Gå til innhold

Western Digital utvider My Book-serien


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kan jo hende det er noe med software som har gjort forgjengerne ustabile. Forresten, hvorfor må man bruke så mye tredjepartsprogramvare for å få tilgang til denne NAS disken? Går det ikke bare an å få tilgang til denne via nettleseren/FTP program eller legge den til som egen nettverkspartisjon?

Lenke til kommentar

Latterlig lave priser, bokstavelig talt! Jeg kjøpte en WD My Book 3.0 2TB disk med USB 3.0 grensesnitt for rundt 1300 kr på Komplett for noen uker siden! Ble veldig overrasket over prisen.

 

Spennede produkt dette. Jeg tror på at hastighetene er bra på denne enheten. På min My Book 3.0 opplevde jeg hastigheter opptil 73MB/s. :D Teoretisk skal det være mulig å overføre 125MB/s over en Gigabit nettverkskabel, så høye hastigheter tviler jeg ikke på. Mens 100MB/s er vel kanskje litt optimistisk å regne med.

Endret av StianAarskaug (S10QaN)
Lenke til kommentar

Hadde jo vært fint med andre tilkoblinger enn kun ethernet. Når en skal legge en hel haug med filer til harddisk, for å senere å benytte streaming via ethernet.

 

Er det ikke modent for noe raskere enn Gigabit-ethernet nå snart? Synes dette har stagnert for hjemmebrukerne. Overgangen fra 10 til 100 til 1000 gikk jo relativt fort. Synes det er tid for 10000-hastighet eller noe litt under eller over dette nå. :hmm:

Lenke til kommentar

Virker meget interessant ja. Kanskje NAS er noe som kommer til vanlige dataforbrukere etterhvert? Med en slik pris og lagringskapasitet skal vi ikke se bort ifra dette.

 

NAS er jo for vanlige dataforbrukere...

Tja, tjo... Tviler på at de fleste vanlige datafrobrukere bruker en NAS i tillegg til datamaskinen/mediesenteret/osv. En ting hadde vært å spurt folk på gata om de hadde brukt en datamaskin. En annen ting ville vært å spurt dataforbrukerne om de kunne tenke seg å bruke NAS eller om de bruker NAS fra før av... Skal ikke påstå noe, men tror at de fleste vanlige dataforbrukere (altså jenter, gutter, menn og kvinner i de fleste aldre) ikke har NAS.

Lenke til kommentar

Her snakker vi dataforbrukere, ikke den vanlige mannen i gata. De fleste klarer seg fint med en vanlig ekstern harddisk. Hvis du går inn på en expert eller elkjøp butikk så er sjangsen stor for at du finner en NAS en eller annan plass.

Kan hende jeg har oppfattet ordet dataforbruker feil, men trodde nå at man kunne regne en person som bruker en datamaskin regelmessig, som en dataforbruker (altså den vanlige mannen i gata). Mitt poeng var uansett at NAS kanskje var noe som kommer til vanlige dataforbrukere, eller den vanlige mannen i gata om du vil.

Lenke til kommentar

Når jeg hører ordet dataforbruker tenker jeg med en gang litt mere erfarne brukere som kan litt mere en bare "the basics". NAS er for alvor begynt å bli mere tilgjengelig for alle, og med denne nye løsningen så tror jeg NAS vil bli noe alle kan ha i hjemmet uten å måtte kunne noe serlig mye om data.

Lenke til kommentar

Skal bli spennende å få klarhet i om 100 Mbps er raskt eller ikke.

 

La oss si det bakom nettverkskontrolleren gjør jobben sin, og kan levere skikkelig respons, da gjenstår nesten kun spørsmålet om 100 Mbps er raskt nok eller ikke.

 

Hva er det som gjør High Speed USB 2.0 så tregt? Litt rart enheten ikke bare får Gigabit Ethernet når flere og flere routere støtter dette, og vi registrerer at vi er i oktober 2010 nå.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...