Det er mye shady med denne saken, men det er som sagt rom for tvil, det kan godt være trådstarter faktisk får en fungerende iphone i posten, noe jeg håper på.

 

Etter vi tok runden angående det å ikke poste opplysninger som kan identifisere vedkommende vil ikke denne tråden i sin nåværende form være straffbar, i tillegg tok jo veilederne/moderatorene en intern diskusjon på akkurat hvor grensen skulle gå.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Mulig dere ikke er klar over det, men det er straffbart.

 

Hva er det som er straffbart her? Jeg er litt nysgjerrig på det.

 

Redigert: jeg ha forøvrig sendt og mottatt hundrevis av pakker men aldri hørt om eller opplevd problemer som dette med en enkel leveranse. Selger sier han er i Oslo men sender fra Tønsberg, finn.no stanser annonsen hans, han tror han selger en 64gb mobil men den eksisterer ikke større enn 32gb. Han sier han skal sende den med sporingsnummer men sender den som brev. Han bruker feil adresse slik at pakken kommer i retur og sender den på nytt som rekomandert sending. Som har en maks tykkelse på 2 cm.

 

Her er 3 muligheter slik jeg ser det:

1. Jeg er en mistroisk tosk. Mobilen kommer og alt blir flott. (selger er en seriøs og skikkelig kar)

2. Det kommer en pose med rask rekomandert. (selger er en svindler)

3. Det kommer ingen ting. (selger er en svindler)

 

Hvis jeg mot formodning tar feil så skal jeg beklage på det sterkeste. Men selger har lagt opp til at han blir mistenkt for lureri både med metoden han bruker for å selge den og måten han leverer varene på. Og hvorfor sender han den rekomandert? Enten er han særdeles uproff eller så er det bare tøv.

Endret av Hayward
  • Liker 3
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...