Gå til innhold

Endringer i ryktesystemet


  

484 stemmer

  1. 1. Skal vi slette eksisterende poeng når vi slår av ryktepoeng i Off Topic

    • Ja
      107
    • Nei
      90
    • Bare i Off Topic (hvis mulig)
      275
    • Vet ikke
      11


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Opplevde igår kveld i Call of Duty: Black Ops tråden at det var en eller flere brukere som hadde tatt helt av med plussene og plusset alle brukerne på ca 3-4 sider. Hva med å innføre noe slags "ventetid" på å gi pluss etter at en allerede er gitt?

 

Eksempel at jeg plusser Slimda sin post og må vente 5 minutter med å gi fra meg neste pluss til en annen bruker.

 

 

Jeg står fremdeles på denne med at man burde hatt en plusselimit på noen få minutter slik at det som skjedde den kvelden ikke gjentar seg. Makan til spam av plusser har jeg aldri sett :p

Lenke til kommentar

Så ufattelig mye styr for så lite. Prioriteringer... :sleep2:

Jeg er ikke sikker på om jeg følger deg, Trond. Hvem skal bestemme hva som er en viktig prioritering? Det er tydelig at dette opptar brukerne, så hvorfor skulle vi ikke bruke litt tid på å diskutere det. Du må gjerne synes at funksjonaliteten er idiotisk, og kanskje mener du at vil aldri burde innført den i utgangspunktet. Men når vi en gang har den, er det feil å lytte til brukerne og bruke litt tid på å gjøre det riktig?

 

Kanskje er det tvert imot: At vi burde spurt brukerne før vi innførte det...?

 

Eller er det brukernes prioritering når de diskuterer dette du reagerer på?

 

Geir :)

Lenke til kommentar

Åneiii da mister jeg alle poengene mine, tror rundt 90% av de er fra off topic :( Skal jeg være helt ærlig synes jeg vi bare kunne kvitte oss med hele systemet, det eneste det fører til er at enkelte brukere med mange venner på forumet føler seg "leeth" og populære. (nei jeg er ikke bitter):p Men jeg skjønner liksom ikke helt hva som er bakgrunnen til rykte systemet? Er det bare meningen at det skal være en gøy liten greie, eller er det faktisk ment for å se hvor suksessrik du er på forumet eller noe i den dur?

 

Edit: Og hvor kan jeg legge igjen tilbakemelding om endringene i forumet? Må jeg lage en egen tråd? Så slitsom at dere skal endre og dille på alt for tiden. Regner med at dere må optimalisere det osv. etter som trafikken blir større, men er alle de ny looksa og ekstra tilleggene en del av det?

Endret av Carlgutt
Lenke til kommentar

Gode innlegg? De fleste postene med høyt rykte uten for off topic er noen som har skrevet en morsom one liner i en eller annen tråd. Gjerne hvor noen spør om hjelp til noe eks:

Trådstarter: "Hei jeg har problemer med kona for tiden"

Post1: "Kan du ikke bare sende ho inn på kjøkkenet?" 40++

 

Det er det som har skjedd ja, men intensjonen til admins var etter hva jeg har skjønt å gjøre det lettere å finne gode innlegg.

Lenke til kommentar

Derfor bør vi få forskjellig plusser for morsomme og nyttige innlegg.

Hvorfor gjøre en så enkel funksjon så komplisert?

 

Se på Facebook, der er det bare en type "Liker" knapp. Der teller den bare hvor mange som liker statusen, bildet etc, viser hvem som likte det, og posteren får et varsel om hvem som liker det.

 

Det enkle er ofte det beste.

Lenke til kommentar

Det enkle er ofte det beste.

Det enkle er ofte det beste? Mener du at det også passer inn i denne sammenhengen? Forklar i så fall hvordan det er bedre at man i profilen sin kun har en oversikt over hvor mange intetsigende "plusser" man har, i motsetning til en litt utvidet oversikt som tar for seg to-tre-fire forskjellige kategorier, som f.eks "morsom" og "nyttig" - som nevnt av Gaarulf.

 

Flimzes ønsker å beholde sine 400-og-noe plusser som han mener han har fått for å ha skrevet kvalitetsinnlegg. Ser du på profilen min kunne man tro at jeg hadde enda flere kvalitetsinnlegg enn Flimzes siden jeg har 500-og-noe plusser. I realiteten har jeg - som tidligere nevnt - hovedsaklig fått disse plussene for innlegg som heller faller inn under kategorien "morsom".

 

Jeg har alltid ment at det er unødvendig å ha denne oversikten i profilen, siden den jo faktisk er utrolig intetsigende. Skal vi først ha en oversikt så burde funksjonen utvides slik at man kan se hva en bruker "scorer" på.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...