Gå til innhold

Diskusjon om Battlefield 3


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Om korrekt ladegrep er viktig, ja det får jo hver enkelt avgjøre for seg selv. Samme med andre ting:

 

-vindu som knuser når du skyter igjennom dem.

-vegger som sprenger når du bomber dem.

 

osv.

 

Finnes nok at spill der slike ting ikke skjer, og noen bryr seg ikke om det. Men som vi ser, er det de spillene som tar hensyn til virkeligheten og lager slike ekstraeffekter som slår best ann.

 

Som vist tidligere mde Goldeneye, så har det vært en enorm utvikling i slike detaljer for spill, og jeg ser ingen grunn til at korrekte ladegrep skal utelates. Det ville faktisk vært skammelig om BF3 bommer på dette, og jeg synes faktisk det er på tide at de i BF3 tar hensyn til at om man lader med nytt magasin før forrige er brukt, så får man faktisk et skudd ekstra å fyre av før man er tom for kuler.

 

Det er en liten detalj, men det er alt det andre også, hvis du ser på det alene.

Lenke til kommentar

Om korrekt ladegrep er viktig, ja det får jo hver enkelt avgjøre for seg selv. Samme med andre ting:

 

-vindu som knuser når du skyter igjennom dem.

-vegger som sprenger når du bomber dem.

 

 

Ehm, det er mye viktigere altså.. :blush: Vegger som sprenges når du bomber dem er vel cirka 89 ganger mer interessant enn om du DICE har implementert X i steden for Y ladegrep? :!: Heller sammenlign korrekt ladegrep med noe som f. eks bedre animasjon fra prone til crouch. Liksom, det er fint om det er bedre enn tidligere, men ikke kjempeviktig akkurat.

 

MEN: Synes det er fint at de har med korrekt ladegrep. Viser at de bryr seg om detaljene, og vil lage BF3 så godt som mulig. Så jeg ønsker det velkommen :thumbup:

Endret av Frode789
Lenke til kommentar

Sant det, men jeg lagde ikke en rangering av hva som var viktigst, kun eksempler på hva hver enkelt må bedømme som viktig. Hvis jeg skyter på et glassvindu og det ikke knuser, så blir jeg litt skuffa. Om jeg skyter en granat inn i en vegg, og veggen ikke tar skade, blir jeg også skuffa, men de aller fleste spill har ikke denne egenskapen, så det er i høyere grad forventet. Dermed blir ikke skuffelsen like stor.

Lenke til kommentar

Er et par øl i kjøleskapet (Mamma sine) Som jeg aldri har sett før, de heter POKAL. Noen som har testa det?

Ja, det er vel billigøl. Erstattet Odin øl i coop-kjeden, fordi pokal er coop sitt eget merke. I Norge er det Hansa Borg Bryggerier som lager pokal.

 

"Ølet er først og fremst forfriskende med en mild bitterhet og en rund sødme. Det er også en svak, svak bitterhet i ettersmaken.

Ølet er et helt greit lavprisøl, akkurat som Odin var, men er du opptatt av at pilsen skal smake bittert, velger du et annet øl."

Lenke til kommentar

På BF2 når man hoppet og pronet i luften syntes jeg det så ganske latterlig ut, man bare stupte fremover. Lurer på hvordan det blir i BF3 med disse nye animasjonene som ser helt ville ut.

 

Gleder meg også til vi får se kniven, håper og ber om at den blir selectable som et eget våpen. Er virkelig lei av autoaim og treig knivanimasjon nå.

 

Bare det å dra frem kniven når du løper mot en fiende er i seg selv utrolig kult, så lenge fienden gjør det samme og ikke plafrer deg ned. Mange gode og skumle minner med det fra BF2.

Lenke til kommentar

noen som har tenkt noe på kanskje mulighet for ikke å revive folk som for eksempel blir skutt i hodet?

Virker lite sannsynlig at et sett med hjertestartere skal fikse et stort hull i skallen din eller at du blir spiddet av tusenvis av splinter fra noe som eksploderer.

Endret av NoNamesLeft
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...