Gå til innhold

Iphone 4 er lansert


Anbefalte innlegg

Digital zoom er bra hvis man ønsker å ta bilde av feks en TV i et ellers mørkt rom, og ikke kommer nære nok. Da kan digital zoom tvinge kameraet til å tilpasse seg til TVens lystyrke.

Ellers er det noe dritt.

Her virker "touch to focus" på ca. samme måte, men mulig digital zoom vil virke over lengre avstander, men som regel tar man ikke bilde av en tv på så lang avstand :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

 

 

Personlig gleder jeg meg veldig til denne kommer!

 

Musikkbiblioteket mitt har aldri vært så ryddig etter at jeg fikk meg iTunes. Og jeg ser strengt talt ikke problemet. Har satt min 3Gs på manuell overføring av filer, så jeg synker akkurat hva jeg vil. At iTunes samtidig tar backup av telefonen min er meg ikke i mot.

 

Er forøvrig morsomt å se hvordan en del klager over iPhones og iOS når Android ikke kommer med norsk tastatur som standard. Vi har solgt en god del Android-telefoner her på jobben, og 90% av kundene kommer tilbake for å få hjelp til å laste ned og aktivere norsk tastatur/ordbok. Man skulle tro at i 2010 så burde dette vært integrert i operativsystemet :)

 

Vi nerder her på forumet er ikke representative for den store massen; selvom vi liker å ha full kontroll på elektronikken vår og har kunnskap for å få det til å fungere, så betyr ikke dette at alle mennesker kan få det til. Chris Rock sa det veldig bra en gang; "you can drive your car with your feet, but it doesn't make it a good idea!" I min nærmeste familie (ca 30 mennesker) er det kun jeg som kan bygge min egen pc, installere OS på egenhånd osv.. Tre av disse har en Samsung Spica som de har ringt meg for å få hjelp med en god del ganger. Syv andre har iPhone og har ikke ringt meg en eneste gang for å få hjelp.

 

Jeg var selv lenge motstander av Apple og deres regime, men da hadde jeg ærlig talt ikke prøvd iTunes skikkelig, ei heller hatt et Apple-produkt over tid. Viser seg at jeg var litt for forutinntatt! Har aldri vært mer fornøyd med en telefon enn jeg er med iPhone, og den blir aldri "old news". Dvs. at jeg tar meg selv stadig i å ta opp telefonen fra lomma for å leke med den, bla meg gjennom programmer osv.

 

Nå skal det legges til at jeg har Jailbreak'et telefonen min, men utelukkende fordi jeg hadde lyst til å innstallere et tema. Dette er jo løst i OS4, så ser meg veldig fornøyd der.

Og så er det noen som klager på funksjoner iPhone ikke har, som f.eks. tegn-telling når man skriver meldinger. Ærlig talt, hvem over 14 år bryr seg om hvor mange tegn man har skrevet? Det er jo utrolig mange abon. som i dag enten har inkluderte meldinger, veldig lav pris pr. melding eller lar deg kjøpe f.eks. 3000 meldinger i mnd for 199 kroner. Da kan det vel ikke være veldig viktig om man skriver én eller to meldinger?

 

Og jeg sender faktisk MMS om dagen. Det gjorde jeg aldri før jeg fikk iPhone. Man måtte alltid inn i en egen modus som så ut som et komprimert tekstbehandlings-program. På iPhone legger jeg til et element mens jeg skriver meldingen og vips er den blitt MMS.

 

 

Sist og langt fra minst har vi da Appstore. Veldig mange her inne som snakker høylytt om fri utvikling av programvare o.l. Hvordan bedre gjøre dette enn å belønne de som gjør nettopp dette ved å kjøpe et program/spill av de? Er kanskje ikke veldig mange som blir søkkrike av dette, men hvor herlig må det ikke være å kunne utvikle på fulltid ved å selge programvare gjennom Appstore?

 

 

Frihet er det mange som sier. Hva med min frihet til å velge det produktet jeg synes passer best til meg? Hva med frihet til å måtte slippe å lese seg gjennom en stor manual (som ligger på CD-rom; ikke noe er værre enn å lese en manual direkte på pc-skjermen) for å kunne utføre enkle ting? Hva med frihet til å trykke "synk" i et program for å få med seg hele musikksamlingen, eller et utvalg man selv har bestemt?

