Gå til innhold

Eget subforum for paranormale aktiviteter?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Generellt sett blir det bare opprettet underkategorier hvis det er nok aktivitet rundt ett emne til at det blir uoversiktelig å ha sammen med alt av andre tråder.

 

 

Om det er nok paranormal aktivitet, så blir underkategorien opprettet ;)

Endret av MrLee
Lenke til kommentar

Tipper bare her men religion, filosofil/livssyn om det er løst og fast om paranormale ting og hva man tror om og evt. vitenskap om det er diskusjon rundt spesikke fenomener?

 

Det værste som skjer er at en mod flytter tråden om han/hun føler den er feilpostet :)

Endret av MrLee
Lenke til kommentar
  • 5 uker senere...

Kunne det vært interessant å hatt ett eget subforum under Samfunn der man kunne diskutere paranormale aktiviteter? Flere og flere tror på spøkelser, medium (Takk FEM (kanalen)) osv. Kunne vært interessant å diskutere mer rundt dette, i en samlet kategori? :)

 

Jeg er enig i att det er mange som kunne tenke seg det.

Jeg vil hjelpe deg med den ideen.

Det er mange jeg vet om som har utrykkt missnøye med de eksisterende tilbudene på nettet ang dette.

Syns forumet her skal vurdere det, så er jeg gjerne med på prosessen

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1166405 <- litt i samme gaten; jeg etterspør en kategori for alternative sannheter. Spøkelser og andre overnaturlige ting har litt til felles med dette, siden man hevder at den offisielle sannheten om alt ikke stemmer, og at en eventuell fremtidig kategori ville krevd mye oppstartshjelp for å la den leve uten at rasjonallistene slakter alt og alle med sine herketeknikker og skylapper.
Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Hehe, ja jeg tror du har rett. Vi burde alle (meg inkludert innimellom) tatt ett grunnkurs i ydmykhet og hatt plakaten "to ører, én munn - lytt dobbelt så mye som du snakker" over skjermen...

Saken er at de to virkelighetene er helt ukompatible. Noen tror på spøkelser, konspirasjoner og healing, og alle disse tingene ligger utenfor vitenskapens og virkelighetens bredder, derfor låser det seg som regel hos begge parter noe som sier meg at et underforum for slike ting hadde vært best..

 

Er enig med Jann - Ove. Hadde vært fint med en kategori for folk som kan skille mellom fantasi og virkelighet, og en for de som ikke kan det.

Jess!

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Før hadde jeg interesse i teknologi og vitenskaps-forumet. Gradvis har mengden vitenskap og teknologi blitt mindre og mindre, og jeg kikker innom skjeldnere og skjeldnere. Om folk vil ytre sitt behov for å bevise andre at de har blitt bortført av en UFO, eller har avslørt at USA stod bak 9/11, så skal ikke jeg legge meg borti det så lenge det er innenfor retningslinjene. Problemet er når disse temaene kolliderer med vitenskapelig anlagte personer, da ingen noensinne har mulighet for å nå fram hos den andre, og det heller bare fører til dårlig stemning. Sånn som det er i dag forsvinner de gode relevante spørsmålene og diskusjonene.

 

Derfor mener jeg at samfunnsforumet hadde vært tjent med et nytt subforum.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...