Gå til innhold

Hva er din beste spillopplevelse?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+981287349

Ratchet and Clank: Going Commando som jeg fikk i julegave det året det kom ut.

Husker enda de endeløse timene foran den lille CRT-skjermen sammen med kompisgjengen.

Virkelig en herlig spillopplevelse.

Lenke til kommentar

Om ein tenker på den beste opplevelsen.. Så må det vere når eg fekk FIFA10 til jul i fjor, og ein 46" TV. Første kampen min var online, og knuste motstandaren 8-1! Det var fantastisk :D

Men ellers, så er vel det kanskje når eg og ein kompis spelte Medal of Honor i skjul for foreldra våres når me var 9 år gamle :p 2player vettu! Den spenninga, ikkje berre spelet - men det å ikkje bli oppdaga var jo også ein del av moroa!

Lenke til kommentar

Uff, ikke ett lett valg... men må vel si at socom 1 til ps2 låste meg til gutterommet 24 timer i døgnet en stund. Første ordentlige online skytespillet synes jeg. Dæven så moro det var!

 

Husker jeg spilte Green beret på commodore64 i min barndom, får en god andreplass det.

 

 

Haha husker jeg spilte 2ern eller 3ern til Playstation 2 med den voice greia. "Attack" ropte jeg og de bare "Taking cover, sir".

Lenke til kommentar

Når vi snakker om skytespill husker jeg Ghost Recon på PS2 veldig bra. Vi har en rekke kasser på to rekker, med god plass til en person mellom hver eneste kasse. Det var vegger på begge sidene, så vi måtte gå mellom kassene for å komme videre. I et spill der ett skudd er dødelig bør man altså være forsiktig. Jeg ba de tre AI-folkene på laget mitt om å gå forbi kassene, og de spaserte helt rolig forbi hele veien og sa det var trygt. Jeg stolte på dem, gikk forbi to kasser og ble skutt bakfra av en fiende. Alle tre AI-hjelperne mine hadde prestert å gå rett forbi ham uten at verken han eller de brydde seg. With friends like these... :p

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Åh, det er virkelig en bunke å velge fra.. :hmm:

 

Saints Row 2 - Sandbox spill med co-op funksjon, vet ikke hvor mange timer jeg har spilt det med venner. :love:

 

Battlefield 2 - En klassiker som de fleste burde vite om :D

 

The Legend of Zelda Ocarina of Time - ..og de fleste andre spill i samme serie også, kort sagt ; Mange, mange timer med morro :love:

 

Dette er bare de første jeg kommer på i farten...

Endret av elgitar
Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

må vel nevne topp 3 for min del.

 

1. d.o.t.t. (Day of the Tentacle) Når vi runna det første gangen en gjeng med kompiser, episk stemning.

 

2. Final fantasy X. Er ikke sikker på hvor mange timer jeg brukte på det spillet, men etter tre gjennomganger så blir det sikkert en del (siste videoen er fortsatt klart i minne)

 

3. Baldurs Gate 1 på PS2(og forøvrig nr 2 på samme konsoll) med en kompis. bestandig like morsomt med et RPG på en konsoll.

 

 

Runner up: det må være DOA2 (også på PS2) jeg og den samme kompisen var helt konge på det og vi spilte sikkert flere hundre timer med dette også. Et så enkelt slossespill med så få "triks" kunne fange oss så mange timer. helt underlig, men helt konge

Lenke til kommentar
3. Baldurs Gate 1 på PS2(og forøvrig nr 2 på samme konsoll) med en kompis. bestandig like morsomt med et RPG på en konsoll.

 

Du mener Baldur's Gate: Dark Alliance 1 og 2? Det er ikke det samme som Baldur's Gate 1 og 2. Det er ikke samme sjanger engang. Baldur's Gate på PC er rollespill. Baldur's Gate på konsoll er actionspill med rollespillelementer.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...