Gå til innhold

Juliess, treningslogg og noe OT!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Skal gjøre det. Kan jo legge til at startvekt var ca 68,5-68kg. Får se om vekten endrer seg noe særlig, men håper å se litt forandring på kroppen hvertfall.

Tidligere har jeg vært veldig varierende i forhold til hvor "vannete" magen ser ut om morran, men jeg har en mistanke om at med dette så kommer magen til å se tørrere ut om morran generelt, og ikke være så frem og tilbake.

 

Ble tidlig siste måltid idag, har tenkt å prøve å komme meg på Spenst før elleve i morra.

Lenke til kommentar

Nå kan dere vurdere min A2G! :D

 

Kom meg bort dit halv elleve faktisk.

Hadde bestemt meg for å filme knebøy om det var lite folk, noe det var. Så da var det bare å stable opp en boks, en hantel og et par vektskiver og la kamera rulle, hehe..

 

Spiste en liten porsjon havregrøt og drakk en kopp kaffe før jeg dro bort.

 

Knebøy

1x10 20kg

1x8 30kg

1x6 40kg

1x9 50kg

1x5 50kg (stod inni knebøystativet på dette settet, føler ikke at jeg får gjort bevegelsen riktig da, er redd for å smelle nedi stativet igjen)

1x1 55kg NY REK

1x1 60kg NY REK

1x1 65kg NY REK

- vil også legge til at jeg FAILA STORT på 67,5 kg, men...når jeg ser på hva jeg gjorde før jeg prøvde på det helt til slutt, så er jeg ikke noe trist over at det ikke gikk. Fikk det på video, så sitter og ler litt av det.

 

Skulderpress

1x15 8kg

1x10 8kg

- kjekt å kjenne at hvertfall bittelitt styrke er tilbake her!

 

Triceps press pushdown med tau

1x11 15kg

1x6 15 kg ---> 1x6 10kg

 

Sittende nedtrekk

1x11 40kg

1x7 40kg

1x7 40kg

 

Biceps curl hantler

1x15 8kg

1x8 8kg

 

Ble en økt uten veldig mange øvelser idag, brukte ganske lang tid på all knebøyen. Lover å gjøre opp for det på lørdag!!

 

Her er min nye 1RM i knebøy, 65kg! Straks kroppsvekt!

 

http://www.youtube.com/watch?v=RFp5e6H1My0

 

Og for å se litt mer teknikk (føler ikke man rekker å prestere så godt teknikkmessig når man makstester alene, hehe), her er 40kg og 50kg:

http://www.youtube.com/watch?v=Z5NM7Byu5qo

Endret av Juliess
Lenke til kommentar

Bra at du poster videoer, slikt må vi ha mer av. Jeg er også glad for at du viste dette til oss, for det er flere ting du kan bli bedre på, som du nå kan bli mer klar over.

 

- Dropp de fulldempede skoene. Gå barbent, i sokker(som meg) eller med styrkeløftsko. Jeg vet ikke om du ser det, men helene er aldri helt platt i bakken, og på bunnen av repetisjonen går helene faktisk litt opp. Helene(hælene?) skal være i bakken hele tiden, all vekt skal være på dem, og ingenting på tærne. Du skal nærmest være i fare for å falle bakover, noe vekten på skuldrene vanligvis motvirker.

 

- Knærne går litt langt frem over tærne. Du gjør en slags "sitte på huk"-bevegelse når du skal gjøre en sittebevegelse, rumpen skal styre hele bevegelsen din, og leggene skal omtrent stå helt i ro, uten at knærne beveger seg særlig fremover (bare litt). Så prøv å ta rumpen ut og ned mer enn du gjør nå :)

 

Ellers var ryggen rett og fin, så bra ut.

 

Edit: Gratulerer med ny 1RM! :D Og ellers bør du være forsiktig med 1RM alene som Aleksz sier.. Du har jo ingen støtte i stativet heller. Farlig farlig :)

Endret av Sitronsaft
Lenke til kommentar

Ja, skrev det nettopp på et annet forum også, jeg bare kopierer det over her :) :

 

Ja, det stemmer. Har fått tilbakemelding på at jeg kommer for langt frempå, og bør ha vekta mer på hælene.

Jeg skal prøve uten sko neste gang, og så gå litt ned i kg og føle meg frem :) Nyttig med video da, så kan man faktisk endre på det som ikke er helt riktig.

Men dybden er vel hvertfall rett, har vært bekymret for at den ikke var bra nok. Og så var det jo helt andre ting jeg heller burde tenke på!

Lenke til kommentar

Tenk heller på teknikk enn dybde ;) Går du ikke helt ned, betyr det bare at du ikke trener visse deler av lårene like godt, på ingen måte farlig.

 

Du burde forsovet ikke gå så langt når du kjører max slik at du kan sette stanga på stavet hvis du ikke kommer opp igjen. Forsovet burde du være forsiktig med å kjøre ryggøvelser om morgningen da rygg virvlene ikke er helt i gang. Du burde passe på å varme skikkelig opp i det minste.

 

Ellers kan det være en fordel å ha tærne på en vektskive eller planke slik at hælen kommer skikkelig nedi. Gå uten sko kan være en fordel, men jeg forestrekker med sko uden demping for å få litt mer flate.

Lenke til kommentar

Herlig inspirasjon for oss andre til å trene når du skriver såpass mye, legger ved bilder og videoer osv.

 

Har selv trent i litt over en mnd nå, 3-4 ganger i uka. Har bare vært random trening frem til nå, men setter sammen et program med en som jobber der. Blir 4 program, en for hver dag i uka jeg trener, blir spennende å se resultater.

 

Men til deg Julie vil jeg bare si en ting, keep on going :D

Lenke til kommentar

Ellers kan det være en fordel å ha tærne på en vektskive eller planke slik at hælen kommer skikkelig nedi. Gå uten sko kan være en fordel, men jeg forestrekker med sko uden demping for å få litt mer flate.

 

Går du på syre? :p

 

 

@Julieszs prøv med en planke under helen, da vipper du ikke. Jeg foretrekker det foran både barfot og å stå flatt på gulvet.

Så ut på videoen som at du hadde klart mer enn 65 hvis du hadde hatt sikring!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...