Gå til innhold

- Raskere surfing med Iphone


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ser bra ut så langt. Litt store knapper nederst kanskje, samt at det burde vært en "shake to reload" og en port av mouse gestures. Hadde vært sexy å kunne bla frem og tilbake, reloade, sykle mellom og lukke faner bare ved å dra fingerene over skjermen. Kan bli pent på iPad også, dette her.

Lenke til kommentar

Jeg er imponert over denne nettleseren. Selve navigasjonen i form av zooming inn/ut på bilder/tekst etc er ikke like bra/logisk som på Safari synes jeg, og teksten er ofte uleselig før man zoomer inn på den, men jeg synes det er en del andre fordeler med den som virkelig gjør den til et interessant alternativ.

 

Liker spesielt muligheten for å søke etter tekst på nettsiden man er inne på, muligheten for å slå av bildene helt og holdent, og selvsagt at den er såpass mye kjappere enn iPhones Safari selv med bildene påslått, spesielt på treige nett.

 

Synes også det er en fordel at den viser Flashfilmer som statiske bilder, i stedet for å bare vise kryptiske symboler for å indikere at det mangler en plugin. På denne måten ser Flash-reklamene ut som statiske bannere, i stedet for å bare se "ødelagte" ut.

 

Ellers synes jeg "Hjem"-skjermen man kan sette opp med opptil 9 nettsider fungerer bra også.

 

Alt i alt en veldig bra nettleser, og når den attpåtil er gratis er det jo ikke noe å lure på. :)

Lenke til kommentar

Det eneste positive med denne var at den er rask om du er på tregt nett, eller bruker lite data om du roamer i utlandet.

 

De feiler ganske bra på brukeropplevelsen syns jeg, så dette er ikke noe jeg kommer til å bruke til vanlig.

Zoomen er rett og slett elendig, hvis man kan kalle det en zoom.

Man kan ikke tappe på statusbaren for å komme til toppen, men må tappe i toppen av programmet.

Støtte ikke autokorrektur i tekstfelt, spesielt problematisk med språk som engelsk som har stor bokstav for I og apostroffer.

Man kan ikke hoppe fra tekstfelt til tekstfelt, men må trykke manuelt i dem.

Om man scroller nedover er den veldig vinglete, siden den ikke låser deg til vertikal/horisontal scrolling hvis det var det du startet med.

Scrollingen føles litt feil i forhold til andre programmer, syns den stopper litt brått.

Trykker man i adressefeltet kan man ikke starte å skrive med en gang, man må først slette det som står der.

 

edit: Får håpe de får rettet opp i dette i fremtidige versjoner, og om Apple hadde lagt til en innstilling for default browser, så hadde det vært nyttig og.

Endret av eisa01
Lenke til kommentar

Selve nyheten er vel ikke at Opera har laget en iPhone versjon, men at Apple utrolig nok har godtatt den. Men skjønner frustrasjonen over mangel på Android-nyhet.

 

Hadde vært gøy om artikkelen nevnte opptellingen Opera hadde på "hvor lang tid før den blir godtatt". Finner ikke linken nå.

 

Edit: http://my.opera.com/community/countup

Endret av Crazymech
Lenke til kommentar

Det ikke alle er klare over, er at hastigheten skyldes at samtlige nettsider du besøker, fra lokalavisen og facebook til nettbanken og paypal) sendes gjennom Operas egne proxyservere.

 

Opera Mini uses a transcoder server to translate HTML/CSS/JavaScript into a more compact format. It will also shrink any images to fit the screen of your handset. This translation step makes Opera Mini fast, small, and also very cheap to use. To be able to do this translation, the Opera Mini server needs to have access to the unencrypted version of the Web page. Therefore no end-to-end encryption between the client and the remote Web server is possible.

http://www.opera.com/mobile/help/faq/#security

 

Man kan argumentere med at Opera har liten eller ingen interesse av å stjele dine personlige opplysninger, men likevel er det greit å være klar over hvordan dette virker. For min del er dette nok til at jeg holder meg til Safari.

Lenke til kommentar

Hvordan du synes applikasjonen "føles" er ikke noe interessant for resten av oss. Det er ikke som om vi har planer om å ha samleie med den eller noe sånt. En raksere og bedre browser er det vi er ute etter, og det er det vi har fått.

Endret av hernil
Fjernet personfokus
Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...