Gå til innhold

Den store Xboxkaféen


Wutwut

Anbefalte innlegg

Hva gjør neste år til et fantastisk 360-år Leflus? Jeg ser ingenting spesielt, og vil gjerne ha en ny Xbox brennkvikt!

Skal vi se...

 

Fez

Trials Evolution

Grand Theft Auto V

Borderlands 2

Bioshock Infinite

Mass Effect 3

Halo 4

Minecraft

The Witcher 2 360

Alan Wake: American Nightmare

Tony Hawk's Pro Skater HD

Skyrim DLC

Retro City Rampage

 

Jeg er også interessert i SSX, Max Payne 3, Kingdoms of Amalur, Project Draco, Bloodforge, Dishonored og Fable The Journey.

 

Edit: Hvordan kunne jeg glemme Mass Effect 3?

 

Ikke mange xbox eksklusive spill dog, som sikkert var poenget.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvert år så syter folk, ps3 fanboys som regel sikkert, om at 360 ikke har noen bra spill til neste år. Hvert år tar de feil.

 

De ignorer også alltid Kinect og xbla spill.

 

360 vil nok få dmange av de beste spillene neste år og den vil også selge best som den gjorde i år igjen.

Endret av Knuttsen
Lenke til kommentar

Jeg har en kraftig pc som gjør at jeg kan stryke ut alle multiplattformene du lister opp Leflus :) husk at dette er MIN mening som JEG bidrar med i et DISKUSJONSforum, bare så dere vet det! 360en gir meg ingenting som jeg ikke kan skaffe meg på andre plattformer neste år.

 

Og jeg driter vel i at 360en selger best, selv om det er imponerende at den selger såpass bra, man kan ikke nekte for det. Men jeg eier en konsoll for å spille kjekke spill på den, ikke for å eie den som er mest populær og selger mest. Det bryr jeg meg egentlig ikke om. Jeg vil ha spill som gjør at jeg setter meg fremfor fjernsynet og slår på maskinen, og her scorer 360en aller lavest.

Endret av SirKratoS
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Jeg likte også Lost Odyssey, men vet ikke om jeg ville kalt det beste jrpg denne generasjonen, det har ihvertfall sterk konkurranse med Xenoblade, et par Tales-spill og en haug håndholdte spill. Uansett så tviler jeg sterkt på at vi får Lost Odyssey 2 av tre grunner. For det første var ikke Lost Odyssey (eller Blue Dragon) en slik suksess MS håpet på, til tross for et bra budsjett og et glimrende utviklingsstudio, for det andre så virker det som om MS har gitt opp Japan totalt, og derfor ikke har like stort behov for disse japan-sentriske spillene, og for det tredje så jobber nå Mistwalker med Nintendo. Ingen vet hvilket forhold Mistwalker og Nintendo har, men jeg ville blitt veldig overrasket om det ikke inkluderte flere enn det ene spillet de foreløpig har gjort ferdig. Tror derfor Mistwalker er godt i gang med sitt første rpg til Wii U.

 

Kameo 2 kan derimot være fult mulig - på NeXbox

Lenke til kommentar

Som jeg nevnte i mitt innlegg litt lengre opp, så er ingenting å si på hvor vakkert det kan bli med tanke på den artistiske stilen. Men vi vil uansett lide under begrensingene til dagens konsoller spesielt med tanke på AI og fysikkmotorer.

Forklar hvorfor vi enda har tilgode å se et spill med bedre fysikkmotor enn Red Faction: Guerilla fra 2009? Spillet er tilgjengelig på PS360 og PC.

Lenke til kommentar

Jeg vil ha spill som gjør at jeg setter meg fremfor fjernsynet og slår på maskinen, og her scorer 360en aller lavest.

Og hos meg scorer PS3 lavest på det punktet. Sånn, da har vi opprettholdt status quo.

Men har man en kraftig PC til å ta seg av multiplattformspill blir det jo langt mindre jobb på 360 med så få eksklusiver. Selv bruker jeg stort sett kun 360en min til multiplattformtitler, siden jeg syns PC-spilling er for dyrt i lengden.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...