 

 

Nei, jeg kunne slengt masse dritt om mangler på Android og lignende telefoner, men holder meg til klagen på norsk tastatur da det er dette som har vært den mest markante mangelen på slike telefoner. At man kun kan få tak i gratis programmer er nå så om så...

 

 

Jeg synes det er kjempeflott at vi alle har forskjellig smak og lyster, men ikke kall meg en idiot fordi mitt valg er noe annet enn ditt. Hvis jeg er 100% fornøyd med hva jeg har, hva kan være bedre enn det? Feie for sin egen dør og alt det der ;)

 

 

 

Helt enig i at vi skal ha våre egne meninger og slikt. Jeg kan ikke gå hus forbi og la deg valse ut feilinformasjon slik som du har. Android telefonen min har norsk tastatur, iPhone 3G hadde ikke dette i starten heller. Hvor lenge siden er det du har sendt MMS fra en anen telefon? Sist gang jeg sendte MMS var med en telefon fra 2004 som greide det helt likt som du forklarte.

 

Jeg kaller ikke de som bruker iPhone for idioter. Jeg bare prøver og fortelle dere at det Steve Jobs sier ikke er som det virker. Kan ikke huske at noen av de tingene han har kommet opp med er nytenkende. Det eneste "nye" han har fått til er et enkelt OS.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Simalarion

Ja for skarpheten i bildet blir like dårlig som om man tar bildet uten zoom for så og zoome bildet inn i feks Paint\photoshop (om det var forståelig)

 

name='Det Skumle Fjellet' date=' 8. juni 2010 - 16:20' timestamp='1276006805' post='15771482']

Hvorfor i huleste skulle man ville det? Det blir crap uansett om du bruker "digital zoom" eller forstørrer mer enn 1:1 piksel i et bildebehandlingsprogram.

 

hahaha Ja ??, poenget ditt er. Tror du den beskrlivelsen er der for å forklare hvor bra det blir?. Umulig for meg å forstå hvordan du kan klare å missforstå så hardt :new_woot:

 

Edit:

Et kav med redigering av quoter der, ser det fortsatt det er buggete men gidder ikke mer ;)

Endret av simalarion
Lenke til kommentar

Hmm glasset som Apple bruker i den nye skjermen er visst en form av aluminosilicate glass.

http://www.mobilemag.com/2010/06/07/apple-iphone-4-all-you-need-to-know/

 

Gorillaglass er alkali-aluminosilicate glass.

http://www.heder.info/the-science-behind-stronger-display-glass-on-your-phone-computer.html

 

Lurer på hva forskjellen egentlig er i praksis. Uansett skal det visst tåle rimelig mye :)

Lenke til kommentar
Hvorfor er iPhone egentlig mer låst enn Android? Er no bare å JB den så er de like åpne. Og det å JB en iPhone er mye enklere enn å oppgradere og/eller legge inn ny firmware på en Android telefon. Har selv hatt både iphone 3g og Android. Iphone likte jeg fra dag 1 til jeg solgte den (vart litt lei av den og ville prøve noe nytt), Android telefonen var kjempe digg i et par mnd til jeg fant ut at jeg aldri kom til å få oppdateringer på den, paid apps og andre tinger jeg savner.

 

 

Android har kommet for å bli, og sier ikke at det er dårlig, men de trenger vel et par år til på seg.

Joda du kan lett jailbreake iPhonen din, men du kan da også miste garantien din like lett / fort. For Apple har sagt det at hvis du jailbreaker iPhonen din, så ja, da mister du garantien din.

 

Med Android, så må du roote telefonen din for å legge inn hvilken som helst Android OS. Og dette ser ut til å være lov så langt. Har ikke sett noen plasser at du mister garantien om du rooter din Android telefon.

 

Men nå er tingen at du trenger ikke å bruke en måte for jailbreak / hack på Android mobiler for å kunne få utnyttet alt som er i Android OS'et.

 

Og Android trenger ikke et par år på seg fra nå av, for de årene er faktisk passert nå. Android er så mye bedre enn iPhone OS'et når det anngår hva du kan gjøre med OS'et.

 

I iPhone OS'et kan du ikke bestemme noe selv over hvordan du vil at selveste OS'et skal være, du kan bare bestemme å installere mange programmer, og that's it.

 

Du mister ikke garantien ved jailbreake iPhonen. Du mister garantien ved å levere inn en jailbreaket telefon til reprasjon osv. Det at det ikke er mulighet for firmware oppgraderinger (ikke mulighet sammenlignet med hvor enkelt det er med apple), ikke paid apps er nokk for meg til å hoppe tilbake til Apple.

