Jump to content

Huni

Medlemmer
 • Content Count

  361
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. De fakturerer for OnePark vet jeg. Parkert et sted med automatisk skiltgjenkjenning?
 2. Du får både Dplay, Tv2 sumo, Viaplay til Android TV. HBO Nordic har ikke offisiell støtte. Selv bruker jeg bare RiksTV med HBO, ukesarkiv etc inkludert og dette virker veldig bra. Også Live-Stream av direktesendte TV-kanaler med mulighet for pause og start forfra støttes på en god måte. Også har den som nevnt over innebygget Chromecast til alt annet du måtte ønske.
 3. Arbeidsgiver kan dekke deler eller hele abonnementet ditt. Hvor mye er opp til arbeidsgiver. Du må imidlertid skatte av denne fordelen (beløp opptil 366 kr i måneden blir lagt til inntekten din). Dekker arbeidsgiver mer enn 366 kr får du dette «gratis». Du kan selvsagt også få hele eller deler av mobiltelefonen, men hvordan dette slår ut skattemessig er jeg usikker på.
 4. Hei! Forsatt fornøyd med din Emlid Reach RS? Hvor kjøpte du den? Testet med radio RTK?
 5. Og ikke Canal Digital sin heller.. Sendte epost til support og de sa de ikke støttet andre land enn USA foreløpig..
 6. Hmm, det vet jeg ikke.. Har ikke tilgang til et kontantkort som jeg kan teste med heller.
 7. Å ringe 1945+mobilnummer fungerer fortsatt, men det krever at du har et Telenor abonnement...
 8. Fra Netcoms nettside: https://netcom.no/ku...i-utlandet/tips Japan og Sør-Korea støtter 2100 MHz, dette er frekvensen som støtter 3G-nettet. Alle mobiler som støtter 3G kan benyttes i Japan og Sør-Korea, det er da viktig å ha 3G slått på. På Telenor sine sider: Du bør teste din telefon når du lander. Dersom din telefon ikke kan benyttes kan du leie UMTS telefon på 3 flyplasser i Japan (og putte i ditt sim-kort). To operatører: NTT DoCoMo og Softbank Mobile. Ellers kan det fort bli dyrt med datatrafikk i utlandet. Med Smart abonnementet koster det 30 kr per MB (uavhengig av operatør) Til sammenligning pris per MB: Onecall: 10 kr (kun Softbank) Chess: 29 kr (Softbank) 112 kr (NTT) Telenor: 112,50 kr (begge) Talkmore ca. 112 kr (Begge?) MyCall (Lebara): 50 kr (?) Tele2: 10 kr (begge) Håper dette gjelper deg litt Edit: Tele2
 9. Har du inngått denne avtalen som bedrift og ikke som privatperson har du ikke angrefrist på samme måte som ved et privatkjøp. Ut i fra det jeg skjønner må du nok derfor betale. Om de kan tvinge deg er en annen sak, men de kan sende det til inkasso. Blir ikke dette betalt kan de vel i teorien gå til retten og erklære bedriften din konkurs. Jeg må legge til at jeg absolutt ikke er noen ekspert på området, så mulig jeg tar feil.
 10. Jeg opplever også Netcom sitt kart som mer ærlig enn Telenor. Mens sistnevnte ofte skryter på seg litt, opplever jeg at Netcom rett som det er faktisk har dekning der de selv mener de ikke har. Bruker Telenor i jobben og Netcom privat, så har god erfaring med begge.
 11. Er i samme situasjon selv, og og eneste mulighet for å bli kvitt anrop på nettbrettet er å skaffe seg tvilling med kun data. Apps og anropssperren på Noten bare "legger på", noe som fører til at anropet også blir avvist på hovedkortet. Har også forsøkt med viderekopling uten at det har hjulpet. Jeg har ikke tatt meg bryet med å bestille datatvilling, men setter brettet i flymodus når jeg er hjemme eller andre steder der jeg uansett bruker wifi. Så får jeg bare overleve at det kommer et anrop eller to når jeg er på tur...
 12. Kom gjerne med tilbakemelding på hvordan den funker når du har fått testet den
 13. Innebærer dette at også One Call kunder på Telenor sitt nett får HD voice? Noen som har testet? Edit: ser at Dinside.no har skrevet om saken og de bekrefter at kunder hos One Call ikke får HD voice siden trafikken rutes via Network Norway sitt nett.
 14. Har du forsøkt å huke av for "forespør desktopside" eller noe slikt i menyen opp til høyre?
×
×
 • Create New...