Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst v2.0!


Runar

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Fant en lommebok på fortauet, fant ut hvem som eide den og leverte den tilbake. Så ble jeg beskyldt for å ha tatt pengene som tydeligvis hadde vært i den. Jævla greit altså.
Ærlighet varer lengst, ikke sant! Fy faen for en tulling han der karen, var vel bare noen som fant den før deg og tok pengene og så lempet fra seg lommeboken
Lenke til kommentar

Det irriterer at det nesten ikke er ett eneste sted på hele skolen hvor det er mulig å være i fred, jeg blir konstant motvillig nødt til å omgås større forlemengder. Jeg har heldigvis lesesalen, hva skulle jeg gjort uten den. Selv om det sitter noen der omtrent hver gang jeg kommer inn, er det mennesker som også ønsker fred og ro, som ikke eksisterer andre steder i bygget. Men likevel, er det virkelig ikke mulig å finne et sted å være alene på en skole?

 

Er det noen som har noen tips? På den forrige skolen jeg gikk på, var det et sted i kjelleren hvor det var fredelig, men her jeg går nå er det toaletter, garderober og kantine i kjelleren :(

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest medlem-1432

Feite jenter gjør meg glad, siden jeg blir så slank og fin og søt ved siden av dem.

 

Irriterer meg at vindusviskerene på bilen ble ødelagt i mårrest. Dritt. Håper det ikke snør når jeg må ut og kjøre de neste dagene, lolololol. Krasjer vel og dauer.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...