Gå til innhold

Hva slags person ser du for deg når du hører navnet?


Anbefalte innlegg

Kjell Bjarne

Kjell Bjarne er en 32 år gammel mann som bor på kanten av Haugesund. Han kommer opprinnelig fra østlandet en plass hvor han jobbet som bonde sammen med faren sin. Da Faren til Kjell Bjarne døde flyttet han for å finne lykken. Desverre ble ting bare verre. Nå er Kjell Bjarne i deep shit med den Jugoslaviske mafiaen etter å ha lånt penger for å spille på Mr.Green.

 

Kjell Bjarne har aldri kommet seg vidre enn 1året på bygg og anlegg på vidregående. Etter det ble han dratt inn av faren for å passe kuene. Kjell Bjarne har altid drømmt om å bli sykepleier og bruker ofte å stå utfor sykehuset og stirre inn frontdøren når han er full.

 

 

Neste navn: Olaug Takrenna

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Litt halvgammel dame i 50-60 årene, røyker MYE, liker å sitte inne å snakke med veninner i telefonen, har også en hare rett utenfor døren hun steller mye med, dog er den ikke så fin, hun bryr seg ikke om alt rotet og søpplet som ligger å slenger på plenen.

Inne er det ganske varmt, gamle slitte skinnsofaer og masse ukeblader som Se-og-Hør, Her og Nå osv.

På kveldene går det ofte i litt TV med mannen sin før dem legger seg og sover meget tidlig.

 

Neste navn: Flemming

Lenke til kommentar

Cliff-Steve har to amerikanske foreldre som flyttet til en bygd på vestlandet får år før han ble født. Siden bygdefolk ikke er så åpne for nye kulturer og folk som kommer fra andre steder ble han mobbet for sitt opphav, og for sin karakteristiske norsk-amerikanske aksent. Cliff-Steve er i dag 23 år gammel, kjører en gammel amerikaner og studerer næringsliv i Oslo, siden han føler folk er mer åpne der. Han lider av svak sosialangst pga. mobbingen tideligere i livet.

 

Hver sommer reiser Cliff-Steve til USA for å treffe familien.

 

Neste navn: Ingolf Kvamme.

Lenke til kommentar

Ingolf Kvamme er en liten trønder som bor i en enda mindre bygd 15 mil sør for namdalen, faktisk er bygda så liten att avkjørselen inn dit ikke en gang har veiskilt.

 

Ingolf Kvamme er den siste bosatte i bygda ved navn "Gjomnpåssa"

Og den siste levende av den en gang så stolte Kvamme slekta.

 

På fritiden liker ingolf å jakte på både små og storvildt og somregel er det ingen som plager han selv om han ikke har løyve,

da han eier 1500 mål med skog rundt Gjomnpåssa og enhver som går innenfor skogen hans risikerer å bli både skutt og grevd ned.

 

Hans beste venn er den trofaste fuglehunden hans bjartj som også begynner dra på åra.

 

 

 

Ingolf Forsvant forsåvidt en dag for aldri og aldri bli sett av noen og det er flere rykter om hva som skjedde men ingen vet det helt sikkert.

 

edit: skrivleifn

Endret av kristus?
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Touddleif Brastaklattdn er en norsk lyriker, oversetter og litteraturskribent og -formidler. Han er også kjent for sitt samfunnsengasjement, særlig gjennom sine dikt om trikken og skøytesporten. Han har gjennom hele sin tid som kunstner hatt en særlig evne til å nå ut i offentligheten, både med sin egen og andres lyrikk og med sine politiske meninger. Han har bidratt sterkt til å fornye poesisjangeren i Norge og skape interesse for lyrikk. Han bor nå i Stockholm.

 

Therese

Lenke til kommentar

Karl-Jarle.

 

Karl Jarle er en 60 år gammel dansk proffessor i metafysikk som flyttet til Norge på 90 tallet. Han har det klassiske snill bestefar looket, grått hår, briller, bart, rød polo skjorte og kaki farget bukse. Han bruker vanligvis altid å ha kokesjokolade på lur i tilfelle besøkere tar med barna sine.

 

Neste navn: Douglas Workman

Lenke til kommentar

Douglas Workman

 

Douglas Workman er en sliten lærer i førtiårene som prøver følge med teknologien uten å helt klare det. Han underviser i Engelsk og baserer timene sine på forskjellige video og/eller radioklipp fra BBC, BBC er hans største lidenskap.

