Gå til innhold

Heroes of Newerth diskusjon og info


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Noen tips til å finne games der man ikke blir slakta av pubstompers? Har ikke spillt siden beta, og prøvde meg senest på to games, begge med noobs tag og eksplisivt fokus på at det var noobs i tittelen. Selvfølgelig var jeg den eneste nooben og blir flama til helvete og utover. Jeg vet jo at MOBA spill generelt tiltrekker seg dritsekker, men å kjefte meg ut fordi jeg ikke kan spillet helt enda i et noobgame skjønner jeg virkelig ikke noe av. Ville liksom trodd at teamcomp og generelt andre "avanserte" ting ikke ville være tenkt på en gang, men jeg hadde tydeligvis ansvaret for å warde, kjøpe courier og ellers klare meg bra, i mitt første game siden tidlig beta....

 

Er unranked mye bedre? Ville tro det finnes flere dritssekker der, da taping ikke har konsekvenser?

Enig, den mentale alderen i spillet er ikke noe stort å skryte av. Tenker at nostats med konsekvenser hvis du leaver hadde vært topp. Ettersom hvis det går til H***** med en gank elns, så rager hele laget og spillet er så og si slutt. Nostats uten ragezors - :D

Endret av Giple
Lenke til kommentar

ahh hadde ikke med clan. takk

 

anyways, dette spillet må være bra ettersom jeg holder ut med alle disse elendige kampene hvor det kommer med en leaver eller retard. eller ett eller annet:p

 

Edit: noen som er på den nå? Som har lyst til å spille en premade? ufuk3009 og er 1550 eller noe i mmr, 1600ish i psr

Endret av Axl91
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Dobbelpost:P

 

Hadde tidenes match idag, tapte. Men var utrolig gøy. VJ,SW,NH,Glacius og jera mot chipper,fa,polly,dev og arma. Både NH og SW fikk immortal, SW med 10 000 gull han ikke fikk brukt på noe, likevel vant de på BD etter 70 min. Nh hadde til og med doombringer. Var litt ironisk å se at dem alle lvl 25 ikke klarte å komme seg ut av basen fordi vi pressa dem inn(vi var lvl 18 og 19 bortsettfra arma lvl 22, men så måtte jo nh som av til gikk for å ta basen vår-.- Ligger vel i den typen som liker NH.

 

 

Match ID

Lenke til kommentar

Sier du at dere med en full-farma SW ikke klarte å vinne? SW er vel den beste carryen på late-game. Mock og litt kos og den er jo totalt uovervinnrlig. Kan jo nesten ikke drepes og tar jo helt avgårde på dmg etterhvert.

 

Edit: Så på replayen at SW laget vant. Skulle bare mangle av grunnene nevnt ovenfor.

Edit2: Egentlig utrolig at man må BD med de 2 heroene på level 25.

Endret av Hansoen
Lenke til kommentar

Jo vi tapte, glemte å nevne at jeg var chipper:p Men syntes det var litt komisk at kampen faktisk ble avgjort av BD, mener jeg da. Men sjeldent jeg har spilt med et random lag som har vært enige om å holde et så høyt press hele tiden! Så det var det som var litt komisk, tenk om vi hadde hatt en hard carry der:p

 

Edit: ok seriøst, 1600 bucket, hvordan countrer man Sand Wraith:(

Edit2: uten om å bli ferdig tidlig/ganke ofte. i teamfights så får han jo assist på alle om ikke kills, og med det nye "assist=gold" systemet så får han alikevel farm. Nullstone maybe. Og ganke han mye hjelper ikke. Man må såfall campe han. Hmm, dunno.

Endret av Axl91
Lenke til kommentar

Nullstone funker, men hvis 1 har det står du fortsatt med 4 Sand wraiths med Mock rundt deg i en teamfight. Når dewn i tillegg nesten blir litt tankete i stilen skal det mye til å countre det. Det er den hardeste carryen i spillet, men i motsetning til en Predator og andre carries så er Sand Wraith helt ubrukelig early og mid-game.

 

edit: For å ganke han i early og mid-game skal du ha mye burst dmg og mye stuns, ellers er det lett for SW å stikke av.

Endret av Hansoen
Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

syntes nå Dsham sin 6 sek token virker insane jeg da:P Ellers vet jeg ikke. Ser for meg mye whining rundt premiumitems i shoppen. Vel, er bare cosmetics så skjønner ikke hva de whiner over. PR sin buff virka jo litt rar. Syntes han er farlig nok fra før av i lane. om han ikke skal bli superrask også:p Har alle carriene blitt hardere? Dog, "vanskeligere" å beskytte seg mot ganks early med SW (Y), men ulti+mock/sb/frostskull er fortsatt insane.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Har vist om spillet en stund men har ikke begynt å spille ordentlig før nå, og jeg digger det.

Det eneste som irriterer meg er at hver eneste game er det noen skal rage og klage på folk, blir lissom ikke like god stemning av det.

Hvis det er noen som har lyst til å spille sammen så send en pm :) må da være flere aktive i ett så awsome spill

Lenke til kommentar

Hei, lurte på en ting, er det mange av dere som spiller hon via linux clienten? fungerer den like fint som windows clienten liksom? og hvis dere gjør det, hvilken linux distro bruker dere da?:)

jeg har fått det til å fungere på ubuntu. Installasjons messig var det ikke noe problem, bare last ned klienten og installer. Men det lugga litt på grafikken, men jeg har ikke jobbet noe særlig for å løse det siden jeg mikrofonen min ikke fungerer i ubuntu så jeg må bruke windows uansett.

Lenke til kommentar

Bare å rope ut i hon-norge channel så finner du norske å spille med. Spiller nesten bare premades med folk derfra. Og det funker bra! hadde ett kong@lvl1 game nå nettop, var morro.

 

Pr(armor),keeper(armor), pred (lifesteal), ds(heal) og andro (-armor). Får 200 gull, dinger lvl 2 og en halv før de andre rekker å bli 2. så pusher du mid tower og tar det før du går til lanes.

 

Episk:D

Lenke til kommentar

Bare å rope ut i hon-norge channel så finner du norske å spille med. Spiller nesten bare premades med folk derfra. Og det funker bra! hadde ett kong@lvl1 game nå nettop, var morro.

 

Pr(armor),keeper(armor), pred (lifesteal), ds(heal) og andro (-armor). Får 200 gull, dinger lvl 2 og en halv før de andre rekker å bli 2. så pusher du mid tower og tar det før du går til lanes.

 

Episk:D

Du må være ganske god for å få noe respons derfra, det er iallefall min erfaring.

Hon community er jo beinharde mot nye og mindre gode spillere og det ødelegger spillet litt for min del.

Lenke til kommentar

hmm, hva er god? Er rundt 1600 med 0.75 i kd. Grunnen til at du ikke får så mye respons er fordi de fleste er ingame eller lar spillet bare stå på i bakgrunnen, få som sitter der å chatter, men til slutt får du napp, du lagrer kara på friends og så hvis du ikke er helt elendig vil de spille med deg igjen;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...