Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Deppetråden - Et fristed for tunge tanker (les førstepost!)


Jann - Ove

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kjenner også på dette med jul (og bursdagen min). Vil helst bare slippe hele opplegget. Kan ikke januar bare komme snart ja..

 

 

Jeg skal feire min andre jul på akuttpsykiatrisk avdeling. Selve julaften blir jo sammen med familie, men det er tungt å tenke på at jeg er her dette året også. Og hvor er jeg til neste år? Sannsynligvis enten på sykehus da også. Eller i fengsel.

Endret av Skadeskutt90
Lenke til kommentar

Drittlei.

 

Ikke så mye med jul og gjøre men gjelder vell hele året.

Aner ikke hva jeg egentlig skal gjøre fremover nå.

Lei alt, ingenting som gir noe mening. Tenker bare, ja vi lever, for og dø.

Ingen mening til slutt allikevel.

 

Orker ikke snakke/skrive med folk lengre, jeg bare fader ut.

Orke rikke skrive til dama lengre, langdistanseforhold som er håpløst uansett.

 

Burde jo ikke klage, da folk har det verre men er bare drittlei.

 

 

God jul? Sikkert.

 

 

 

 



Anonymous poster hash: 4afbd...55d
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Drittlei jeg også.

Har ikke med jul å gjøre, men jul er den tiden problemet topper seg. Da skal man besøke hverandre innen familie, og der har jeg satt meg selv i en håpløs situasjon

Har en ganske liten primitiv bolig, samtidig er jeg sånn at jeg har samlet på en del ting gjennom ungdommen. Og alt er fullt og bare tull. Går ikke an å slippe folk her inn, og det er skikkelige folk som forventer skikkelige "normale" omgivelser.

Så her sitter jeg da, og bare går dit jeg syns jeg må. Kan jo ikke invitere noen tilbake.
Dermed blir det allitid en del omgåelser og tullete kalkuleringer for å klare å slippe unna å treffe andre.
Jeg hater det.
Hadde det ikke vært for jul og de tingene der, skulle jeg klart meg på et vis. Da skulle jeg klart å leve med det.
Føler meg som en verdiløs taper og klovn som sosialt menneske. Lever bare på vilje og kjemper med å sno meg ut av ubehagelige situasjoner støtt.

Nå er jeg opptatt av å jobbe intenst med å få bort ting. Kvitte meg med en masse ting. Det er en start, men helst vil jeg flytte langt vekk fra familie og kjente i området. Da får jeg en unnskyldning for å slippe å stille, og vil få mer fred.
Hadde jeg bare hatt pengene til det. Får prøve å kvitte meg med alt og forsøke flytte likevel.
For den dagen den siste av foreldrene mine blir borte, da får jeg et skikkelig problem. Det er eneste sted jeg får meg til å gå på juleaften.



Anonymous poster hash: 21812...550
Lenke til kommentar

Sliter med å se vitsen med å fortsette å prøve. Veit ikke hva mer jeg skal si. Alt er tungt og selv den minste glede eller forskjell fra elendigheten er bare avbrekk på få minutter fra et mareritt. Våkner stort sett med den samme jævlige følelsen jeg legger meg med. Alkohol og rev gir av og til en liten pause, men jeg kan ikke leve som rusmisbruker heller. Veit ikke hva jeg skal gjøre. Veit ikke hva jeg KAN gjøre for at det skal bli bedre. Veit ikke om jeg orker å prøve. Og denne tida gjør det ikke noe bedre. Bare lyst til å dø og bli ferdig med det. Føler jeg roper om hjelp, men ingen hører. Jeg veit jeg har vært nede før, men nå veit jeg ikke hvordan jeg skal klare å komme meg opp igjen. Kunne like gjerne bedt meg vinne sjakk-vm eller bestige K2. Alt er håpløst. Jeg burde bare gjøre noe med det.

Lenke til kommentar

Min erfaring er maks et par mndr. På det verste sover jeg ca 80 % av døgnet. Men det er bare min erfaring da.

En framstilling jeg syns er god, er Inge Lønning sin i den videoen  her. Video nr 4, 9.35 min.
http://www.tf.uio.no/om/historie/tf200/intervjuer/

Det er nok forskjellig for alle, men synes han treffer veldig bra. Og med det at det går over. Ser den ganske ofte.
 

Lenke til kommentar

Min erfaring er maks et par mndr. På det verste sover jeg ca 80 % av døgnet. Men det er bare min erfaring da.

 

En framstilling jeg syns er god, er Inge Lønning sin i den videoen her. Video nr 4, 9.35 min.

http://www.tf.uio.no/om/historie/tf200/intervjuer/

 

Det er nok forskjellig for alle, men synes han treffer veldig bra. Og med det at det går over. Ser den ganske ofte.

 

Hva er det som varer i noen måneder før det bare forsvinner? Tenker du på en depresjon så er det ofte noe man aldri klarer og bli kvitt hundre prosent. Har slitt med depresjon av og på i snart ti år. Dette med depresjon er også ekstremt individuelt hvordan folk takler. Man kan alltid gi tips men og si at det går bare over sånn plutselig etter noen måneder stemmer ikke for meg :)

 

Anonymous poster hash: e47c1...623

Lenke til kommentar

Jeg har liten kuk ( 10 cm erigert og 10 cm i omkrets) og pga. det har jeg ikke selvtillitt eller selvrespekt. Klarer ikke være naken med damer. Hadde det kun vært at den var kort, så kunne jeg levd me det, men når kuken er tynn i tillegg så føler jeg det er håpløst å ha et normalt sexliv.

 

Når man VET at kuken i seg selv ikke gir dem noe nytelse så ødelegger det selvbildet mitt så sykt. Når dem bare ligger der uten å lage en lyd eller grimase men bare ser dumt på deg. Hatt 2 sexpartnere hvor ingen av dem følte noe når jeg var inni dem, selv om vi prøvde andre stillinger.. Gjorde psykisk vondt der og da, og vondt i ettertid. Man føler seg ikke som en mann. At jeg skal ligge å fingre og slikke dem for å kompensere for at jeg har liten kuk hjelper ikke på min selvfølelse. V

 

Ble mobbet på barneskolen pga. at utstyret mitt var liten og det har nok også gjort meg usikker på meg selv i det voksne liv. Skulle ønske det fantes normale kvinner der ute som kan leve uten sex. Hvor vi bare er partnere som sover sammen uten å måtte gjøre seksuelle ting. Så kan man masturbere og onanere hver for seg når man føler det trengs.



Anonymous poster hash: 2c90d...63c
Lenke til kommentar

Er veldig vanlig at folk har lav libido, bare å være klar på det når du møter og blir involvert med folk før det blir seriøst og du faller så burde det ikke være ett problem. Jepp, er en del som kommer til å avvise deg, men kjære venn det skjer med alle sammen, du har en grunn som du ikke kan noe for til og med. Du må bare finne en person som du kan være glad i og som er glad i deg og som har lav/ingen sexlyst. Er du åpen for det kan du jo også gi partner tillatelse til å ha seg med andre.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...