 

 

Sier på INGEN måte at Android eller Apple er dårlig, men etter å ha prøvd begge er min erfaring at Android trenger et par år til for å nå opp til Apple. Og en "normal" bruker trenger vel ikke bestemme så forferdelig mye mer enn hva man kan på en JB iphone eller?

 

 

Ja og du vet om du kan klare å få tilbake iPhone OS'et til standard om telefonen din går til gaiken pga en produksjons feil?.

 

Er det jeg prøver å hinte frem, men dere tar jo ikke noen som helst poeng her.

 

Og med at iPhone er så lukket og med at du nesten ikke har noen form for å bestemme hvordan OS'et ditt skal se ut og hvordan du vil at OS'et ditt skal fungere med tanke på å kunne forandre på homescreen og disse tingene der, så er det faktisk iPhone OS'et som har mange år igjen for å nå Android.

 

Du kan ikke si at Android har mange år igjen for å nå iPhone OS bare fordi iPhone OS'et har mere programmer å velge i mellom. Det er det eneste iPhone er god for, nemlig applications. Alt annet er rett og slett noe dritt i iPhone OS'et.

 

Hei igjen :) For det første har jeg vel aldri sakt at Android trenger mange år, sa et par år. Og jeg hadde no masse mulighet til å forandre bakgruns bilde, themes osv på min Iphone, og hadde den i et år uten å måtte levere den inn, har vel 8 stk jeg vet om som hadde samme telefon eller 3gs og ingen av de måtte heller sende den inn til reprasjon. Ganske lenge siden jeg har hatt en iphone no så kan hende det jeg sier no er feil, men var det ikke ganske lett å stille telefonen tilbake til frabrikk instillinger selv om du ikke hadde tilgang til å se skjermen? Var det ikke bare å holde inne og trykke på noen knapper eller gjøre dette via Itunes?

 

 

kan som sakt hende at jeg husker feil, men uansett kommer jeg til å jailbreake telefonen min og anbefaler alle som har en iphone å gjøre det samme. sier selvfølgelig at det er en liten fare med det men det er så liten at jeg nesten ikke ser på det som en fare.

 

en iphone er en god telefon, en JB iphone er en super telefon. etter MIN mening.

 

 

 

 

2. Du leste tydligvis ikke hva jeg sa her du?. Jeg sa ikke at du måtte legge inn noe nytt OS for å kunne benytte deg av alt som det OS'et du har, har å tillby. Jeg har Android 1.6 på min XPERIA X10. Og selv om det OS'et er gammelt så har jeg fortsatt tilgang til ALT det OS'et måtte tillby av funksjoner osv. Dette kan du ikke gjøre med iPhone uten å miste garantien din.

 

 

og hvor mye av Androi market har du tilgang til med Android 1.6?

 

 

Endret av MysticoN
Lenke til kommentar

Umulig for meg å forstå hvordan du kan klare å missforstå så hardt

 

Det går ikke an å misforstå at du digger "digital zoom", mens jeg synes konseptet er teit. ;)

 

Men dette er veldig OT. Lag en tråd på akam og diskuter "digital zoom" opp og i mente, du.

 

EDIT: Feil smiley.

 

EDIT2:

@AtWindsor

"Hvorfor er det negativt at telefonen her det? Man må jo ikke bruke det? Ikke gå i fella å tro at det er negativt at noe har en funskjon, bare fordi du ikke bruker akkurat den funksjonen.

 

Digital zoom har sine brujsområder, utsnitt av bildet feks, sjelden man orker å shoppe mobilbilder."

 

Det bør ihvertfall være deaktivert som standard for å beskytte folk mot seg selv slik at de ikke tar elendige bilder med 10x digital zoom, og så kommer de til meg og klager over at kvaliteten er dårlig. Tilsvarende bør 3G også være avskrudd som standard så ikke folk laster ned masse datatrafikk, og senere kommer til meg og klager over høy telefonregning.

Endret av Det Skumle Fjellet
Lenke til kommentar

bare kom på en ting, til han/hun bak i tråden en plass som sa at google lar android være open source for at andre folk skal hjelpe med å bygge OSet eller noe slikt: hva med app store da? sist jeg sjekket var det en del ting laget av andre enn apple der.

