Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst v2.0!


Runar

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

Helt enig. Har ei sånn på lista mi som kommer til å forsvinne hvis jeg ser at hun poster noe og ikke svarer på meldingen min. Det går av at det skjer sånn av og til, men når personen rett og slett ignorerer deg totalt, da er det lite vits.

 

 

Jepp, samme her. Jeg er bare tålmodig fordi hun er potensiell date, men fortsetter det slik sletter jeg henne igjen. Første gang unnskyldte hun seg og ville ha kontakt igjen, så la henne tilbake, men evt. denne gangen blir det permanent ass.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Kjøpte Beats Powerbeats2 til 1300,- på tilbud. Når jeg åpnet de så proppene brukte ut/skitten, og når jeg hører med de så er bassen på høyre øre sprengt... Jeeaz da! Lefdal må da faen ikke selge videre ting de har fått tilbake fra andre kunder!!! Kan faen ikke være sikker på at ting er nytt lengre når man kjøper

  • Liker 2
Lenke til kommentar

 

 

Kjøpte Beats Powerbeats2 til 1300,- på tilbud.

Jeeaz da!

Lefdal

!!!

Så mye feil i et så kort innlegg. Godt jobbet.

Hva faen vil du da? Så mye feil? Er det feil å ha mange utropstegn? Er det feil å skrive Lefdal? Her må du uttale deg litt mer. Litt av en hobby kl 03:44 på natten, hva med å sove som normale gjør på den tiden? Endret av Lami
  • Liker 4
Lenke til kommentar

Dere kan si hva dere vil om våre nye landsmenn, men gjestfrihet det har de. Jeg spiser kaker og drikker kaffe hver dag hele uken nesten. Hver eneste leilighet jeg skifter vinduer i så blir jeg servert Kjeks eller kaker..

 

Ikke irriterende i seg selv, men sommeren kommer fortere enn man aner:p

Endret av Kjetil_90
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...