Gå til innhold

Den store gløgg-tråden!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Man tager en flaske vin, litt solbærsaft, noen nellikspikre, noen hele pepper, en halv vanlijestang, et par kanelstenger, appelsinskall, en dose brunt sukker. Bland alt i den sorte gryte på svak varme til det begynner å ryke. Server. Finnes selvsagt andre varianter med f.eks. honning, muskatt, ingefær, blåbær eller hva annet man kan putte i. Deilig.

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Det er ennå tid for å drikke gløgg, så jeg bumper denne tråden.

 

Kom tilfeldigvis over Vinmonopolets "Herregårdsgløgg" som jeg bare måtte teste. Det så jammen ut til å være noe for far - men den helt store opplevelsen uteble, i alle fall ved å tilberede den "naturell" slik det sto beskrevet på etiketten. Den var rett og slett for besk! Neste gang skal jeg prøve en vanlig tomtegløgg og tilsette en dæsj herregårdsgløgg i, det kan kanskje bli bedre.

BIKs20091123-_23974_346415g.jpg

 

 

Eventuelt så må man på "apoteket" for å prøve "Selskapsgløgg" - den får god kritikk av nettkokk-helten Christopher Sjuve her

Endret av vangsguten
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...