Ja, klart, apple ser jo verdien i å gjøre det lett å lage programmer til sin egen telefon. Da er det flere bruekre, flere lager programmer, felre programemr selges, og mer penger til apple.

Penget mitt emd det ejg skreiv var at dere som kalelr apple for maktsyke, og tror at Google er en Robin Hood, må tro om igjen. Android er Googles måte å nå ut med reklame til forbrukerne.

 

Og foresten, ser ikke at noen klager over google, android og personvern her?

 

 

Med iPhone kan du ikke gjøre en dritt utenom å installere en hel haug med applications og spill.

Da kan du jo forklare meg hva du bruker din Xperia til, som du ikke kan bruke iPhone til. Pusse tenna kansje?

 

 

Apple er så flinke på å få ting til høres så JÆVLA revolusjonerende ut, når det er snakk om gammel teknologi.

Rett og slett skuffet.

Ble nesten litt kvalm når jeg så reklamefilmen..

"Changes the way we all connect to each other" wtf.

Og: Bringing the world camera calls.. wtf

For n-te gang _DET ER IKKE SNAKK OM TEKNOLOGI_

Det er snakk om måten teknologien blir brukt og presentert på.

 

Hjulet er jo på ingen måten en revolusjonerende oppfinnelse. Han som revolusjonerte hjulet, var han som satte to ved siden av hverandre med en aksling mellom.

Endret av Zepticon
Lenke til kommentar

Det er ikke et hjul før du har en aksling på det, da er det bare ei sirkelformet plate...

 

iPhone 4 var lite nytt dessverre, men det skjer mye spennende framover med både Android og Windows Phone 7 så vi får sette vår lit til at de bringer utviklingen framover istedet for Apple denne gangen. Men iPhone var rå i 2007! ;)

Lenke til kommentar

For n-te gang _DET ER IKKE SNAKK OM TEKNOLOGI_

Det er snakk om måten teknologien blir brukt og presentert på.

 

Nei! Primært er det snakk om hvordan teknologien blir markedsført. Det er svært lite av hva Apple kommer med som er unikt i brukssammenheng også. Men de er ekstremt flinke til å markedføre det som unikt. Nå er det dog en realitet at oppfattelsen av et produkts egenskaper og unikhet i dag er langt over 50 % markedsføring.

 

Jeg har ikke problemer med å innse at Apple er bedre enn mange av konkurrentene til å få en helhet til å fungere sømløst, men forskjellene i den praktiske hverdag er i realiteten minimale. Men Apple er ekstremt dyktige til å få oss til å tro at de er så mye bedre enn konkurrentene. Nå er alle av oss (inklusive undertegnede) dessverre relativt påvirkelige av slike illusjoner - uansett hvilken vei de går.

 

Nå har jeg personlig fiklet både med Android telefoner, andres iPhone 3GS og Nokia E71 det siste året. E71 er for meg uten tvil den mest effektive telefonen til mitt bruksområde tross dens svakheter som liten skjerm og manglende touch. Og så lenge en mobiltelefon faktisk primært bør være et verktøy og ikke et leketøy - så blir all markedsmessig jippo særdeles uinteressant.

Lenke til kommentar

Med iPhone kan du ikke gjøre en dritt utenom å installere en hel haug med applications og spill.

Da kan du jo forklare meg hva du bruker din Xperia til, som du ikke kan bruke iPhone til. Pusse tenna kansje?

Må jeg virkelig fortelle deg hva iOS 4 ikke kan gjøre?.

 

Du kan ikke bruke widgets, du kan ikke installere themes uten å jailbreake, du kan ikke kjøre OS'et i landscape modus. Altså at hoved skjermen bare står en vei.

 

Du kan heller ikke bruke iPhone som en USB minne pinne uten å måtte installere det ene programmet etter den andre på hver PC du vil ha filer i fra. Du kan heller ikke bruke iPhone 4 som et mobilt WiFi hotspot (rett meg her hvis det er galt). Du kan heller ikke zoome med Safari i iPhone uten at teksten tilpasser seg skjermen.

 

Du kan heller ikke bruke flash. Det finnes utrolig mange gode flash spill og andre sider som er i flash som faktisk kjører helt smooth på en Android telefon med Android 2.2. Og ikke kom med unskyldningen på at AppStore har mange gode spill bla bla bla. For å kunne laste ned Apps og spill til din iPhone, så må du registrere ditt kontonummer osv osv osv. Dette trenger du ikke med å kunne spille flash spill via nettleseren i Android 2.2. Og du trenger ikke å installere en dritt for å kunne spille flash spill heller.