 

Douglas sagger og går med en litt for kort skjorte slik at magen stikker ut når han beveger seg. Han er veldig opptatt av jobben og bruker flerfoldige timer hver dag på å finne nye BBC programmer han kan vise elevene.

 

edit: Enda han til nå må ha lært seg adressen til BBC utenat bruker han fortsatt google for å finne nettsiden..

 

Neste navn: Martin Kjellersen

Endret av Kjetil..
Lenke til kommentar

Inga Toppen er en Frognerfrue som handler klær for flere tusen i uken og presser sin velstående mann til å kjøpe millionbiler, eksklusive hytter og et gammelt gods i nord-Frankrike. Barna går på privatskole, har aldri jobbet og bruker hver sommer til å spille golf og feste i Kragerø. Om vinteren er det ski og fest i Trysil. Slagordet deres er "stek, stek, pappa betaler, pappa betaler...".

 

Ole.

Endret av SLIguy
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Ole er en 70 år gammel storrøyker som lider av astma og kols, han liker å sitte foran TVen og røyke. Han bor hjemme i en liten by på Finnmarkskysten som heter Hammerfest. Hjemme bor han sammen med kona Karin og hunden Lars.

 

Ben.

Endret av AyeAye
Lenke til kommentar

Ben er 23 år. Hele livet hans har dreid seg om filmer og TV-serier. Han jobber nå i kassa på Rimi, men drømmer om å livnære seg som tekstforfatter i Hollywood. Han elsker mesterverk som Mad Men og The Wire og bruker majoriteten av tiden hans på å se TV-serier og nye filmer. Han har en karakteristisk "look" med sin høyrevridde nese, musegrå øyne og kastanjebrune krøller. Han er langt fra kjekk, men jenter tiltrekkes allikevel av hans sjarm og skjeve smil. Han bruker briller, noe hans mor mener han får til å se mer sofistikert ut. I klessveien er han meget ensformig og går stort sett med langhalsede sorte gensere og slimfit jeans. Han håper å kunne studere på UiO neste semester, og kanskje også få øye på Charlotte Thorstvedt som han er lidenskapelig avstandsforelsket i. På fritiden liker han å spille sjakk, holde språkkunnskapene i live, med tanke på at han faktisk snakker 8 språk er dette svært viktig og tidskrevende, og gå ut med venner gjerne på litt brune puber og spille dart. Feriene tilbringer han som oftest enten hos bestemor i Sør-Frankrike eller hos en god familievenn i Bangladesh. Han er en meget verdensvant mann og har besøkt 48 land i løpet av sitt relativt korte liv. Tidligere forhold kan telles på en finger, men til gjengjeld var det et forhold som mange ventet skulle vare livet ut. Dessverre forsvant kjærligheten og Ben måtte innfinne seg med omstendighetene. Ben er en svært dårlig pokerspiller og røper seg ofte ved å klø seg på øyebrynet når han lyver.

 

 

Neste navn: Jørgen

Lenke til kommentar

Jørgen er en 18 år gammel gutt som går på VG2, han har helt ok karakterer og er kjent for å være klassens klovn. På fritiden spiller han GTA og Cod hvis han ikke er på fest, Jørgen kommer fra en typisk middelklasse familie og bor enda hjemme på gutterommet. Hjemme har han 3 katter og en kanin. Mor er uføretrygdet mens far jobber på kontor.

 

 

Atle Johnny

Lenke til kommentar

Atle Johnny liker å skru på biler, han gleders seg enormt til å få billappen for da skal han kjøre BMW også kameraten sin merce pluss at han slipper å være bekymra for å bli tatt når han kjører på den overtrimma mt5-en hans. Desverre så sliter Atle Johnny litt med teorien på bil, han har prøvd over 5 ganger nå. Han gleder seg til sommern for da skal han på country festivalen i seljord og feste vilt med rånerbabes. Det Atle Johnny hater mest er å handle klær, så han har 1 jack and jones bukse og en jakke som er fra det lokale gravemaskin firmaet. Han drømmer også om å få jobb i firmaet. Derfor går han Bygg og annlegg vg2. Han holder på med ei jente som heter jeanett. Hu ELSKER han over alt på jord, og han elsker også henne. De pleier å råne med storebroren hennes.

 

Sander.

Endret av Sno
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...