Jump to content

Crazymech

Medlemmer
 • Content Count

  872
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Kan være de forskjellige målingene er litt gresk for deg, men her er i alle fall en grei oversikt med sammenligninger i et rigid testskjema: http://www.anandtech.com/bench/SSD15/1186
 2. Nååå begynner det å bli dyrt her. Vant også en Giveaway fra twitchstreamen til komplett! God dag.
 3. Får kjøpe en valp kanskje for å avlede henne, noen sett en på tilbud? ;P
 4. Velkommen til klubben 20161115_082337.jpg Takker! Gleeeeder meg allerede. Må finne på en måte å skjule den for dama.
 5. Ble vist ny skjerm på meg gitt! https://www.komplett.no/product/867990?noredirect=true#
 6. Med den skjermen du har, har jeg mine tvil for at forskjellen blir enorm. Hvis du derimot kjøper deg en BenQ xl2411z med 144hz, kommer du til å få gåsehud. Forskjellen på ett 1080 og 2x460 SLI er enorm. Det er veldig veldig få spill hvor man med 2x460 kan kjøre noe særlig høyere detaljer enn medium, selv med 1680x1050. For å få 60fps så vil jeg anta at man ofte vil måtte sette detaljene til low på de fleste settings. Spesielt textures, da 460 kun har 1GB minne. Joda, forsåvidt. Men man kaster bort halve ytelsen til 1080 med en 60hz skjerm. Derfor bør man virkelig oppgradere skjerm samtidig om man først skal kaste penger i det. BenQ xl2411z er "billig", og klarer å levere all juicen 1080 produserer. Men å kjøpe 1080 til en 60hz skjerm er litt galskap Kan leve med litt galskap en stund til! Har venta noen generasjoner på "rett" skjermkort nå, så om eg må vente litt lengre på å finne drømmeskjermen, det går fint. Gi meg specsene til predator x34 i et minimalistisk design så er eg solgt. Frem til da (eller eg blir lei av å vente) får eg gi kortet en rolig start på den eg har.
 7. Neida, den er nok noen år nyere, men helt klart moden for oppdatering den også. Blir spennende å bytte ut del for del de neste månedene og se forskjellen
 8. Da var 1080 (FE) bestilt! Blir nok en annen verden fra 6 år gamle 460SLI .. Skjønner at nok skjermen er blitt underkill og trenger en kraftig oppgradering også, 1680x1050 16:10 skjerm. Skulle gjerne hatt en slik ultrawide g-sync skjerm, men syns den der Predator skjermen er grusomt stygg, så avventer litt, vet jo aldri hva som dukker opp rett rundt hjørnet.
 9. Etter å ha hatt litt trøbbel med mine bestillinger fra utlandet må jeg si at den aller største fordelen med Techbay og andre norske selgere er mye høyere servicenivå og bedre rettigheter. å bestille et par nippler i feil størrelse (ops) fra USA hadde vært mer krøll enn det var fra Techbay.
 10. Duck Hunt var riktignok artig med pistol rettet mot TV'n, men Peter har helt rett i at det føles litt tamt uten rekyl eller noen form for fysisk reaksjon. Force feedback på ratt og vibrasjon i kontrollere eksisterer av en grunn.
 11. 2. dag på ny hybel. Dagens prosjekt: Fylle vann på pc'n som har stått brakk hele sommeren (ferdigmontert vannkjøling 3dager før flytting, så gadd aldri fylle). Happy face! Etter flere timers slit med lufting, en påfølgende stor lekkasje, og mange ord som best uttales i de nordlige deler av landet. Sad frustrated face. >_> Noen som har noen kjerringråd angående lufting av systemet? Får ut de fleste store såpeboblene, men de små jævlene vil bare ikke flytte seg. Edit: Radiatoren lekker >_>
 12. Må si meg uenig med analysen til Bloomberg (og her i Hardware også forsåvidt) og slenger meg heller på vogna til Ars Technica Rumored Apple bid for Hulu doesn't make a whole lot of sense[/b].ars "Apple already has the access to most of the content for rent or sale" he told me via e-mail. Gartenberg went on to explain that a shift towards a subscription model would essentially mean funding competition against its own devices, which is where Apple makes its money. "Content for Apple helps sell devices, so I'm not sure that a free content offering helps them." Og at Apple kunne kjøpt opp Hulu for å eliminere en konkurrent ser eg også på som urealistisk. Liten magefølelse som sier at det ville amerikanske konkurransemyndigheter mislikt. For ikke å snakke om mediestormen det ville lagd - Hulu er jo tross alt en godt likt tilbyder.
 13. Enig med bedrifter som kan legge ut relevante sider. Oslo.kommune i stedet for oslo.kommune.no er greit, eller f.eks soverom.IKEA Det fins forsåvidt også endel dum bruk, men så lenge generelle nettsider holder seg til .com, trenger det ikke være så ille.
 14. Det kan være sant at Microsoft gjør mange halvhjertede forsøk, samtidig vil eg påstå at de siste årene har de også gjort mye riktig! Føler meg litt unormalt positiv nå, det har vært mange gode idéer, noen med dårlig gjennomføring og dårlig markedsføring, men ellers god. Zune som omtales som en fiasko er jo egentlig et veldig godt konsept, vi kunne sikkert hatt en annet forhold til det om det faktisk ble lansert i Norge. Xbox Live er et bra konsept. Live Messenger har blitt bedre på noen områder (dårligere på andre). Win 7. Starten på Win 8 virker svært spennende. Windows Phone selger ikke så bra, enda, men det er et veldig godt mobilt OS. Microsoft Essentials antivirus er blant de beste gratisantivirusene. Courier-prosjektet ble avsluttet, men det er kanskje samme folk som jobber med en evt. tablet til Win8? På tross av dårlig gjennomføring på mange konsept, føler eg at det kommer mye innovasjon fra Redmond.
 15. Hvis bare nettet ikke fungerer ville eg anbefalt å sjekke kabelen evt. prøvd en annen kabel.
×
×
 • Create New...