Gå til innhold

Diskusjon om Battlefield 3


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

En pakke røyk er en bedre investering..

Kjøpe siste tilleggspakke til BF3, installerte og skulle til å spille.. Så jeg at det er to typer servere med samme exp-pakke men bare en som jeg kan joine. Som regel er det færre spillere på serverene med kun exp-pakken.

 

Dette pga jeg kun kjøpte exp-pakken til litt over en hundrings og ikke premiumen til 500,-

 

Jeg likte BF3 og har likt serien helt siden BF1942, men dette ble litt i overkant av hva jeg gidder å finne meg i.

 

 

Ja, jeg vet.. "cool story bro"

 

Det ante meg, kreftsvulsten EA ødelegger alt.

Lenke til kommentar

Er premium verdt det? Fikk smålyst til å spille bf3 igjen...

 

Ser også at det er salg på "supersnarveipakken", det frister jo også, siden jeg ligger laaangt bak på upgrades :p

 

Men så jævla dyrt...helvetes EA.

 

Min erfaring og mening: For min del så er antall minutt spilt i forhold til pris veldig grei, mye bedre enn mange andre spill.. med så mange maps, achevements, ulike kjøretøy og våpen så blir man ikke så fort lei.

 

Superpakker er bare tull, er jo litt derfor du spiller.. for å få tak i nye våpen.

Lenke til kommentar

Må si meg enig. Å kjøpe Premium er totalt utelukket siden bla. Karkand var med i den utgaven jeg kjøpte første gang - og er det noe jeg har som prinsipp, så er det at jeg ALDRI betaler 2 ganger for samme ting.

 

Herregud. Sånn var det for 95% av alle som kjøper premium. Deal with it. Mye lettere og billigere enn å kjøpe alle pakkene løst uansett.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Premium er verdt det, eller så burde man vurdere å slutte spille BF3!

:tease:

Litt penger må man da kunne legge igjen til for å få spill man selv synes er gode.

Karkand betalte jeg jo aldri for når jeg forhåndsbestilte, jeg fikk det gratis. Men "betalte" for det når jeg kjøpte premium. På sin side blir det jo fort dyrt å kjøpe hver enkelt ekstra pack, så Karkand har jeg i mine øyne uansett fått gratis!

Skal nevnes at jeg ikke er fan av pengemelkemaskinen EA, men jeg liker jobben Dice gjør!

 

EDIT: Er vel de som kjøpte Karkand utenom også... :ph34r: Men nå skal jeg kose meg med BF3 Premium og et stk Freia Premium "fylt Fransk nougat.

Endret av aGal
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg kjøpte BF3 pga venner som sa at det var det beste som hadde kommet på lenge. Jeg har ikke hatt en spill-pc på ca 10 år. Bare bærbare som er middel ok å spille på. Har ikke spilt noen av de forrige Battlefield spillene. Bare noe CS når jeg var yngre. Siden så mange venner skulle spille BF3 tenkte jeg at jeg nå endelig skulle investere i en stasjonær igjen.

Jeg syns det var så artig at jeg kjøpte Karkand når det kom (kjøpte ikke pre-order, så fikk ikke med Karkand).

 

Vennene har falt av en etter en etterhvert. Men jeg som ikke har spilt noe særlig FPS siden jeg var i tenårene syns fortsatt at BF3 er artig. Har funnet nye "venner" å spille med fra rundt om i europa som syns det er like moro som meg. Nærmer meg 700 timer nå og er fortsatt ikke lei.

 

Close quarters er ikke min spillestil. Vil si at det er mer COD enn BF. Men CQ er ikke hovedgrunnen til at jeg kjøpte Premium. Jeg gleder meg til Armored Assault og de store brettene som kommer.

Jeg tror (håper) også at de neste expansionene blir bra.

 

For meg så har det ikke blitt mange kr per spilt time selv om jeg har kjøpt BF3, Karkand og nå Premium. Men jeg har lært og kjøper nå heller premium for å få alt med en gang istedenfor å betale ekstra etterhvert.

 

Så for meg som har vært utenfor gameingverdenen mange år og begynner å dra på åra så er Premium helt greit. Spiller man lite så er det vanskelig å forsvare prisen, men for meg så er det helt ok å betale full pris for både BF3, Karkand og Premium.

 

Jeg begynte som en "gammel" noob i høst, men nå vil jeg si at jeg klarer meg bra på slagmarken. Og det er utrolig moro om man spiller med folk som vet hva de gjør og har samme innstilling som seg selv.

 

Om det er noen her fra den litt eldre garde som ønsker å springe rundt og ta flagg, og helst gjøre så laget vinner, så kan dere legge meg til på Battlelog :)

 

En lite disclaimer til slutt.

Jeg har ikke best SPM, K/D, W/L eller noe annet. Jeg spiller fordi jeg syns BF3 er moro, ikke pga stats. Siden jeg begynte som "noob" i høst så har det gått med mange timer til å forbedre aim og generelt fps-gameplay for meg. Jeg vet det er mange som bare ser på stats. Så om du vil vite hvor god/dårlig jeg er så spill heller ett par runder med meg enn å disse stats.

Endret av Rydin
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Jeg har ikke best SPM, K/D, W/L eller noe annet. Jeg spiller fordi jeg syns BF3 er moro, ikke pga stats.

 

Høres som vi er i samme situasjon Rydin. Jeg også spiller sammen med en gjeng som har det morro med spillet og med close quarters skjer det flere ganger at vi ler så vi ikke klarer å puste, tårene triller og vi bare hikster på Teamspeak. Spillet er jo så fantastisk bra underholdning, bedre show kan man kan klare å få til for under tusenlappen. Jeg skal være enig at det ikke er pro-esport-spill, men det driter jeg egentlig i, jeg har ikke tenkt å bli pro uansett og jeg er glad for at de ikke laget et spill for en bitte liten gruppe av selvopptatte sponsor kids. Det blir faktisk litt kjedelig når det kommer inn folk som er alt for gode på servern. Allikavel så skulle jeg gjerne hatt spec og BR + blitt kvitt de 40 ms med latency om vi har arvet fra konsollene.

 

 

En pakke røyk er en bedre investering..

Kjøpe siste tilleggspakke til BF3, installerte og skulle til å spille.. Så jeg at det er to typer servere med samme exp-pakke men bare en som jeg kan joine. Som regel er det færre spillere på serverene med kun exp-pakken.

 

Dette pga jeg kun kjøpte exp-pakken til litt over en hundrings og ikke premiumen til 500,-

 

Jeg likte BF3 og har likt serien helt siden BF1942, men dette ble litt i overkant av hva jeg gidder å finne meg i.

 

 

Ja, jeg vet.. "cool story bro"

 

Det ante meg, kreftsvulsten EA ødelegger alt.

 

 

Hahaha... Noob! Alle kjøper jo Premium da...lol

Endret av Green_Monster
Lenke til kommentar

Kjøpte ny spillpc til 40K idag selv om BF3 har 70FPS med mitt 590GTX / 1366 940 cpu.

Er dette med alt på fullt?

 

Alt under 75 hz på monitoren og 75 FPS er uholdbart :(

 

Bruker console også "render.drawfps 1". Satt ned kvaliteten på ting og skrudd av AA av alle sorter. Kjører på rundt 75-120(110?) fps på bazaar.

 

Trenger nytt skjermkort og ny skjerm :p

Endret av Bundy
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...