Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst v2.0!


Runar

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Sykkelskilting i Oslo og omegn (sikkert ikke noe bedre andre steder). Jeg prøvde å finne veien fra Strømmen til Oslo i dag. Et skilt (godt gjemt bak blader) pekte inn mot en murvegg, brukte ti minutter på å finne ut hvor den egentlig skulle peke. Deretter blir jeg vist inn i et boligfelt hvor skiltingen tok slutt. Normalt betyr det at man skal fortsette rett frem til man møter på nytt skilt, men veien tok fort slutt. Surret rundt der en god stund før jeg så et rødt sykkelskilt i det fjerne.

 

Vær så snill, ikke vær så gjerrige på skiltene. Det er kjedelig å sykle de samme kjente rutene hver gang.

Lenke til kommentar

Dagene til sjos paa cruiset er mer kjedelig enn antatt. Det er liksom 3 maskiner med internett-tilgang, men maskinene er faen meg helt strippet for anvendelighet pga "sikkerhet". Faar ikke gjort en dritt enn aa surfe paa generelle ting. Java og Flash er deaktivert, saa faar verken lest mail eller sett noe paa YT.

 

"Heldigvis" kan man kjope traadlost nett men hjelper lite det ogsaa naar baade iPaden og iPhonen min nekter aa hente opp innloggingssiden naar jeg kopler opp til nettverket.

Lenke til kommentar

Spill som ikke er Steamworks irriterer meg. Skulle kjøre igang Assassin's Creed Revelations nå. Først måtte jeg laste ned spillet fra Steam, det er jo greit nok. Trodde da at siste versjon ble lastet ned, men tydeligvis ikke. Først måtte Ubisoft Launcher patches. Så måtte spillet patches, og så måtte Uplay patches. Wtf???

 

Så skulle jeg logge inn på Uplay, hvor jeg selvfølgelig hadde glemt passordet da det er noe jeg aldri bruker. E-posten med link for å resette passord venter jeg enda på. Hvorfor kan de ikke sende ut slike mailer med en gang som alle andre steder????

Endret av TMB
Lenke til kommentar

 

Drittsensorer som skal bestemme seg for å være så j*vla strenge på eksamen.. Beklager sensorer

 

Virkelig? Sensur er moderert i tillegg, så det har nok vært en enighet rundt resultatet ditt.

 

Mine irritasjonsmomenter er jo strengt talt ikke noe du trenger å henge deg opp i.

Endret av Shopaholic
Lenke til kommentar

 

 

 

 

Drittsensorer som skal bestemme seg for å være så j*vla strenge på eksamen.. Beklager sensorer

Virkelig? Sensur er moderert i tillegg, så det har nok vært en enighet rundt resultatet ditt.

Mine irritasjonsmomenter er jo strengt talt ikke noe du trenger å henge deg opp i.

Trenger ikke, men vil. Det er vel en konsekvens av at du poster det på et forum.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Jeg har pålagt med selv noen forehåndsregler, et av de reglene er ''Don't screw where you eat''.
Som hovedsaklig går ut på at man ikke dater kvinner i samme klasse eller jobbvirksomhet som jeg møter hver dag. Det er en fin regel å ha synes jeg og det gjør hverdagen så enkelt som mulig.

 

På fredag hadde jobben sommeravslutning og det er som regel en meget morsom affære. Jeg likere alle mine kolleger og alle liker meg(nesten alle pdd). Har ei bestevenninne som også jobber der men som vikar. Vi er mye sammen og har det meget morsomt når vi er sammen. På sommerfesten ble jeg nok litt for beruset og jeg og bestevenninnen min begynte å kysse. Det hadde vært greit nok i teorien, men siden hun er i et forhold så følte jeg det var riktig å stoppe det der å da.(litt streng når det kommer til utroskap pga egen erfaring). Det var veldig kjipt, men det måtte gjøres. Hun ble ganske irritert på meg

så hun bestemte seg for å forlate festen litt tidligere enn vanlig.

 

Hadde det bare stoppet der så hadde det ikke vært så ille, men selvfølgelig måtte jeg drite på draget senere på kvelden, da jeg (usikker på hvordan det skjedde) ble med en annen kollega med hjem etter festen. Og hun jobber på samme avdeling som meg hver eneste dag og er veldig veldig god venninne med hun fra tidligere. Hurra.

Om to uker er ferien ferdig og det kommer til å bli meget kleint å komme tilbake. Dumme dumme meg.

Lenke til kommentar

Tragiskt å se .ulykker er aldrig gøy .uannseth.Men tenk ei helg med så mye glade folk .latter .fest.drikkevarer .å ikke minst mange som jobber hardt får å få til noe .å satser penger .tid å liv för å gjøre alle glade å happye ..la oss stå sammen å huske det .Har selv kjørt mye der .har selv likte å teste grenser å seg selv .å kjenne andrenalinet .så la di jobbe med ulykka i fred .å la familie å venner få fokus .å spre det glade budskap å vis Norge å verden vi kan å vil .å at vi har masse friske å gode motorsport ungdom i alle aldre her i kongeriket.ugress finnes å i verdens beste plener å synd at ikke vet helt hvordan man er gentleman å ved vakre kvinner .enkelte er desverre i apestadiet enda .men men sån er det .voldtekt er no no uanseth festival el ei .å skjer desverre för ofte uanseth hvor .er synd om å gutta å jentene i gult her sin gode jobb blir ødelagt av sånt .

 

Har hvert på gatebil siden første treff å liker det enda .så la oss holde sammen støtte opp å nyte det sprett gjerne ei øl å kos deg å dere i samhold å kos .å gi varme tanker til skadde å pårørende å tenk gjerne to ganger før en trykker ting her å der .

 

Ha ein fin søndagsnatt å kjør pent i traffikken ...c",)..

En post fra facebook .Gjør han dette med vilje ?Hva skjer med tegnsetting ?!Nesten litt utrolig .

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   1 medlem

×
×
  • Opprett ny...