Gå til innhold

Klagemuren - ergrelse over grammatiske skrivefeil


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

nor oljealdern er po hell er kannje ikke oljen so mye vert ? tiden gord og vi med .va vet om 70 eller 80 or ? utviklinga gord fremover og stadig finer dem opp nye ting .so bl .kan erstate olen og gas.og det vi siter igjen med ned slitt norge . kansje bruke noe penger no til landet????mye trengs og gjore her ogso no.hvis man tar seg en ferietur runt i landet ser vi sikert mye forfalent som vi kune ha brukt peger po no.jeg tror mange er enni i det .vi snaker stadig om vore etter komne.sokannsje...

Lenke til kommentar

Det er må være skrevet av en dyslektiker, så jeg synes ikke det er relevant her. Det er en medfødt feil, som hemmer menneskers mulighet til å lese å skrive. Det blir litt stygt å trekke det fram her.

 

Man kan nesten si at det er det samme som å klage over folk i rullestol i den fiktive "sportslig klagemur".

Lenke til kommentar

Nei, jeg synes ikke det.

 

Fra Wikipedia

Tilstanden innebærer en svekkelse i hjernens evne til å omforme skrift som øynene oppfatter, til meningsfylt språk og motsatt omforme muntlig språk til skrift.[1] Et menneske med dysleksi kalles dyslektisk eller dyslektiker.

 

Det blir litt som å snakke negativt om psykisk utviklingshemmede fordi de ikke får til alt på samme måte som de som ikke er det.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...