Gå til innhold

Hvordan ser folk for seg verden om 50 år?


p0pc0rn

Anbefalte innlegg

Kanskje et litt morsomt spørsmål men jeg selv går og tenker på hvordan verden vil være rent teknologisk om ca 50 år, lurer på hvordan det vil være å sitte som 70-80 åring da.

Jeg har ser faktisk for meg nesten en slik Star Wars verden, kanskje ikke fullt sånn. Men med flyvende biler, sånne skjermer hvor man ser bildet og bare trykker i løse luften som i Dead Space f.eks :p Eller kanskje levende bilder i avisen som på Harry Potter :p

 

Blir kanskje litt revet med, men jeg lurer på hva dere tror?

 

 

 

post-178974-1257115141_thumb.jpg

 

post-178974-1257115165_thumb.jpg

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tror teknologien vil stoppe opp å vokse så fort som den har gjort. Så det vil nok ikke bli så alvorlig som flyvende biler og sånt, men det blir nok ganske annerledes. Kanskje el-biler har tatt over? Kanskje forskning på ny type fornybare energi, som ikke er miljøfarlig ... Men tror ikke teknologien kommer til å utvikles så fort som før ...

Lenke til kommentar
Det er 20 millarder mennesker på jorden, alt for lite mat og alle slost og kriger om det lille som er igjen.. jeg kjøper derimot inn 1000 bokser joikakaker som har utløpsdato i år 2112 og sitter i skjulestedet mitt og overlever...

 

 

 

hahah...

 

 

OT: Støtter han som nevnte at folk har hjemmekontor og jobber mer over internett. Ser også for meg at biler, fly osv. vil gå på noe miljøvennlig ;)

Lenke til kommentar
Jeg tror vi blir altfor mange mennesker på jorden, og vi kan bo på månen og mars :) Hadde vært kult ;)

Skjønner ikke hvordan folk klarer å tro at vi blir for "mange" folk? Hørt om skyskrapere? Større areal? Utvikle store platformet på havet? Mat er hverfall ikke noe problem. Vi kan dyrke mer en nok til mange fler en oss selv.

Lenke til kommentar
Jeg tror vi blir altfor mange mennesker på jorden, og vi kan bo på månen og mars :) Hadde vært kult ;)

Skjønner ikke hvordan folk klarer å tro at vi blir for "mange" folk?

 

Selv om det vil være fysisk mulig for oss å overleve selv om vi kanskje dobler mengde mennesker, så vil jeg si at det blir "for mange" i den forstand at det blir trangt.. Boplass finner man alltid, men nøyaktig hvor mye av landet skal vi hogge ned/ sprenge vekk for å få plass til disse høyblokkene? Og hva med oss som ikke ønsker å bo i bråkete byer? Jeg syntes et slikt type samfunn minner litt for mye om 1984/ Øst-Tyskland med hauger av grå steinblokker ("bomaskiner")..

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-77do0b

Se på 50 år gamle filmklipp og se hvordan de forestillte seg at jorda kom til å se ut i 2000. Den er ganske annerledes enn realiteten. Derfor tror jeg ikke det er så alt for sci-fi om 50 år heller. Teknologien og duppeditter har jo skutt fart siden jeg var liten, men jeg har enda til gode å ha en jetpack hengende i skapet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...