Gå til innhold

FM11: Football Manager 2011 - Diskusjon og pratetråd


Anbefalte innlegg

Jeg hadde en kamp der jeg vant 11-0 og Olic scorte 7 og! Neste sesong vant jeg en kamp 9-0, der en annen spiss scorte 4. Begge disse var halveis inn i første halvåret, dvs etter rundt 8-15 kamper. Nå har jeg avvinstallert FM men legger ved bildet av Olic som var i form. Jeg tok visst ikke bilde av selve kampen så jeg klarer ikke å huske hvem det var mot. Morsomt at Olic scorte 7 for oss begge.

post-102474-0-38656200-1316209054_thumb.jpg

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

lol skjer med å ikke få penger til overganger i sommer a, er 10 juli nå har bare fått 7 mill å rutte med. spiller med espanyol, kom på 3 plass i la liga.. alle de gode spillerne forsvinner til andre klubber, for jeg ikke får bydd på de.. dritt

 

"endre forventingen for sesongen, kvalifisere til kontinental turnering: 7 mill" bare 7 mill serriøst?

Endret av furiUZ
Lenke til kommentar

Dette blir antageligvis siste krampetrekk for 2012 kommer i hus, men jeg har begynt med Maidenhead nå. Helt nede i Blue Square South. Jeg tok et lag med null forventninger, og satte i gang. Det største problemet var å få tak i trenere og speidere og generellt backroom-staff ettersom jeg ikke kan gi dem noe særlig til lønn. Men jeg klarte å hente inn en del gromspillere. Jeg satt dem i gang med følgende formasjon (fra høyre til venstre)

 

Garath Ormshaw (keeper)

 

Morten Einar Andersen, Tom Thuv, Kristoffer Govasmark, Erlend Holm (flat forsvarsfirerer med Govasmark som spillende midtstopper)

 

Stig Gøran Brenne, Will Hendry (Stig Gøran som defensiv, ballvinnende midtbanespiller)

 

David Winters, Jonas Schei Wiseth (Winters som høyre indreløper, Jonas som vanlig ving)

 

Lacine Cherif, Mickael Antoine-Curier (Lacine som måltyv selv om han bare har 7 i avslutninger, Mickael dyptliggende spiss)

 

På benken har jeg en brokete forsamling med Phil Younghusband, Frank Talia, Joshua Vermooten og Abdeltareck Sakali

 

Trass i en del skader (spesielt på spissene mine) vant vi Blue Square South klart med 94 poeng. Vi scorte 118 mål og fikk 41 i mot. Jeg har ingen monsterspillere som Adrian Wells f.eks, slik at målene ble jevnt fordelt. Mickael scorte 31, Lacine scorte 23, Jonas 15, David 14 og stakkars Phil fikk bare scoret 7 siden han var innbytter.

 

Nå er det bare å få tak i en bedre midtbanespiller enn den eneste som opprinnelig var på laget, Will Hendry. Så det kan fort bli spennende.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-oVjeg2q2Tk

Snålt at begge har fått Olic til å score 7 mål. Statsa tilsier ikke det. :p

 

Han er merkelig god om dagen, 26 mål på 24 kamper eller noe, bruker han alene på topp som oppspillspunkt, målgarantist til de grader! Holder Klose, Gomez og Babacar ute :p

Lenke til kommentar

Hei! Har ikke postet i denne tråden før. Men er en ihugga FM spiller(som har bestilt 12ern alt).

 

For tiden spiller jeg på en save som starta i Sunderland men er i Arsenal nå(vet det ikke er like moro å spille med store lag). Men godtok tilbudet når jeg fikk det før 3 sesongen etter et velykket opphold i Sland.

 

Har hatt uttalige saver på 11ern. Mange med LFC og RBK som er "mine" lag da.

 

Men dette er klart det beste FM spillet jeg har spilt, har hatt alle siden 08.

Har også spilt dette klart mest, blir nesten aldri lei.

 

Denne tråden blir vell det mindre av etterhvert, ettersom at om to dager(21) er det kun en måned til FM12 kommer ut !

Lenke til kommentar

Skulle prøve meg med russiske Anzhi på en ny fil, men man får ikke spilt kamper i serien med den troppen fordi det er regler i Russland som sier at man ikke kan ha mer enn 6 utlendinger i troppen samtidig, greit nok det tenker eg, men før spiller kjøp er det allerede 12 stk (!) Noe som ødelegge alt egentlig, dette kan vel ikke stemme?

Lenke til kommentar

Såvidt jeg husker kan du ikke ha mer enn 6 utlendeinger i startelvern. Og du må ha minumum en russer under 21 år i kamptroppen. Brent meg hardt på den der jeg og på en karriere save, fikk tilbud fra Rubin Kazan, heftig budsjett og CL kvalifisert. Kjøpte inn en haug med spillere, kom til første kampen og greide ikke å stille lag :p

Lenke til kommentar

Problemet med Anzhi er at de allerede har altfor utlanske spillere fra før av, kjøpe bare Russiske spillere men likevel var det 13 utlendinger, dette er jo helt sløvt, er det mulig å Editor å fjerne denne regelen og hvor man gjør det, sitte inne nå men finne ingenting på Editor som tyder på at man kan fjerne regelen

Lenke til kommentar

Det må være en konspirasjon eller noe... Har tenkt i det siste at ettersom jeg har begrenset med tid til å spille Football Manager for øyeblikket, og det kommer en rekke andre spill jeg kanskje vil ta en titt på i nærmeste fremtid og at jeg nå har ledet mitt lokale fotball lag i mange sesonger og ENDELIG fått dem opp i Tippeligaen så skulle jeg holde meg til Football Manager 2011 frem til det hvertfall har kommet to patcher / oppdateringer til Football Manager 2012 før jeg hoppet på det spillet.

 

Men hva skjer? Jo min første sesong i Tippeligaen skal i gang og spillet ser ut til å bare droppe å sette opp noe oppsett i det hele tatt?? Jeg nærmer meg Mai og det har enda ikke blitt satt opp noe kampoppsett eller noe for Tippeligaen 2016, alt jeg har er Europacup kamper og det er det.. Ingen av de andre lagene i verken Adeccoligaen eller Tippeligaen har fått noe nytt kampoppsett, det står fremdeles at jeg spiller i Adeccoligaen og det samme med Lillestrøm som var lag nr2 som rykket opp sammen med meg, og de to som skulle rykke ned fra Tippeligaen står fremdeles oppført der og ikke noe annet enn fjorårets resultater og terminliste er å se.

 

 

Hva i allverden skjer? Utrolig bittert når du endelig skal starte på den store Tippeligasesongen, første sesong blant de store gutta på øverste nivå også skjer noe så bisarr som dette.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...