Gå til innhold

Star Wars The Old Republic - Tråden!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg har nå byttet fra Bloodworthy til Tomb of Freedon Nadd, og jeg har ikke noe annet å si en at spillet har nådd nye høyder for min del. På Bloodworthy var jeg heldig om jeg ikke var alene på Coruscant, nå er det rundt 150(!) stykker dere alltid! Helt sjukt!

 

Benytt deg av server transfer hvis du kan, spillet blir så utrolig mye bedre! :)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Hei. Bare lurer på hvor langt tid det tar å overføre en karakter fra en server til en annen? Etter å ha fullført ME serien var jeg enda sugen på det konstruktive dialog systemet, så jeg tok opp SWTOR en måned til. Men problemet er jo at serveren jeg er på er bokstaveligtalt død! Tror jeg er den eneste som spiller på den(Trayus Academy) så jeg tenkte å bruke min "free server transfer" som jeg fikk nå som jeg abonerte på spillet på nytt.

 

Takk for svar.

Lenke til kommentar

F2P for LOTRO var bra...i starten...til Turbine ble for pengesultene, og nå blir spillet mer og mer ødelagt. Typ, fjern en funksjon, relanser den 3-4 måneder senere via "Store"'n. Pay 2 win items eksisterer også nå, men de unnskylder seg med at det er en (mikroskopisk / vinne i lotto) sannsynlighet for å finne de i vanlig PvE og det er derfor "helt greit". Huff, har spilt spillet av og på siden release, men nå som følge av Riders of Rohan sin prising, og hva jeg ser behind the scenes så sier jeg stopp. Det spillet har blitt helt, totalt, ødelagt. Jeg rekker nesa mot Guild Wars 2 og det jeg ser i butikken deres er mye mer lovende enn LOTRO sin. I LOTRO var det mulig å kjøpe stats-increase (opp til +70 i en hvilken som helst stat), det gir en kompetativ advantage. Det går også ann å få tak i objekter som øker et våpens DPS med +15%, igjen, kompetativ advantage. GW2 butikken har ikke noe slikt.

Lenke til kommentar

Tenker det kommer en ny bølge med spillere nå som det blir F2P! :) Får bare håpe at det ikke går samme veien som med LOTRO :thumbup:

 

Ikke håp for mye, det er EA som står bak dette og ser de muligheten til å melke SWTOR for penger via cashshop så kan du banne på at de vil gjøre ett forsøk..

Lenke til kommentar

Tenker det kommer en ny bølge med spillere nå som det blir F2P! :) Får bare håpe at det ikke går samme veien som med LOTRO :thumbup:

 

Ikke håp for mye, det er EA som står bak dette og ser de muligheten til å melke SWTOR for penger via cashshop så kan du banne på at de vil gjøre ett forsøk..

 

Du sier noe der. Når Turbine endte opp pengegriske så vil det gi en god indikasjon på hva EA kommer til å gjøre. Sist jeg sjekket var de pengegriske.. Blir det P2W så fins ikke jeg i swtor lengre. Synd å si det, for spillet er jævlig gøy..

 

Men før F2P kommer så skal de jo lansere en ny expansion :) Får se om de ikke fucker opp allerede da :tease:

Lenke til kommentar

Jeg spilte vel SWTOR i ca 2 måneder og likte historien og alt det, men selve spillet hadde åpenbare mangler som ikke burde være i ett MMO. Når jeg kom til makslevel så ble det bare en ustanselig grind av warzones, instances osv og jeg klarer ikke å se gleden av det i mmorpg lenger. Hvis jeg tenker tilbake til hvorfor jeg elsket SWG så var det ene og alene fordi det sosiale aspektet av spillet var overdrevent alt annet. Man hadde byer, man hadde tradere, man hadde cantina som naturlig møtepunkt. PvP skjedde ikke på egne brett men over alt i verdenen. Dagens MMO spill er jo mer eller mindre en lobby hvor folk sitter på imperial fleet eller i orgrimmar og leter etter en gruppe for x ting.

 

Hadde ett håp at Darkfall online ville fungere og det gjorde det, for er var det også lagt til rette for en politikk blant spillerne som gjorde ting interessant. Dessverre så funka det dårlig når utviklerne ikke hadde tenkt igjennom viktige ting ved spillet som det å ha en grense for hvor mange skills man kan ha osv...

 

Kommer nok til å innstallere SWTOR når det blir F2P kun for å kunne spille igjennom storien som ett rollespill, fordi det funker spillet som. som ett MMO så feilet det rimelig hardt for min del ihvertfall.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...