Gå til innhold

The Walking Dead - Generell Diskusjon - (USA-sendetid) - (Ikke spoilere fra tegneserien)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest medlem-1432

Det blir jo litt slik at det kan bli litt ensformig når man kun kjører episode som omhandler en person. F.eks spesielt når det ble flere episoder om the gouvernor i s04.

 

Synes kansje det blir litt for mye møter med nye folkegrupper.

Lenke til kommentar

Var ikke så veldig bra episode synes jeg iforhold til de andre så langt i sesong 5, men drittepisode? Absolutt ikke. Å si at en episode er dårlig bare fordi det omhandler en person er svak konklusjon. De beste episodene av serien har nettopp vært rundt en liten gruppe, eller en person.

 

Synes også enkelte folk i denne tråden er for blinde til å se hvordan serien har forbedret Beth som en karakter, bare fordi hun en gang var en av de mest meningsløse karakterene på serien. Folk er mer opptatte å se ned på padden enn å faktisk se hva som skjer. Folk glemmer åpenbare detaljer her som blir lagt fram gang på gang.

 

Og dessuten hvem andre karakterer har vært meningsløse karakterer på serien tidligere? Carol. Beth er kanskje ikke like bra karakter, men hun er slettes ikke den dårlige karakteren hun en gang var. Og det viste ukas episode synes jeg.

Endret av Maury
  • Liker 3
Lenke til kommentar
Gjest medlem-1432

Det har vært plenty med karakterutviklinger etter s01/s02.

 

Forøvrig tror jeg dette har skjedd: Daryl og Carol fulgte etter bilen og fant Beth, dem har observert, antagelig møtt på han som rømte i dag. Carol går undercover. Dem greier og få med seg Beth. Tror muligens noe har skjedd med Carol. Håper på svar neste episode.

Lenke til kommentar

Tviler på at vi får svar allerede neste episode. Ville være naturlig nå å følge Abe and the gang.

Håper når vi kommer tilbake til beth at vi får en fet recon scene, mens daryl forteller om hva som skjedde i bakgrunnen. Vi vet ennå ikke hvor "slemme" disse politifolkene er. De virker mer som good guys som har klikket halveis. De som jobber på sykehuset har jo ikke peiling på hva de driver med på utsiden av sykehuset. De tror jo at de bare kjører rundt å plukker opp folk som har skadet seg.

 

Jeg tror Dom eller hva det enn nå var hun het, er på en powertrip. Hun takler ikke ha all den kontrollen hun har, og dermed så prøver hun å kompensere for noe ved å ha alt rent og ryddig. Antagelig har hun og de andre politifolken(e) hatt som oppgave å ha diverse steder stocked opp med mat for å tiltrekke seg surivivors de kan dope ned, ta med tilbake til sykehuset, spinne en historie om hvordan de reddet dem, også har de en ny slave/tjener,

 

Hvis du husker scenen hvor beth prøver å flykte med Will Smith på rabatt salg, så ser dere 3 biler med kors på. Den første er den som kjørte forbi Daryl og Carol, og den tredje er den som plukket opp beth fra begravelses hjemmet. Poenget dog, er at ettersom det kun er 3 biler, tror jeg ikke det er mange politifolk. Og nå når den sadistiske vennen hennes er død, så tror jeg hun sliter og muligens kommer til å klikke mer.

 

Det er det jeg håper på ihvertfall, for hvis ikke, så ville det ikke ha vært et rettferdiggjort drap fra Rick eller gjengen sin side senere. Håper derimot det blir Rick, ettersom jeg da håper på en gjennomtenkt cop to cop dialog.

 

Når Dom sa "Everything we do is for the greater good" tenkte jeg umiddelbart på Rick i sesong 1 når han ble den nye lederen over gruppen. Han sa det samme der, så om vi får en gjennomtenkt dialog, så kommer det antagelig noe om "what would you have done in my position Sheriff Grimes?

 

slabtown-walking-dead-walker-the-walking

 

Var dette planlagt, eller skjedde det random? Hun hadde valget mellom å ta saksen å stikke han ned, eller å ta glassed å slå han ned med. Hun valgte glasset, og da våknet plutselig denne kvinnen som tok selvmord med ordene "Fuck You" skrevet på gulvet med kritt.

 

 

Bra effekter.

 

beth-slabtown-the-walking-dead-season-5.

Endret av GeneralUser
Lenke til kommentar

Will Smith på Rabattsalg :rofl:Artig at det faktisk er gutten fra Everybody hates Chris.

 

Hun så at kvinnen våknet, hvorfor hun ikke stakk han uansett vet jeg ikke..

 

Ganske traurig episode, forventet mer etter at de 3 første imponerte, dog ingen katastrofe. Men Luktet filler på lang vei her, AMC burde innse at de må bite i det sure eplet og forkorte sesongen til 10 eller mest ideelt 13 episoder, uten mid-season avbrekk. Merket at det ikke var A-teamet som arbeidet med episoden, var den andre episoden i reggisør-stolen for Michael Satrazemis.

Endret av Lucky_Luciano
Lenke til kommentar

Hva er greia med at de har strøm? Enig i at det var en dårlig episode. Dog kult med den fjerde The Wire-skuespilleren, tydelig at han Kirkman digger The Wire.

 

De hadde noen massive fuel generators. Beth gikk forbi en. Sykehus har som regel det, men mener de kun har kapasitet til å gi strøm til et helt sykehus i kanskje to dager. Dog større sykehus som det vi så der burde ha noe som dette:

 

Health-Care-Generator-2.jpg

 

Problemet med det, er at dersom man ikke har drivstoff tilgjengelig, diesel, så er du stuck med å sveive på faenskapet til nærmest evig tid. Vil tro at en full tankbil kanskje ville vært nok til å gi dem strøm i en måned. Noen vil kanskje si en uke, men da må du tenke at det hadde vært om det hadde vært strøm i alle rommene.

 

 

Noah-and-Beth2.jpg

 

- Will Smith på rabattsalg men altså ikke skuespilleren fra The Wire som det nå har blitt avklart. Kanskje like greit. Will Smith var aldri god nok for The Wire uansett.

Endret av GeneralUser
Lenke til kommentar

Han som ble kalt "Will Smith på rabattsalg". :p Han som prøvde (og klarte) å rømme med Beth. Spilte Dukie i sesong 4 og 5 av The Wire.

Var ikke dukie det der. Noah ble spillt av han samme som spiller Chris i Everybody hates chris. EDIT: Ser VaporHead kom meg noen sekunder i forkjøpet.

Endret av Lucky_Luciano
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...