Gå til innhold

Star Wars The Old Republic - Tråden!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Long time lurker, first time poster her. Tenkte det var på tide jeg registrerte meg på forumet jeg også.

 

Gleder meg som en liten unge til SWTOR. Etter 6+ år med WoW skal det bli artig å spille et annet MMO enn bare WoW. Har allerede bestemt for lenge siden at jeg skal spille Sith Assassin. Det var så "love at first sight" som du kan få det.

 

Beta klient er ferdig lastet og jeg er klar for noen dager uten søvn. Lenge siden sist så vet ikke om jeg klarer det, men trenger litt trening til release uansett. :!:

Lenke til kommentar

Når jeg starter setup-fila, så lukker programmet seg med en gang det starter å laste ned. Det er synlig i et sekund før det forsvinner. Noen som vet hva som skjer?

 

Passet forresten jævlig bra at jeg hadde jobb-helg i Beta-helga.......

 

Prøvd å kjøre den som administrator?

Hadde ikke noe valg, den krevde admin-tilgang. Men i dag funket det plutselig.

Lenke til kommentar

Fredag her også.

 

Har egentlig ikke lyst til å spoile noe særlig for meg selv, men det blir vel å spille opp til at jeg ihvertfall kan få prøvd noen warzones. Regner med jeg kommer til å bruke tid i character creation også, for å ha utseende på alle altene klart til launch.

 

3 uker til headstart! :new_woot:

 

Et lite tips til alle som skal spille: dette er jo primært en simulering av launch/headstart for Bioware sin del, så sørg for å hamre login servere så mye som mulig, og gi så mye tilbakemelding som mulig. Jo flere potensielle problemer Bioware får fikset før launch, jo bedre.

Lenke til kommentar

CST er 6 timer før GMT, altså 6 timer til venstre. Vi er 1 time etter, altså 1 time til høyre. Vanlig matte(-6+1) gir feil svar ;)

Vanlig matte gir da helt riktig svar.

Hva er forskjellen mellom 4 og 2 ? 4-2=2

Hva er forskjellen mellom 1 og -6 ? 1--6=... dobbel minus gir pluss så 1+6=7

Skylder på et det var sent på kvelden og matteksamen på onsdagen som førte til at jeg av en eller annen grunn tenkte -6+1 og ikke -6-1..

 

Endra taktikk for beta forøvrig, får ikke spilt mer enn noe imorra og noe på mandag(+ litt på søndag muligens) så tar liksågreit og starter med en Bounty Hunter imorra, så kommer jeg meg kjappest bort fra origin world i release. :thumbup:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...