Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Deppetråden - Et fristed for tunge tanker (les førstepost!)


Jann - Ove

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hei.

 

Har slitt med depresjon siden midt August 2009. Ett par uker tidligere møtte jeg det jeg trodde skulle være jenta i mitt liv. Hun var meget trivelig og pen, rett å slett akkurat det jeg ville ha. Hadde akkurat avsluttet bachelor-graden, og jobbet med ett prosjekt tilknyttet skolen. Hun overtalte meg til å begynne på master-studiet, og jeg lot meg selvfølgelig overtale. Depresjonen startet når det gikk opp for meg at hun ikke hadde noe interesse for meg.

 

Det gikk frem til januar før jeg fikk fortalt henne hva jeg følte, og det var på mitt laveste punkt. Etter en fest var jeg desperat, mobiltelefon ble knust. Ringte henne og hun kom innom på hybelen og pratet med meg, holdt meg i live er vel mer sant :p Har siden hatt god kontakt med henne, som en venn og den eneste jeg virkelig klarer å være åpen med.

 

Avsluttet studiet rett etter påske, kom meg bort fra den trasige hybelen og alkoholproblemene. Var hos psykolog på evaluering mens jeg enda levde i troen om å ha blitt frisk, så det ledde ikke noen vei :p

Har siste mnd blitt verre igjen, hatt ett par anfall siste uken, og hun har gått lei av å være støtten min :( Hun har også fått seg ny type nå, og det svir innerst i hjerteroten, så har åpenbart ikke blitt kvitt alle følelser for henne!

 

Ble litt i lengste laget denne posten,(men kunne blitt mye lengre..) men håper noen gidder lese gjennom hele. Håper det er noen der ute som kunne vært litt støttekontakt? Helst kvinne, har store problemer med å åpne meg for menn dessverre :( Send gjerne en PM, evt bare svar her :)

Lenke til kommentar

Uff, første gang i mitt 16 år lange liv at jeg gruer meg til julen. I år blir det å feire jul sammen med kun Mamma og stefar, dritkjedelig. Nyttårsaften vet jeg faen ikke. Blir vel hjemme sammen med dem som vanelig. Hadde vært kult å gå på fest, men blir jo aldri invitert og hadde sikkert ikke fått lov. Har ikke kjøpt en eneste julegave en gang. Får kanskje kjøpe noe imorgen. Hvertfall til Mamma og kanskje niesen min. Alle andre kan henge seg :hrm: Var ikke akkuratt slik jeg hadde forestilt meg at livet mitt skulle bli. 16 år, ingen venner som tar kontakt, jeg tør ikke å ta kontakt, ikke skole, ikke jobb, ikke liv generelt og store mageproblemer jeg må leve med resten av livet.

Lenke til kommentar

Det var mer fornuft i feiringen i riktig gamle dager når man feiret noe som virkelig var verdt å feire; at solen snur og dagene blir lysere.

 

Julen slik den er i dag forsterker bare følelser. Er man lykkelig ellers så er det fort gjort å bli revet med av julestemningen og ha det sååå fint. Sliter man litt blir det bare værre, siden man ikke behøver å være spesielt kynisk for å se meningsløsheten i dagens julefeiring.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...