Gå til innhold

Ryktebørsen - rykter og ønsker, Manchester United


Latias

Anbefalte innlegg

Keita har ikke lenger noe ønske om å være i Barcelona etter Pep forlot klubben. Ser han er svakt linket til United som følge av det.

 

Kanskje vi burde hentet inn Pep som manager i fremtiden? Tydelig han har gjort såpass inntrykk på enkelte Barcaspillere, at vi kanskje kan hente noen derfra.

 

Gleder meg forøvrig at vi henter spillere fra tysk fotball igjen. Owen Hargreaves var vel sist signering? Før han ble skadet, var han en kjempesignering. Real har vel hentet flere derfra i det siste, og så godt som samtlige har slått til.

Bundesliga har generelt veldig mye bra å by på. Real som du nevner har jo flere eksempler. Dzeko kom derfra og har gjort det bra i City. Arsenal har kjøpt Mertesacker som etter en tilvenningsperiode begynte å bli god, samt kjøpt Podolski som det gjenstår hvordan blir.

 

Syns det er et veldig godt tegn at toppklubbene i England ser mer mot Tyskland igjen. Så får vi bare håpe at Wenger får ut fingern og stjeler Kagawa foran øynene deres, selv om jeg tviler sterkt på at det skjer.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Noen som har tenkt på at Ferguson antakelig ikke har mange år igjen som manager, og at andre lag kanskje er mer attraktive for enkelte spillere? Altså, United er en stor klubb, så det er ikke en selvfølge at laget vil oppleve en nedgang post-fergie, altså - men vi vet virkelig ikke hvordan klubben vil fungere uten ham, vet vi?

Lenke til kommentar

Det var satt på spissen. Men når man har vunnet såpass mye som United har, så skal det ikke mye til for at man blir betegna som et synkende skip, tenker jeg. Hvis ikke dere vinner noe neste år, så vil jeg tro ting begynner å skje.

 

Du fulgte ikke med på fotball mellom 2003 og 2007 du eller?

 

United var stadig vekk på tur til å synke i følge enkelte, men holdt seg likevel i topp 3 sjiktet og endte perioden med tre strake ligatitler.

Nei, en marginal andreplass pga målforskjell betyr ikke at skuta synker.

Lenke til kommentar

På samme måte som for nokre år sidan, då Ferguson var over toppen og MÅTTE gje seg så fort som mogeleg så ikkje han tok med seg United ned i same slengen? Det er nok noko i det du seier, for United har jo ikkje vunne eit einaste trofé sidan.

 

Ferguson er i ferd med å bygge opp eit nytt lag (igjen), for at den som skal ta over skal ha så gode betingelsar som mogeleg når tidenes manager gir seg. United har visse problem med dei økonomiske rammene som blir sett av eigarforholdet til klubben, men om ein ser på dei sportslege rammene med ein andreplass som like gjerne kunne vore ligagull denne sesongen, ligagull og finale i CL sesongen før, så er det ikkje mange lag i England som kan måle seg med tanke på plass som er attraktiv å spele.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Selv om jeg ikke er helt enig med Urmaker er det første poenget hans så er det interessant nok. Ferguson alene er sikkert et stort trekkplaster for utrolig mange spillere mtp og gå til United, og det kan selvsagt være folk som foretrekker og gå andre plasser nå pga usikkerheten av hva som skjer når Fergie gir seg.

Lenke til kommentar

I Chelsea slutter jo trenerne hvert år, i tillegg er det jo usikkert hvor lenge Roman gidder å holde det luftslottet der i live. Vil si at United er den tryggeste klubben å gå til.

 

Men poenget i seg selv er greit nok. Ingenting varer evig, ei heller Ferguson og Manchester Uniteds dominans.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Men Chelseas tidvise suksess har vært til tross for managerskifter. Derimot veit alle at Ferguson er grunnen til Uniteds suksess. Når laget i tillegg tilsynelatende har et eierproblem, så kan det hende usikkerheten rundt Ferguson kan være utslagsgivende når en stjernespiller skal velge mellom United og et annet topplag. Eller er jeg helt ute?

Lenke til kommentar

Det eneste som stopper Uniteds dominans fremover er sugar daddies.

 

Red.: Forumet postet før jeg var ferdig.

 

Uansett, å være verdens største klubb i en tid der stadig flere fotballfans vokser frem tror jeg har hjulpet oss noe helt enormt. Hvis figurene som har vært i media om at vi har 650 millioner fans er noe som helst slags hold i, så kommer vi nok til å bli å regne med noen år fremover.

Endret av PSV
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...