Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst v2.0!


Runar

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

At Spotify har begynt å stoppe etter hver sang. Må trykke play for å begynne på neste hver gang...

 

Det er fordi du er på søkeresultat-lista tror jeg. Hvis du går inn på bandet eller drar sangen inn på en spilleliste skal det gå som normalt :) (hadde samme problem!)

 

Jeg irriterer meg over at jeg ikke klarer å pelle meg ut av sofaen når det er fint vær ute! Gahhh gag.

 

Og enkelte reklamer. For eksempel ku + "fastlege"-reklamen. Den er ekkel.

Endret av christinahk
Lenke til kommentar

Nei det har jeg ikke. Har prøvd klut med vann og såpe, microfiber klut, sprit, støvsuger og mange andre ting, men det er fortsatt støv og skit både under tastene og på siden av dem.

For å vaske knappene, tar jeg av alle og legger de i en bolle med vann og grønnsåpe. Lar de ligge der en times tid så er det enkelt å bruke få vekk fett og sånn mens en skyller de. La de så tørke et par timer og klar til bruk :) . Kombineres gjerne med en film eller surfing on the web siden en ikke trenger å slå av PC-en for dette.

Og med knappene av, kommer en enkelt til resten av tastaturet og får vaska det.

Endret av chokke
Lenke til kommentar

Irriterer meg over at min mor blir helt hysterisk når jeg er ute å drikker og da sover over hos en kamerat. Og at jeg er ganske, ganske fyllesyk og trøtt etter kun 4 timers søvn. Og jeg er 18 år.

 

OG at noen greide å tette vasken igår. Med spy.

Seriøst, man spyr ikke i en vask når det er et toalett en halv meter fra deg.

Lenke til kommentar

Å fy faen sånne gossip-serier irriterer meg!!!! FAEN!!! Som One Three Hills og det pisset der???? BLir faen meg gal i hodet, klarte ikke å høøøøre på det engang! For noe forpult kliss det er og hander faen ikke om noe anent enn forelskelse og utroskap; elsker den jenta, elsker den gutte, elsker ikke den gutten lengre, er utro mot den jenta og alt ender i masse drama!!! :realmad:

 

Og så bruker de feil musikk til feil stemninger...herregud som det gjør meg forbanna!!! Du spiller ikke lett og lystig gitar musikk når den 6 år gamle sønnen din nestne druknet i bassenget (ja var en hendelse fra en episode husker jeg)!!! Helvette!!!

 

 

Og så irriterer jeg meg over kontroll-freak Steve Jobs! Hadde han stått forann meg nå skulle jeg sendt neserota hans opp i hjernen hans!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...