Jump to content

GABRIEL980

Medlemmer
 • Content Count

  102
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

About GABRIEL980

 • Birthday 06/04/1980

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Hvordan gjør man det, hvor kjøpes det og hva koster det hvis jeg gjør det selv?
 2. Min venn har skaffet seg Windows på Mac. Jeg tror han bare leverte den på elkjøp slik at de installerte for ham. Når han starter opp maskinen kan han holde inne Shift og så får han valget om å starte maskinen med Mac HD eller Windows. Hva koster dette totalt å gjøre med min Macbook Pro?
 3. Hva er et bra videokamera som filmer i HD til under 2000 kr?
 4. Funker Xbox kjøpt fra England i Norge?
 5. Ja. Du bruker ett program på xbox 360 sine sider. Det står tydelig forklart der. Alle lisenser samt bruker med gamer score blir flyttet til den nye xboxen. Nr står bak på boksen. I Tilegg kan du kjøpe et transfer kit til rundt 150 spenn som overfører alt fra den gamle hardisken til den nye så slipper du å laste ned alt på nytt. edit leif Link til å kjøpe denne kabelen?
 6. Hvis jeg kjøper en ny SLim Xbox, kan jeg overføre Live Profilen min fra Xbox Eliten min til den uten å miste gamerscore eller noe annet?
 7. En venn av meg har skaffet seg Windows på Mac, slik at på oppstart av Macbooken holder man inne "Alt" og så kan man velge mellom Mac og Windows. Han sier det må gjøres gjennom service på f.eks Elkjøp. Noen som vet hva det koster?
 8. Finnes det GTA IV mod som kan lastes ned på mac og installeres på Xbox360?
 9. Hva er minimum snittkarakter for å komme inn på Media og Komm i Follo?
 10. Jeg leter etter et stereoanlegg/PC høytallersett el.l. Jeg hører mest på DUbstep o.l. og trenger en med bra bass og likevel bra lyd. Vil gjerne ikke overstige 500kr. Noen tips?
 11. Hvor mange MS points får jeg på Gamestop for 1000kr?
×
×
 • Create New...