Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Deppetråden - Et fristed for tunge tanker (les førstepost!)


Jann - Ove

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Nettdating gjør meg deppa! Har tatt det opp igjen etter langvarig opphold, og selvsagt uten hell. Har sikkert sendt melding til over 10 jenter, men ingen gidder å svare, og her sitter jeg og tenker masse på det. Og ja, jeg er tålmodig og forventer ikke svar med en gang selvsagt, det er det at jeg ser meldingene er blitt lest for så så tid siden og intet svar. Lurer fælt på hvorfor. At dem ikke har tid eller mulighet er bare BS i mine øyne, sannheten er jo at de ikke er interessert. Hvorfor?!

 

Er så lei av å se mange glade par i gatene nå i disse varme dager, nyter hverandres selskap. Jeg vil også det!

 

Pga dette får jeg ikke nytt mine siste dager med ferie, er bare inne og depper og blir bare latere.

 

Kunne de i det minste avvist bare, bare det hadde hjulpet litt.

 

Sukk, er nesten så jeg kaster med ned fra vinduet. Anonym poster: eccaf4af4c8cbe4d6faa139c432ca207

 

Hvis man tenker rent objektivt rundt akkurat nettdating, så har du på den ene siden tusenvis på tusenvis av menn som vil ha seg et knull, og så har du på den andre siden litt færre kvinner som kan velge og vrake. Ta en god titt på deg selv nå, hva slags kvinner er det nettopp du har anlegg for å kunne feie over?

 

Følelser sverter den rasjonelle tankegang. Ikke hengi deg selv til et slikt flytende rom av relativitet og usikkerhet. Her er det fakta slengt på bordet som gjelder.

 

Når du vet fakta vet du hva som kreves. Dette er som om jeg skulle stanget hodet i klagemuren for at jeg ikke har en million på konto. Jeg får altså ikke en million av det, jeg må handle og jeg må vite hvor det skal handles.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg kjenner meg litt igjen i det. Det verste er å våkne av seg selv etter en lang og god drøm der man hadde en å dele seng med, men skjønner at det ikke var virkelig når man i ørska rekker armen sin ut til sida og bare finner luft.

Værste er kanskje når man ikke drømmer om det lengre...

 

Elles skjønner jeg ikke hvorfor jeg sier ja til turer lengre, trives bedre hjemme enn på hotell i ukjente byer. Men greit å ha gjort noe i ferien, ikke bare være hjemme...

Bare 3-4 dager igjen nå heldigvis.

 

Anonym poster: b00362b2b0afeaf09ef075126906bd89

Lenke til kommentar

Fuck dette. Har ingen familie, og fosterfaren min har blitt kreftsyk. Lungekreft. Har ingen venner heller, mistet alle etter at jeg flyttet i fosterhjem. Anonym poster: efeb18ab3071951d14c3a71360b86b46

 

Er du under 18 så skal barnevernet stå til disposisjon for deg. Er du over så kan det være vanskeligere.. men er du under 21 igjen så ta kontakt med barnevernet igjen. De kan hjelpe dem med såkalt ''ettervern''.

Lenke til kommentar

Jeg hadde akkurat det som føltes som mitt livs skumleste telefonsamtale. Selv om jeg visste at fallhøyden ikke er stor og at dette høyst sannsynlig ville gå min vei, var pulsen i taket og jeg skalv som et aspeløv i vinden, slik at jeg nesten ikke klarte å velge riktig kontakt på mobilen. Jeg har jo gjort dette før uten at angsten har vært så sterk. Men da jeg hørte summetonen og svar i den andre enden, så tror jeg likevel at jeg kom meg greit gjennom det uten å stamme eller få en høy, lys, skingrende stemme. Og all knisingen fikk meg til å tro at det ikke var fullstendig behagelig for den andre personen heller. Uansett, jeg er fornøyd med utfallet. De neste dagene vil vise om jeg trenger å komme tilbake til denne tråden på en stund.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...