 

Dette er bare noen få av tingene som er med iOS 4. Og på grunn av dette så er iPhone et leketøy og ikke et godt verktøy som du kan bruke til hva som helst.

 

De 2 siste tingene som jeg nevnte over kan jeg gjøre når jeg får Android 2.2 på min XPERIA X10, resten av hva jeg nevnte kan jeg gjøre allerede. Og disse tingene er noe jeg kan gjøre uten å måtte løfte en finger for å få det til å funke i Android.

 

Med iPhone så er det et helt sirkus for å få det til. Først må du jailbreake telefonen for å få ting i iOS 4 til å funke som er tilgjengelig i OS'et, men som er lukket på grunn av at Apple er maktsyke og sier at det og det får du ikke lov til. Også må du installere det ene programmet etter det andre for å få tilgang til minnet ditt. Noe som jeg har kunne ha gjort med mobiler i over 6 år nå.

 

Jeg kan si med en gang, med at OS'et er så lukket som det er, så er iOS 4 langt i fra å være noe brukervennlig. Greit programmene og hvordan OS'et er satt opp er brukervennlig, men å komme å si at iOS 4 eller iPhone er brukervennlig utenom det er noe av det dummeste jeg har hørt.

 

Og dette er noe dere burde lese: Link.

 

EDIT: Når jeg så på denne introduksjons videoen av iPhone 4 som varer i 6 minutt, så kom jeg over dette her. Må si at han ser seriøs ut der laugh.gif. Makan til falskhet skal man lete lenge etter.

 

EDIT 2: Ser at denne Face Time video calling'en som iPhone 4 har er bare mellom iPhone 4 og en annen iPhone 4 telefon. Og det er jo så dumt at det gjør vondt å le over det der. Jeg klarer meg fint uten denne video calling greia som Apple kaller for noe nytt lol. Mulig måten det er på er nytt, men den måten det foregår på er jo så latterlig.

Det er ikke et hjul før du har en aksling på det, da er det bare ei sirkelformet plate...

 

iPhone 4 var lite nytt dessverre, men det skjer mye spennende framover med både Android og Windows Phone 7 så vi får sette vår lit til at de bringer utviklingen framover istedet for Apple denne gangen. Men iPhone var rå i 2007! ;)

Helt enig. iPhone var bra da den kom ut for første gang. Husker selv at jeg hadde lyst på den da. Men siden jeg ikke driter penger, så ventet jeg litt og kjøpte meg en annen mobil til halve prisen som var ørt og førti ganger bedre enn iPhone.

Endret av Terminator 3
Lenke til kommentar

De 2 siste tingene som jeg nevnte over kan jeg gjøre når jeg får Android 2.2 på min XPERIA X10, resten av hva jeg nevnte kan jeg gjøre allerede. Og disse tingene er noe jeg kan gjøre uten å måtte løfte en finger for å få det til å funke i Android.

Og når kommer Android 2.2 da? Android 2.1 kommer til X10 i fjerde kvartal. I det tempo så er sikkert iOS 5 tilgjenglig innen Sony Ericsson har fått ut fingern... :D Du er fremdeles avhengig av at Sony Ericsson skal "gidde" og oppdatere telefonen din, noe de ikke har spesielt interesse av å gjøre. Etter Sony Ericsson sin forretningsmodel så vil de helst at du kjøper en ny telefon med Android 2.2.

 

Med iPhone så er det et helt sirkus for å få det til. Først må du jailbreake telefonen for å få ting i iOS 4 til å funke som er tilgjengelig i OS'et, men som er lukket på grunn av at Apple er maktsyke og sier at det og det får du ikke lov til.

I likhet med iPhone må du også hacke/jailbreake/roote telefonen din før å kunne få lov til å legge inn en ny eller custom versjon av Android. Telefonen din er lukker fordi i følge dine egne ord, Sont Ericsson er så maktsyke og sier at du ikke får lov til å gjøre det.

 

Også må du installere det ene programmet etter det andre for å få tilgang til minnet ditt. Noe som jeg har kunne ha gjort med mobiler i over 6 år nå.

Hva er det du tenker på her? Hva pokker skal en helt vanlig bruker med minnet på telefonen?

