Jump to content

Scoops

Medlemmer
 • Content Count

  92
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Nå skal jeg ikke uttale meg for hardt om akkurat denne tittelen, men jeg har avbestilt PSN-forhåndsbestillinger tidligere, selv om supporten sa det ikke var mulig. Du må imidlertid gjøre det via PC (eller nettleser altså) ved å logge på https://account.sonyentertainmentnetwork.com/, gå til ordrehistorikk og deretter kan man på den enkelte ordrelinje velge å kansellere. [EDIT:] Ser at jeg kanskje heller burde svart på innlegget til lumito.
 2. Scoops

  The Sims 3

  Det stemmer at du kan alltid kun bruke discen til den sist installerte programvaren, enten det er en utvidelsespakke eller bare en stuff-pakke, uansett hva du ønsker å spille.
 3. Det er ikke uvanlig å ta skjermbilder fra utviklingsmaskinene. Selv om det kan bety noe bedre grafikk/skarpere bilde enn man ellers ville fått eksempelvis på konsoll, kan det være flere grunner for å gjøre det slik. En av dem, og kanskje det viktigste, er at man i ulike faser av utviklingen ikke nødvendigvis har tilgjengelig en kompilert versjon av programvaren (altså spillet), som på en tilfredsstillende måte viser det man ønsker å få frem. Å kompilere tar (avhengig av utviklingsmetode/-verktøy) gjerne timesvis, og å i verste fall stanse deler av utviklingen for å fokusere ressurser på å kompilere en versjon kun for å ta et par bilder, er ikke særlig lønnsomt. Jeg vil anta at GTA V utvikles til curent-gen-konsoller.
 4. Tipper det går helt fint å bruke din bruker. EA har selv sagt at det ikke er noen kopisperre som begrenser antall maskiner den ligger installert/er startet fra. Just like in the old days. Men det er ikke nødvendig å logge inn for å spille. Det har ingen hensikt annet enn å kunne gjøre kontoinnstilinger og skrive i forums og lignende derfra istedet for i din egen nettleser.
 5. MS hadde full skivebom når det gjaldt forretningsmodell for Flight. Som virtuell pilot (med fare for å høres blærete ut) ville jeg mye heller betalt 500,- for hele verden slik som i FSX, enn å melkes for kontinuerlige nye områder. Det blir rett og slett for dumt, spesielt med tanke på hvor mange i community-et som flyr jetfly. På mange måter falt de mellom to stoler hva angår målgruppe; det ble ikke helt "lekent" nok for "den vanlige spilleren", og _langt_ ifra godt nok for en entusiast.
 6. Jeg er relativt sikker på at du kan installere dem på andre maskiner Har lånt bort mine til venner uten problemer for dem eller meg selv da jeg fikk dem tilbake. Bare sørg for at de ikke logger inn i launcheren med spillet ditt, just in case. Takk for svaret Er litt noob så setter pris på en forklaring på dette: Bare sørg for at de ikke logger inn i launcheren med spillet ditt, just in case. Hva betyr det å logge inn i launcheren? Når du starter spillet, får du opp et mindre vindu med et par menyer på venstre side, og nyheter og stæsj på høyre side. Øverst i høyre hjørne kan man logge inn med en brukerkonto (for å kjøpe ting i nettbutikken, tilgang til forum osv.). Vet ikke om det fungerer slik, men det kan hende at de registerer serienummeret på spillet dersom man logger inn, og da er det dumt hvis det blir flyttet over på en annen bruker. Når det er sagt, tror jeg egentlig ikke at det faktisk skjer. Dersom du skal låne det bort til noen, så har de egentlig ingen grunn til å logge inn uansett. [EDIT: Om du ikke får opp dette vinduet og går rett inn i selve spillet, så starter du det kanskje med spillets .exe-fil og omgår dette vinduet. Ved en vanlig installasjon uten modifikasjoner, får man opp denne launcheren først.]
 7. Jeg er relativt sikker på at du kan installere dem på andre maskiner Har lånt bort mine til venner uten problemer for dem eller meg selv da jeg fikk dem tilbake. Bare sørg for at de ikke logger inn i launcheren med spillet ditt, just in case.
 8. Ja, det virker slik. Jeg var midt i en dungeon da det skjedde, men i steden for å få noen error, lastet spillet bare opp de delene av områdene jeg kunne se på skjermen der og da mens resten bare er et endless void. Kan bevege meg rundt, men ingen effekter/animasjoner o.l. vises lenger... [EDIT: Ingen knapper i menyene funker heller; ikke en gang "Exit Diablo 3". Festlig.]
 9. Enig. PMDGs 737 NGX-serie, blant annet, er gull verdt
 10. Bashiok ‏ @Bashiok We have a fix we're in the process of testing we believe could resolve some of the current EU game service issues. No ETA on its deployment. Asia is currently down for maintenance, and if successful the changes made there will be extended to Americas and EU.
 11. Som i at de har laget en patch til spillet ellet? Godt spørsmål. Ikke sikker på hvordan vi skal tolke det. Tidsrammen er uansett satt til 22:30 norsk tid i kveld.
 12. Det der er vel for US serverne om jeg ikke husker helt feil. Ja, er postet for US, men ble det ikke kommentert av en av de ansatte at de europeiske "reparatørene" opererte med det samme tidsvinduet?
 13. We've updated the update and anticipate a 1:30 p.m. PDT time frame currently. We'll continue to keep everyone informed as we go. Meaning: http://www.thetimezoneconverter.com/?t=1:30%20pm&tz=PDT%20%28Pacific%20Daylight%20Time%29&
 14. This refers to restarts for the US region, for EU they are working on a possible other solution to the problems we are currently seeing.
 15. Yep. Skulle til å sette meg ned og starte, men den gang ei. Ifølge GameSpots Start/Select, vil det ta fra noen timer (for halvannen time siden) til et par dager å fikse problemet. Riktignok skal det i teorien funke, ifølge http://us.battle.net/d3/en/status.
×
×
 • Create New...