Gå til innhold

Tippeligaen 2010! [Status: Sesongslutt]


Latias

Anbefalte innlegg

Vel, jeg skjønner ikke at folk gidder å se på norsk fotball. Makan til kjedelig møkkafotball.

Men altså. Folk er da blodfans av diverse artister/band, som ikke er norske? De ser på og blir svært involvert i utenlandske tv-serier og filmer. Hvorfor ikke fotball?

Og nei, det er ikke gudegitt at "noe av greia" skal være at du holder med et lag fra der du kommer i fra. Det er det som er så vakkert med å være fan, du bestemmer ditt forhold til sporten og laget (lagene) "dine" helt 100% selv, det er ingen regler.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er Latias den nye bortforklareren?

 

Nei, det vil nok alltid være deg.

 

Tippeligaen er langt fra flaut, og den er iallfall ikke tempoløs. Tempoet er riktignok langt lavere enn i Premier League, men eksempelvis vil jeg påstå at både den svenske og danske ligaen holder et lavere tempo. Tippeliga-tempoet er rett og slett for raskt i forhold til basisferdighetene til spillerene. Det som derimot er flaut er å skulle spille fotball på naturgress på denne tiden av året når man ser på gressmatten til Brann.

 

Jeg elsker internasjonal fotball. Tysk, fransk, engelsk, spansk og italiensk; det er elskbart! Manchester United er det laget som står hjertet nærmest, og er det virkelig så rart? Her i landet vokste faren min opp med tippekampen og har selv sterk tilhørighet til et engelsk lag. Det samme har store mengder andre nordmenn. Selvsagt... Jeg liker Vålerenga, kan jeg kalle meg selv supporter? Mulig, men det blir ikke i nærheten av det samme som med United for min egen del. Jeg vet at om jeg hadde hatt anledning til å gå på hver eneste kamp på Old Trafford hadde jeg gjort det uten å nøle, men med Vålerenga går jeg kanskje 7 - 8 ganger i året. Det er uansett langt fra patetisk å føle tilhørighet med et lag et annet sted.

 

 

Lenke til kommentar

Fordi fotball og musikk er to helt forskjellige ting?

 

Og om tilhørighet ikke hadde vært noe av greia hadde alle holdt med RBK og Brasil.

Ja, selvfølgelig er fotball og musikk helt forskjellige ting, men grunnene til at man blir tilhenger av fotballag/musikkartister (og ikke bare fotball/musikk i seg selv) er mye de samme.

 

Og selvfølgelig er tilhørighet mye av greia. Men ikke nødvendigvis geografisk sådan.

 

Å kritisere folk for å være fans av lag A eller B er helt bak mål. Å kritisere lag/ligaer for å være dårlig er helt greit.

Lenke til kommentar

TV2 er i gang med søppelstudioet sitt ja. Egen twitre-ekspert som står og klør på et touch-brett. "Vi følger trenden her i TV2!"

Og Myggen kommenterer kampen mellom SIF-KIL. Når Ivar Hoff ikke er på plass, skal man da bruke folk som Myggen???

 

Nei, TV2 er ikke en dritt i forhold til Sky-studioet på lørdagskamper.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...