Gå til innhold

Den store tråden om Grand Theft Auto V


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

Har du noe positivt å komme med? Hvorfor ikke droppe hele console opplegget og heller vente på PC. Så slipper du -kanskje- de mangfoldige problemene du har.

 

Her går alt som smør btw.

ja godt spørsmål, ble tatt av hypen. Spiller aldri på konsoll, men dette er kanskje vanlig for dere? isåfall ha meg unskyldt, for jeg får vondt i øya av dette...

 

har du ps3? for dette går ikke som smør...

Endret av per17
Lenke til kommentar

Noe jeg alltid har elsket med GTA-spillene, og som også er så til de grader gjeldene for V, er det ytterst ekstreme fokuset utviklerne har på detaljer. Det er helt sykt! Bygninger, teksturer, graffiti, områder, hendelser, biler; for ikke å snakke om at lyset inni bilen står konstant på om en av dørene skulle falle av.

 

Rått!

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Jeg har spilt i hele dag. Tar meg god tid. Gjør alt av sideoppdrag jeg kommer over. Spilt tennis og golf. Har jeg det gøy? Ja absolutt, men er det grensesprengende bra? Nei. Det er samme gode gamle gta i ny innpakkning. Dette har vært ett veldig bra spill år. Men tror nok ikke, når alt kommer til alt. At Gta kommer til å overgå Last of us i mine øyne. Men vi får se, har fremdeles ikke skummet overfalten av gta enda :)

Lenke til kommentar

Har egentlig aldri vært noen GTA fan, men alltid blitt bitt av hypen. Dette må være første gangen det har levert for min del. Hatt det utrolig morsomt så langt og har akkurat nådd punktet der jeg kan bytte fritt mellom alle 3 (Trevor er awesome). Ekstremt imponert over variasjonen i oppdragene. De har vært utrolig flink å pakke inn oppdragene slik at de virker unike. Meget mulig mitt GOTY.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...