Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Gutt 15. Nyter ikke sex'en. hvorfor ikke?


Gjest Anonymus

Anbefalte innlegg

Gjest Anonymus

Vell altså, Jeg har titt og ofte sex. og har debutert for ca 8 månder siden.. har aldri virkelig nytet det. men det er ikke ille heller. det er sån litt godt visst du skjønner?,

vell jeg har stram forhud men legen sa at han helst ikke ville skjere det bort, ettersom det kunne forsvinne noen nerver etc.. Hva kan jeg gjøre for og nyte sexen mere?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Skjerp deg Diskutant. De flest av oss setter trolig pris på sex, og det er greit å ha humor på forumet, men om det fins tvil om at TS er troll eller ikke synes jeg vi bør ta denne tvilen til gode. Mulig TS er god til å bløffe, men jeg synes faktisk han virker troverdig. Det er uansett ikke relevant, dette er ikke poker, men et diskusjonsfora hvor hensikten er å bidra. Du bidrar ikke, Diskutant.

 

Gjest, du sier du aldri egentlig nyter sex, men det at det er "litt" godt. Hva er det du synes er godt? Kan du gå i detalj? Om det er en spesiell del av akten du synes er spesielt god, kan du jo prøve å gjøre det slik at denne delen av akten varer lenger/kommer mer i fokus (enten ved å hinte, si ifra til kjæresten eller å bare ta kontrollen).

 

På samme måte, om det er noe du liker spesielt godt å gjøre (eller at kjæresten din gjør), så prøv å sett dette i fokus. Noen liker kjøttkakene bedre enn potenene (ordtak jeg fant på nå).

 

Omskjæring er alltid et alternativ, spesielt om det utelukkende er den trange forhuden din som gjør sexen dårlig. Men inntil videre synes jeg du skal prøve andre måter. Du kan selv få litt mindre trang forhud ved å daglig prøve å trekke forhuden så langt bak som mulig. Frem og tilbake. Gjør det forsiktig, du skal ikke skade deg. I tillegg, ha ordentlig forspill med kjæresten så hun blir ordentlig våt. Det virker ikke som det er et problem for henne å bli kåt, men ikke alle jenter blir like våte (eller våt i det hele tatt) til tross for at de er våt, og det kan ofte være til hjelp (gjelder uansett) å introudusere et glidemiddel. Dette vil gjøre friksjonen (motstanden) mindre når penis penetrerer henne, og risikoen for å få vondt i penis blir lavere. Dette gjelder spesielt om du har trang forhud.

 

Prevansjon er viktig, og jeg regner med at dere bruker dette. Om dere bruker kondom, kan du jo spørre kjæresten om ikke hun vil gå over til å bruke p-piller/p-plaster/p-sprøyte isteden, så du kan slippe kondomen. For mange gir dette mye mer nytelse.

 

Det kan være sexen dere har er litt ensformig. Prøv nye ting, utforsk og eksperimentér litt. Alle forhold har godt av variasjon, også og kanskje spesielt seksuelle forhold :) Ta deg gjerne en alenestund foran pc'en og surf litt på pornosider, finn ut om det er noe spesielt du kunne tenkt deg å prøve. Ikke mist tolmodigheten, og fortsett å prøve med kjæresten til du finner noe som du også kan sette pris på. Det kan ikke fortsette som det gjør nå, sex skal være godt for begge (eventuelt alle) parter.

Lenke til kommentar

Han er jo bare 15 og har sin første kjæreste! Ikke skrem ham med aseksuell-sider og sånn.

 

Årsaker:

 

-Kanskje noe i kroppen ikke er ferdig nok utviklet, noen er senere i puberteten enn andre og gutter vokser mye i kroppen rundt 15 år...vent og se.

 

-Stress, hun presser deg når du ikke føler deg klar og gjør det til en tvangsgreie for deg mentalt

 

-Ensformighet

 

-Du føler du gjør alt for henne istedet for å kjenne etter hva du selv vil

Endret av dkny
  • Liker 2
Lenke til kommentar
Gjest Anonymus

Takk.. For at dere tar meg seriøst.:p (dkny og sitronsaft)

Jeg kan vell altids det. kan prøve og surfe litt som du sir.. Og Skape litt variasjoner:)

 

Og igjen.. nei jeg "troller" ikke med dere. Første gang jeg spør om hva jeg skal gjøre på ett nettforum. så kan kansje virke litt som at jeg tuller?

Lenke til kommentar

Tenner du på jenta i det hele tatt?

 

Herregud, hinter til at en 15 år gammel gutt er aseksuell, diskusjon.no slår aldri feil..

Det første jeg ser på siden jeg lenket til er "A person who does not experience sexual attraction". Om TS hadde bekreftet at nei; dette kjenner han seg ikke igjen i, så kunne man hvertfall utelukket dét. Dog er jeg enig i at 15 er en smule ungt for å komme med slike gjetninger.
Lenke til kommentar

Langt, men forhåpentligvis et nyttig svar :new_woot:

 

Det kan ta tid før du utvikler evnen til å oppnå høy seksuell nytelse. Både erfaring og modenhet/alder er ting som påvirker din evne til å oppnå nytelse. Vet med meg selv at nytelsesevnen min er mye høyere nå, enn da jeg var 15, noe som både skyldes følelsesevnen i kjønnsorganet, og seksuell erfaring. (Er 21 nå)

 

Noen spørsmål du gjerne kan stille deg selv:

Onanerer/Ronker du? Får du nytelse av onani?

Dersom du ikke onanerer, burde du vurdere å begynne med det, da dette er en av de beste metodene for å lære å bli seksuelt tilfreds. Dersom du onanerer, men ikke oppnår nytelse av dette, bør du oppsøke din fastlege.

Bruker du kondom?

Kondom vil i de fleste tilfeller gå utover følsomheten på penisen, i større eller mindre grad. Dersom du har en fast sexpartner, så kan jenta begynne med P-piller, slik at kondom ikke er nødvendig. Dersom P-piller ikke er et alternativ, eller at du er bekymret for kjønnsykdommer, så kan du heller prøve noen metoder som minsker ulempene med kondom. Et lurt triks jeg lærte en gang, var å ha 'en dråpe' glidemiddel i kondomet, før jeg tredde den på. Dette gjør at det føles våtere, og kondomet merkes ikke like mye. Bare pass på mengden, da for mye glidemiddel kan gjøre at kondomet glir av.

Har du prøvd å bruke glidemiddel?

I likhet med langrenn, så er det også viktig med god glid i sex. :thumbup: Glidemiddel sikrer dette!

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...