Gå til innhold

HTC Desire HD - Teknisk diskusjon - Tips & triks


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kjøpte meg HTC Desire HD for et par dager siden, har tuklet endel, men hva enn jeg gjør får jeg ikke htcsense.com til å funke. Eneste som fungerer er "La telefonen ringe ved fullt volum"

 

Noen som har tips til hvordan jeg får alle funksjonene til å funke? Hadde HTC Desire tidligere, men misten den i sølepytt på nyttårsaften så måtte ha ny. Og htcsense.com var noe av det jeg virkelig så fram til å bruke.

 

Tipper svaret mitt står på en av sidene i denne tråden, men orker rett og slett ikke lese 80+ sider :S

Lenke til kommentar

Kjøpte en slik veske som A-Jay anbefalte. Passer perfekt!

 

En annen ting som ikke er perfekt derimot er skjermbeskytteren. Fikk de i posten i dag, men det er jo et rent helvete å få vekk alle boblene. Skjermbeskytter nr 1s dager endte raskt, mens nr 2 er overraskende nok fortsatt hel. Fikk vekk de fleste og ga meg for en periode, før jeg nylig gjort et forsøk på å fjerne resten. Det resulterte selvsagt i en fordobling av boblene, og nå er jeg seriøst rasende. Resultatet ble litt bedre, men dårligere enn utgangspunktet. Noen som har noen ståltips for å unngå grå prikker i kantene før jeg smeller telefonen i TVen og tråkker på PCen?

Lenke til kommentar

Hei forumeksperter!!

Er relativt ny i HTC-verden, fikk min DHD for noen uker siden. Merket idag at skjermen ikke slår seg helt av ved ikke-bruk, den bare senker lysstyrken. Før slo den av skjermen helt. Merkelig nok funker det like etter restart, men etter en kort stund funker det ikke lenger - noen som kjenner til dette?

 

Fikk en annen bug også - fikk en sms, tastaturet kom opp og markøren forflyttet seg hurtig bortover (men så ingen bokstaver, bare at den antall meldinger steg raskt). Merkelige greier?

Lenke til kommentar

Da har jeg nedgradert fra nyeste oppdatering, rootet, oppdatert radio, og lagt inn custom rom. Må bare si at det var en enkel prosess, viss du bruker noen timer på å lese deg opp først. Mobilen virker nå smertefritt uten bugs og "lag" i motsetningen til hva den gjorde med orginaloppdateringen. Er helt utrolig hvor håpløse HTC er til å lage programvare :p Så mitt tips til alle som sliter er å gjennomføre den samme prosessen, du blir uten tvil fornøyd!

 

Har nettopp rootet min og skal legge in en custom. Hvilken valgte du?

Lurte litt på Android Revolution HD 2.0.9..

 

Litt sent å svare men, jeg la inn Android Revolution HD 2.0.9 og er meget godt fornøyd. Det kjører dønn stabilt, og har ikke merket noe til menyer som henger siden jeg la det inn. I motsetning hang menyene sikkert hver 5. gang når jeg brukte den med orginal firmware.

 

Men kommer nok til å legge inn enn Gingerbread rom snart, bare for å prøve ;)

Lenke til kommentar

har fått et lite problem til her nå. GPS'en vil ikke funke, den finner ingen satelitter. Har prøvd å avslutte alt annet av programmer og prøve flere ganger med forskjellige programmer, skrudd av og på gps, mobilt nettverk, wifi, skrudd av og på hele mobilen(type ta ut batteriet) og ventet lenge ute med fri sikt mot himmelen. Den vil ikke få lock.

 

Jeg er nå langt oppe i nord(Bardufoss) i militæret og der er det jo en del turer ute, så tenkte det kunne være morsomt å logge de på mobilen. Hadde lastet ned diverse løpeprogrammer som cardiotrainer, runstar, runkeeper, osv for å teste de forskjellige på en liten joggetur, men fikk altså ikke lock med noen av de programmene eller det innebygde "Kart", som jeg har brukt flere ganger før hjemme og da tar det kun et par sek før den får lock.

 

Har siste firmwareoppdatering av telefonen, men det har jeg hatt hele tiden. Noen tips?

 

Kan også spørre på nytt om det er noen som har noen tips til hvordan jeg skal få min bluetooth handsfree som fulgte med SE X10 til å funke på denne som jeg har spurt om tidligere i tråden. Det skal funke, men funker ikke hos meg :-/ Ønsker gjerne tips til fix på det også.

 

Er ellers superfornøyd med denne telefonen bare så det er sagt :-)

 

Mvh Olav B, G ;)

 

 

Lenke til kommentar

Når du kobler den til PCen så velger du "Diskstasjon" på telefonen.

 

Men da får jeg bare tilgang til det innebygde minnet, ikke det andre kortet.

Det andre kortet? Du har jo bare ett minnekort i telefonen og det er dette du får tilgang til når du velger "Diskstasjon", ikke internminnet. Dette er nettopp fordi hvermansen ikke har noe inne på internminnet å gjøre da du kan skade telefonen om du surrer til noe der.

Lenke til kommentar

Er ikke så mye å skjønne egentlig. Batteriet i DHD er på 1230 mAh. Jo lavere tall, jo mindre strøm bruker den. I standby burde den ligge under 10 mAh, med mindre du bruker noe som kjører konstant i bakgrunnen. Så det er ikke så mye å skjønne. Current Widget gir oss en pekepinn på hvor landet ligger når det gjelder batteribruk.

Lenke til kommentar

Jeg har tenkt til å kjøpe denne, det blir ikke noe ekstrakostnader som toll og mva, sant?

 

Noen som vet om laderen funker i Norge? :)

Du betaler ikke toll hvis totalprisen med frakt er under 200 kr. Som det står på siden funker laderen bare i UK.

 

Totalpris uten frakt under 200 kr vell?

Endret av Ein23
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...