Gå til innhold

EM 2012 i Polen/Ukraina - Den store tråden!


Latias

Anbefalte innlegg

Noen som har erfaring med anskaffelse av billetter til store mesterskap som dette? Har dere isåfall bestilt gjennom en nettside, eller kjøpt selv når du er der? En god venn har familie i Dneprotrovsk, så har mulighet til å bo der gratis, og har derfor en ypperlig mulighet til å få med meg en kamp i Donetsk.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

<--- har polske foreldre og halvbror som bor i warsawa og familie i gdansk samt en god del gamle studekamerater fra medisin som studerer i warsawa, men bor heller i familien.

 

Jeg drar asap etter eksamen ( tre dager) og som "lokal polak (takk min polske halvbror) fikk jeg fire billetter og jeg ser mest fram til polen-russland.

 

Det jeg derimot ikke ser fram til er hooligans, den polske kulturen er nokså skummel når det kommer til fotball men satser på at øl-drikkingen gjør alle til en happ family.

Lenke til kommentar

Siden jeg har billetter til kampen, og jeg er polsk og historiemessige forholdet mellom russland/polen så er det jo det ja, eller er dette en av de tilfellene hvor jeg blir fortalt at "grønt er en penere farge enn rødt?" :p

 

NÅr det kommer til at øl-drikking skal gjøre alle til en happy family så er det en ønsketekning, sannheten er at jeg er redd/lettere bekymret at det kommer til å bli supporterbråk uten like, den polske fotballkulturen er brutal og får norske hooligans (lillestrøm-enga) til å se ut som engler. VI mangler en del politifolk i Polen men slik jeg forstår så har Ukraina det enda verre så jeg kan bare krysse fingrene og håpe at begge landene klarer å kontrollere problemene og vi ikke får se en reprise av f.eks fra Nederland/Belgia 2000.

Personlig ble jeg glad men samtidig småsjokkert at vi fikk EM sammen med Ukraina med tanke på fasiliteter og fotballkultur men for all del - satser på et fotballeventyr uten like og det blir nok en god del draktkjøping neste uke.

Endret av Dukien
Lenke til kommentar

Ja, såg den igår. Den går vel på NRK2 i morgen tror jeg. Er litt vanskelig å si noe annet enn at det er for jævlig det som foregår der nede. Jeg har bekjente som studerer i Polen og de kan langt på vei bekrefte det som vises i dokumentaren. Det verste er jo alle representantene for diverse fotballforbund som forsøker å overgå hverandre i å imitere komiske Ali.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...