Gå til innhold

Koble PS3en til nett via VPN


Rodrigues

Anbefalte innlegg

Hei. Jeg ser at det er en som har postet dette spørsmålet tidligere, men har ikke fått svar. I tillegg postet han i en annen del av forumet, kanskje det er flere som kan hjelpe i denne delen.

 

Problemet er at jeg bor på en studenthybel og her må man bruke VPN for å koble til nettet. Dette går fint på laptopen min, men ikke på PS3en. Finnes det en måte jeg kan få nett på PS3en? Det må vel gå ann å sende signalene fra pcen trådløst til PS3en på en eller annen måte? Hvis det går ann, hva må jeg kjøpe da?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det eneste jeg kan tenke på er;

 

Del VPN-nettverksmodulen på laptopen din, og lager en bru mellom den og linja nettet ditt kommer fra (f.eks. trådløst).

 

På PS3en, hvis du har mulighet til det, tror jeg du må legge inn IP-adressen til laptopen din inn som gateway.

 

Hvis ikke det funker - må du nesten ha PS3en på et eget nettverk med laptopen (f.eks. at du har nettilkoblingen trådløst, og koble til PS3en med kabel). Og at du har på PS3-nettverket mottar IP automatisk.

 

Problemet med å dele en inett kobling er at du da starter en DHPC-server (og gjør laptopen din til fast IP) som da kan skape problemer for deg når du skal koble deg til nett.

 

Jeg har ikke prøvd dette selv - og det er noen år siden sist jeg koblet opp på en annens PC nett, så ingen garantier her :p Så om noe av dette er feil eller utdatert info - så har du grunnen der :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...