 

Jeg kan si med en gang, med at OS'et er så lukket som det er, så er iOS 4 langt i fra å være noe brukervennlig. Greit programmene og hvordan OS'et er satt opp er brukervennlig, men å komme å si at iOS 4 eller iPhone er brukervennlig utenom det er noe av det dummeste jeg har hørt.

Det er så mye skrivefeil her at det blir vanskelig å tolke hva du mener.

For folk flest så er iPhone meget brukervennlig, folk flest har ingen interesse av å fikle med komponenter langt nede i OS'et.

Endret av [GDI]Raptor
Lenke til kommentar

Du kan ikke ha hørt veldig mye, Terminator 3, hvis "å komme å si at iOS 4 eller iPhone er brukervennlig utenom det er noe av det dummeste jeg har hørt". Det er du som har bestemt deg for at det ikke er brukervennlig. Millioner av andre mennesker er uenig med deg. Det er en stor forskjell på å være properiært/låst og bruke-uvennlig.

 

For å snu det litt: hvis det kun er nerder som oss o.l. som kjøper Android, mens de som kjøper iPhone er "dumme", hvordan kan du da si det du sier? Jo "dummere" en bruker er, dess mer brukervennlig må produktet være for at de skal få glede av det. Som jeg har sagt tidligere; vi brukere her på forumet er ikke representative for de store massene. Det å tro at mannen i gata har like mye kunnskap og interesse av dette som oss er ikke rent lite naivt.

 

Det er lov å ha forskjellige meninger, men å ytre deg slik du gjør er arrogant. Selvom folk mener noe annet enn deg er ikke dette nødvendigvis dumt, bare anderledes.

 

 

Jeg mener at tilhengere av Android oppfører seg veldig likt tilhengere av Linux. De rakker ned på andre som måtte mene noe annet. Man er idiot hvis man ikke gjør som disse. Gud forby at noen er fornøyd med iPhone - de må lynsjes snarest!

 

 

Jeg jobber i en butikk som selger blandt annet mobiltelefoner. Vi selger 10 iPhone pr. 1 Android. Etter at iPhone 4 ble lansert i går har vi blitt nedringt hele dagen av kunder som lurer på når den kommer. Kan ikke si at det samme gjelder Spica, Desire, Galaxy S, osv..

Endret av elf_man
Lenke til kommentar

Jeg jobber i en butikk som selger blandt annet mobiltelefoner. Vi selger 10 iPhone pr. 1 Android. Etter at iPhone 4 ble lansert i går har vi blitt nedringt hele dagen av kunder som lurer på når den kommer. Kan ikke si at det samme gjelder Spica, Desire, Galaxy S, osv..

 

Jeg mener det er 3 grunner til dette:

1) Markedsføringen og hvordan media sluker dette. Vg og Dagbladet hadde dette på framsiden som topp news i går.

2) Vi mennesker er flokkdyr, vi skal gjøre det samme som andre, og følge moten.

3) Som du sa tidligere i innlegget ditt, iPhone er god nok for Ola Nordmann. Apple er lure og bruker uttrykket "less is more" for alt det er hvert.

 

-------------------

 

Det blir mye krangling på diskusjon, itavisen og i alle verdens forum, men det ikke alle ser er at mobilene har da ulikt bruksområde osv, det blir litt som å si at BMW eller Audi er best, hvorfor kjøper ikke alle det? Nei fordi det er smak og behag!!!, og ikke minst hva du får for pengene.

 

iPhone passer perfekt for dama mi feks, som liker å ha ting enkelt. For min del så hater jeg å være låst til feks iTunes osv, så har skaffet meg en Desire og er fornøgd med det. iPhone4 er spennende mobil, men overdrevent markedsføring fra Apple og media.

Lenke til kommentar

"Kamerabrikken i Iphone 4 er på 5 megapiksler. Jobs forteller at de lar det være opp til alle andre å mase om megapiksler. Apple spør seg i stedet hvordan de kan få kameraet til å ta bedre bilder."

 

Syns det er riktig tankegang når det kommer til bilder tatt på mobil. Å printe plakater tatt på mobilkameraoptikk er vel aldri et alternativ den dag i dag. 720p er også bra!

 

Venter forøvrig på den dagen man kan få kjøpt en iPhone med kontantkort/youngtalk eller en god Androidmobil til 2 lapper... :) Kan vel vente litt da tror jeg.

Endret av Stratosphere
Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...