Gå til innhold

Diskusjon om Battlefield 3


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Faen hva slags dritt er dette close quarters saken, ingen spiller rush eller conquest, bare sånn rar random dritt med random spawns, det hele er bare super kaos, er som å spille DM på Quake 3 igjen. Ja du får masse kills, men det hele er stressende og masete ikke gøy i det hele tatt.

 

Det er fordi CQ-mapsa ikke finnes i rush, dog kan man spille CQ Domination

 

Begynner å bli dritt lei "CQ suger" her, noen liker det, andre ikke. Om du ikke har noe bedre å komme med kan drite i poste

 

Spillet skal være basert på lagarbeid ikke sant? folk snakker om hvor bra balansert spillet er og hvor mye lagarbeid kreves, i denne nye xp pakken fjerner de alt av lagarbeid. Dette er Quake III med rifler i stede for laser våpen

Lenke til kommentar

Er også positivt overasket, mye action og banene er ikke for små. har så langt spilt noen runder på Ziba Tower og Operation 925, likte Ziba Tower meget godt, trangt og mye action, 8vs8 er helt perfekt. Hagle+M26 var rimelig digg på Ziba :D

 

Operation 925 så får jeg en del fps drops, regner med det er pga all dritten som flyr rundt, men bana virker lovende den også.

 

Har ikke spilt på Scrapmetal eller Donya, håper de er like bra. Scrapmetal så værtfall meget bra ut den runda jeg løp rundt alene.

 

Av de nye modusene så kommer jeg nok utelukkende til å spille Conquest Domination.

Endret av FiveInline
Lenke til kommentar

Bare vært på Ziba og Donya så langt, men synes det var meget interessante baner. Man får følelsen av at omgivelsene faktisk består av tre og gips siden det blir kulehull overalt. Vært lite tube og SMAW/RPG de rundene jeg har spilt så langt, så vet ikke helt hvordan de reagerer på skikkelige eksplosjoner.

Lenke til kommentar

Hadde i grunnen ikke tenkt å spille BF3 noe særlig videre men når man kunne få tak i premium til 160 da syntes jeg det kunne være verdt det. 160 kr for alle expansion packs er ikke en ille pris.

Men da jeg var inne på brasilianske Origin så var ikke prisen billigere enn India. Tvertimot, I Brasil kostet den omtrent like mye som i USA, dvs. 99 BRL = 49 USD.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...