Gå til innhold

Bad Company 2 - Xbox 360 eller PS3?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+130498

enkelt og greit. den konsolen du synes er best å spille på. fordi om 98% av alle som kjøper bc2 kjøper det til ps3 kommer jeg til å kjøpe det på 360 fordi jeg synes kontrollen på 360 er så utrolig mye mer behagelig å spille med! så enkelt er svaret. og hvis du ikke vil ha en tråd med usaklige poster burde du kanskje ikke stilt spm i utgangspunktet!

Lenke til kommentar
Blir nok 360 versjonen her, stort sett de eg bruker å spille med av kompiser har denne platformen. Og når eg uansett har betalt 250-300 for 12+1 mnd. Xbox live så er det greit :) 360 kontroller er også bedre egnet for FPS etter min meining.

 

Blir nok 360 her og ja, fleire venner og bedre kontroller

Lenke til kommentar
Blir nok både Xbox360 og PC versjonen for meg. Xbox360 pga venner og PC tildels pga venner, men også mus/tastatur, grafikk (oppløsning, framerate, AA etc) og mer dekning av synsfeltet som PC skjermen gir meg (spesielt viktig for FPS spill syns jeg).

 

ja huff.. denne dobbel dippingen gjør det enda dyrere å være gamer. Er mange spill jeg ønsker å ha på både ps3 og pc.

Lenke til kommentar

Ps3 versjonen lett! Mest siden jeg verken har pc eller xbox, har heller ikke planer om å skaffe de. Liker playstation 3, og siden jeg har den trenger jeg egentlig ikke en annen konsoll.

 

Pluss at ingen av mine gode venner har xbox og gidd ikke betale for live uten å ha noen venner å spille med

Lenke til kommentar

Jeg sitter på gjerdet enda, jeg har spilt begge demoene på konsollene og syntes jeg traff like bra når jeg skyter folk ned. Jeg driter i om vennene mine spiller der og der, jeg må tenke på meg selv denne gang..

 

Grafikken var litt forskjell, men synes jeg traff bedre på PS3 siden rekylen var ikke så fucked som det var på 360en, men fikk positiv kpd på 360en over 2.20 pr runde :p

 

Skulle kjøpe meg Live fra ebay.co.uk så trykket jeg kjøp så ble pengene trukket fra kontoen, men så fikk jeg melding at pengene ble refundert, og har enda ikke motatt di pengene, viss jeg ikke får de så kjøper jeg ikke Gold eller BFBC2 til 360...

Endret av Toman85
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

[quote name='andypandy' date='19. februar 2010 - 18:45' timestamp='1266601509'

Nei, ifølge Dice sin utviklings logg og informasjon om frostbite, har de denne gangen utviklet det for PS3 først. De har jobbet etter "If it works on PS3, it will work on Xbox360"

Så... i følge Dice, blir det altså slik at "Uansett hvor komplisert eller krevende det er å lage et spill til PS3, klarer Xbox 360 å henge med?"

 

Interessant...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...