Gå til innhold

Den store Xboxkaféen


Wutwut

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hvorfor drar du hele tiden PS3 inn i diskusjonen? Det har ingenting med dette å gjøre. Jeg synes forresten Move er noe dritt og.

 

Men å gjøre opp din mening overfor uferdige kinect spill spilt på spillmesser har du ingen problemer med... Hold kjeft, du er bare nok en sony fanboy og kinect hater.

 

Hadde alle gjort som deg så hadde Halo også blitt avskrevet første gang det ble vist på en spillmesse. Ikke det at du har kunnskap nok til å skjønne hva jeg prater om nå men det får så være.

Lenke til kommentar

Såklart jeg gjør opp min mening om spillet på grunnlag av den videoen. Jeg har også gjort opp min mening om Champion Jockey, er det også feil?

 

http://www.youtube.com/watch?v=I-dCkEa4rGU&sns=em

 

Halo så forresten helt sinnsykt ut når det ble vist første gangen, husker jeg leste previews i spillmagasinene jeg leste på den tida.

 

Gidder forøvrig ikke å kaste bort mer tid på deg her, du har vist mange ganger at du misliker ALLE som har en PS3. Jeg har en PS3 ja, ser ingen andre klage over det. Ser ingen PS3-fanboys klage over at jeg har 360 heller. Og ingen av de igjen som klager på at jeg om dagen for det meste spiller på PCen.

 

Kan vi nå gå on topic igjen? Er så jævla lei fanboy-kriging.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Dere må slutte å poste de der Kincet videoene, jeg får bare vondt og må snu meg vekk fordi dette er pinlig. Synes nesten synd på dere som har kjøpt Kinect og tror det kommer noe "hardcore" til den. Fordi det er nok bare en illusjon. Jeg er glad at jeg ikke har kjøpt det selv.

 

Seriøst? :)

Jeg spiller Kinect Sports i sosialt samvær og det er faktisk konge spill.

Søstra mi på 8 har flere spill til kiinect, blant annet Kinectimals, Joy Ride og et par til og hun bruker det mye.

Spill er ikke bare hardcore vettu, synes synd på dere som tror det fortsatt.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Jeg og er en av de Kinect eierene som virkelig skjemmes av det som kommer framover. Ri på hest, on rails i Fable TJ, svømme som Phelps, leke med Disney, spille et Star Wars spill som ikke følger sin legacy. :hmm:

 

Og først har MS sagt at Kinect er true 1:1 motion, nå blir det sagt det er bra med delay for å gjøre spill mer "realistisk". Vil ikke si det du gjør ikke skjer på skjermen eller skjer 2-4 sekunder etterpå er "realistisk"

 

Men jeg skal bruke Kinect til de spillene jeg synes er bra. Det blir vel nok Dance Central 2 og Kinect Sports 2 med andre ord.

Endret av iToMaN
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Må også huske at mange av dere som sitter her ikke har interesser til alle de andre millionene av xbox spillere. Det er faktisk mange som ikke fordrar COD, Mass Effect eller andre spill som dere elsker, så smaken er som baken.

 

Disney spillet ser morsomt ut hvis du er i målgruppen. Det er de fleste spill, men spill hvor målgruppen er den øvre delen er kanskje vanskeligere å lage ettersom mange krever millimeters presisjon.

 

Men jeg mener å huske at MS planla å slippe nye kinect oppdatering som gjorde kinect mer presis, noen som vet noe mer om det?

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...