Gå til innhold

HTC Desire Bravo (2010) - Hva mer kan vi ønske oss?


Evju

Anbefalte innlegg

Launcheren var ikke dum den.. Men kan HTC Sense fjernes helt? Stock android mest mulig konfigurerbart?

Jeg mener.. Noe tar veldig mye plass på tlf, 1gb ledig av 4, og selv med minnekort er det ikke alle apper som vil legge seg på det...

Må vel inn å roote tlf da..?

Har ikke fått Micro SIM ennå, så har vel ei ukes tid å dille med tlf før den skal brukes...

MÅ jeg ha minnekort for å roote tlf, eller kan filer legges på internminnet å leses derifra?

Endret av Caddy
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Sense er ikke en launcher, det er gjennomgående endringer i hele systemet. Høyst sannsynlig ligger de forhånssinstallerte appene på systempartisjonen. Du vil derfor ikke få mer plass til egne apps i internminnet uten å repartisjonere det slik at brukerpartisjonen er større på bekostning av systempartisjonen(e). Da må du sannsynligvis også kjøre en custom ROM, som ikke krever like mye plass på systempartisjonen.

Lenke til kommentar

Ah, bravo var en fantastisk telefon i sin tid, HTC sørget virkelig for å sette Android på kartet!

Først Hero som gjorde Android til et os for massene, og deretter Desire som den gangen satt standarden for Hi end Android! Har sett en Desire i bruk i Bergen nylig, og bortsett fra lite minne er det jo ingen ting i veien for at "mindre kresne brukere" kan være 100 % fornøyd med denne telefonen i dag.

Lenke til kommentar

Jeg har brukt bravo inntil nå, med cronMod, og datatosd eller hva det nå heter. Har liksom alltid vært noe annet jeg kunne bruke penger på eller i det siste ting jeg må bruke penger på,

 

Inntil de siste 1,5 år var jeg også fornøyd med mobilen, men nå er batteriet ganske dårlig og de fleste programmer støtte ikke 2.3 lenger, som er bra siden det er sikkerhets hull i gamle android versioner. I går kveld bestilte jeg da endelig en nexus 5, egentlig ikke penger til det heller, men en måned mer eller mindre med de gamle støtdempere har nå ikke så mye å si.

 

Skal si jeg fikk mine penger ut av den ja. Kjøpte omtrent da den kom ut. Var jo gigantisk på den tiden, alle på ungdomskolen (huff kor tida flyg) ville prøve den. Ble vel root på den ganske snart etter jeg fikk den også.

Endret av norgi
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...