Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst v2.0!


Runar

Anbefalte innlegg

Det er vel ikke vanlig å betale mer enn halv pris uansett.

Nå står det ingenting om hva den kostet ny, så du vet ikke hva som er halv pris. Sannsynligvis var nypris mer enn 400. Vanligvis er det også snakk om brukte bøker, ikke ubrukte.

 

Å ikke betale 250 når man har blitt enig om det er lumpent.

Endret av Emancipate
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

 

 

Sanna Sarromaa og hennes kronikker om hvordan Norge suger. Det er ikke selve innholdet i kronikkene som irriterer meg, men at avisene fortsetter å publisere dem når hun skriver nøyaktig det samme hver eneste gang.

Jeg får bare lyst til å si: Go back to where you came from! Hvis det var så mye bedre der.

 

 

Det har hun da også gjort... 

 

Geir :)

 

Bare delvis. Hun jobber fortsatt på HiL.
Lenke til kommentar

Jeg hadde ikke hørt om dette kvinnemennesket før nå og jeg skulle ønske at jeg heller ikke hadde hørt om henne. Feministtrollkjerringer er det nok av.

 

Edit:

Mulig at jeg hatr hørt om henne en tid tilbake i forbindelse med ei nyhetssending hvor det ble nevnt kritikk og reaksjoner på ett av hennes mange utsagn.

Endret av BadCat
Lenke til kommentar

Takk, no minte du meg på ein ting til.  :)  Folk som ikkje kan forskjellen på særskriving og orddeling (ikkje at eg seier det gjeld deg).

Ja, eg forstår at det virkar veldig åpenbart at orddeling er dette: "hunde hus". Men for ei som veit forskjellen, er det framleis gørrirriterande.

Lenke til kommentar

Kom over en kommentar hvor det var særskrivingsfeil som perler på ei snor. :omg:
 

Endelig flere som våkner og står frem mot by planleggerens raseringsplan! Nå må politikerne snart våkne og sørge for å kvitte seg med slike egne ansatte. Skal det bli vekst, handel og økt bosetting i sentrum så må parkerings etaten legges ned, la gatene bli avgiftsfrie å parkere i , merk opp skikkelig alle parkerings plasser, start seriøst med å planlegge parkerings tunell i sentrum med tunell innslag mellom Skram og Spar butikken, sving så til venstre mot Hauggata og splitt opp til to løp i retning gågata. Skyt så ei sjakt fra gågata og ned i parkerings tunellen og Montér heis med et overbygd glasshus i øvre del av Enggata . Sats så på utvikling av den eksisterende gågata og la det bli gågate helt frem til krysset ved Astoria mot Hauggata. Da blir det ei flott flat fornuftig gågate fra Hauggata og helt bort til Langveien. Reis så til Bodø og bli inspirert av den overbygde gågata der, lignende kan også gjøres i KSU. Dette vil bli et veldig viktig løft for byen og da vil gågata kunne trekke folk uansett vær og årstid. Sørg også for å bruke Stein massene fra tunellen på Kranaskjæret, Devoldholmen og la Jemar få masse til å utvide sine arealer for fremtidig drift. Sørg også for at det blir en helhetlig plan ved smia der det tilrettelegges for Bobil parkering og Gjeste havn for båt med felles sanitær anlegg. Da vil bobil og båtfolk få gang avstand til byens fremtidige fasiliteter, noe som blir positivt for butikkene,restaurantene,pubene og gågata. La ikke byplanleggerne kvele byen med grønne lunger og trøsykkel. Det er massevis av grønt areal ved vanndamman !!

  • Liker 1
Lenke til kommentar

 

 

Microsoft har sluttet med oppdateringer til Windows 8

 

Stemmer nok ikke.

 

Jeg fikk akkurat (10 min siden) beskjeden da jeg oppdaterte drivere og sånt, kan være en skam for å få meg til å downloade windows 10 men det tror jeg ikke. 

 

http://www.pcworld.com/article/3020744/windows/upgrade-now-microsoft-cuts-off-windows-8s-security-updates-on-january-12.html

Endret av BuffyAnneSummers
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...