Gå til innhold

BioShock Infinite - Generell Informasjon og Diskusjon


Anbefalte innlegg

288px-Bioshock_Infinite_Logo.png

 

INTRODUKSJON:

 

BioShock Infinite er et nytt førstepersons-skytespill i BioShock-serien fra
- det samme studioet som lagde det første
(
var laget av 2K Games Marin). Etter planen skal det slippes i 2012 på Xbox 360, PlayStation 3 og PC. Årstallet er et alternativt 1912, på samme måte som det første spillet fant sted i et alternativt 1960, og byr på en helt ny vinkling på både historie, lokaler og spillopplevelse. Dog er nok det første alle kjenninger av BioShock uten tvil vil legge merke til at handlingen ikke lenger utspiller seg i en forfalt storby under havets lune bølger. Byen Columbia holder nemlig til oppe i skyene på vindens noe farefulle vinger.

 

HISTORIE:

 

Spilleren vil ta plass i skoene til Pinkerton-agenten Booker DeWitt som har blitt sendt til Columbia, en by bygget
Hit har han blitt sendt for å redde en uheldig frøken ved navn Elizabeth. Denne unge kvinnen har nemlig blitt holdt fanget i Columbia hele sitt liv av grunner vi ikke enda har noen bekreftet kjennskap til. Selv spekulerer jeg i at det er grunnet hennes ekstraordinære krefter.

 

De to utvikler et vennskap som kommer dem begge til gode på deres ferd ut av Columbia. Elizabeth kan endelig se et lys i enden av tunnelen hun har vært fanget i siden barndommen og DeWitt sine ferdigheter blir forsterket gjennom partnerens unike evner. Noe som kan komme til nytte med tanke på motstanden de møter på sin flukt fra den ikke-lenger-full-så-svevende byen. Spillere kan forvente seg spenning og action i gatene av Columbia og blant skyene rundt den, for ikke å snakke om høyhastighetskamper i Columbia sitt svar på togskinner (som selvfølelig ikke ligger på bakken). Et helt nytt arsenal av både våpen og krefter er også på plass.
.

 

 

DEBUT-VIDEO:

 

 

GAMEPLAY-VIDEO #1:

 

 

 

BILDER:

 

th_bioshock-infinite-screens-1.jpg

th_bioshock-infinite-screens-2.jpg
th_bsi2.jpg

 

PS: Karene fra GiantBomb har også lagt opp et 45 44 minutter langt intervju med Ken Levine, mannen bak det hele. Det er mye bakgrunnsnadder her for de som er litt ekstra nysgjerrige på for eksempel hva de som lager det legger bak "BioShock" tittelen sin og hva slags forandringer som kreves i en oppfølger.

Endret av Lakus
  • Liker 2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 2 år senere...

Elkjøp sendte min Songbird Edition i går :wee:

 

Det ble min også!

 

IGN.com ga PC versjonen 9.5/10

Dem sa PC utgaven stiller bedre på grafikk, framerate og gameplay. Det skulle vært 9.2 til konsoller og 9.5 til PC når man tenker over på hva dem skrev i deres anmeldelser

 

Godt at dette spillet har kun en singelplayer, det er det som er gøyest med Bioshock (og andre spill uansett sjanger)

Endret av iToMaN
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jaja nå har elkjop klart og sendt pakken til min gamle addrese selv om eg har sendt mail på dette og fått bekreftelse på at addresen var forandret i systeme derres, siste gang eg kjøper oss den dritten der. Dette er tredje gang dem fucker meg max, nå gidder eg ikkje meir av den dritten, nå får eg ikkje Songbird før eg skal på fjellet, også blir det sikker maks stress for å få pakken her.....

Endret av Noiz
Lenke til kommentar

Jaggu får man ikke spillet til 23.99 pund på gamesplanet.com med Steam kode. Dvs at det blir akkurat det samme som å kjøpe det på Steam bare til halv pris + at man får med ett spill extra som X-Com, Mafia 2, Civ V etc :w00t:

 

EDIT: 2 gratis spill på kjøpet! X-Com + ett til :)

Endret av Thoto79
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Er GamesPlanet legit? :O Virker for godt til å være sant

 

XCOM er forøvrig helt utrolig kult, anbefales sterkt det også

 

Ja begynte å lure selv, var nesten for godt til å være sant men en kompis har allerede testa det og fikk Steam keys på mail etter få timer og all good! :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...